|   Inscriere 

Pieces of Heaven: Angels for pets

Suma
stransa
8,725RON
Target
proiect
47,000RON
Procentaj
din proiect
18.6%
Numar
donatii
134

Proiectul Angels for pets îşi propune să ajute 50 de animale abandonate sau născute pe stradă. Ajutorarea acestor animale înseamnă preluarea lor de pe stradă, sterilizarea, deparazitările, vaccinările, hrănirea, socializarea, cazarea şi mediatizarea lor în vederea adopţiilor. Vom face tot ce ne stă în putinţă pentru a depăşi acest număr.

DURATA: Martie-decembrie 2020

CINE SUNTEM ȘI CE FACEM?

Asociaţia Pieces of Heaven se dedică educării şi mobilizării oamenilor în scopul îmbunătăţirii vieţii a animalelor.

Salvăm animale de 6 ani jumătate, am sterilizat mii de câini şi pisici din fonduri proprii precum şi cu ajutorul unor campanii dedicate strângerii de fonduri, am operat şi tratat sute de animale lovite sau bolnave şi am dat în adoptie sute de caţei şi pisici.

Salvăm căţei şi pisici, sterilizăm animale fără stăpân şi facem tot posibilul pentru a le oferi o viaţă cât mai aproape de perfecţiune din momentul în care au fost salvate. Ajutăm şi alte persoane cu costul sterilizărilor sau al tratamentelor animalelor, atunci când acestea nu îşi permiteau să plăteasca intervenţiile medicale.

Ne motivează codiţele fericite, educarea românilor în ceea ce priveşte modul în care câinii şi pisicile trebuie tratate şi îngrijite, precum şi sclipirea din ochii animaluţelor după ce le-am găsit familia adoptivă perfectă. Ne mai motivează şi idea unui viitor fără câini şi pisici suferinde pe străzi, visăm ca şi ţara noastră să nu mai aibă câini abandonaţi, flămânzi şi speriaţi în toate parcările, pe toate şoselele şi câmpurile. Ne dorim enorm ca pisicile să nu se mai înmulţească pe la blocuri şi să fie otrăvite de oamenii care nu le doresc acolo. Vrem ca legea sterilizării să fie implementată de către autorităţi pentru ca în viitor animalele nedorite, abuzate şi omorate să nu mai existe pe străzile României.

DE CE ESTE NEVOIE DE ACEST PROIECT?

Este mare nevoie de un proiect de responsabilizare socială cu privire la cauzele şi soluţiile pentru străzi şi drumuri fără animale traumatizate, bolnave, lovite sau moarte. Societatea noastră are mare nevoie de proiecte care să ajute oamenii să înţeleagă ce înseamnă responsabilitatea faţă de câini şi pisici.

Este nevoie de proiectul Angels for Animals pentru ca 50 de animale fără stăpân să nu dea naştere la sute de căţei şi pisici în următorii 2 ani, câteva sute de câini şi pisici fără stăpân pe străzile din Timişoara şi împrejurimi.

Este nevoie de un proiect pilot care să demonstreze autorităţilor şi tuturor celor care nu mai vor să vadă animale pe stradă, că soluţii există, trebuie doar să ne mobilizăm pentru punerea lor în practică.

 

 

 

 

 

 

CE VOM FACE PENTRU CA PROIECTUL SĂ FIE UN SUCCES?

În cadrul proiectului Angels of Animals ne propunem să salvăm 50 de animale, sau mai multe.

Beneficiari sunt câini şi pisici fără stăpân, găsiţi abandonaţi pe străzile din judeţul Timiş.

Salvarea unui câine sau a unei pisici înseamnă preluarea animalului din strada, controlul medical, deparazitare, vaccinare, sterilizare, cazarea la sediul nostru sau la prieteni ai asociaţiei, hrănire, socializare, sedinţe foto şi video promoţionale, promovarea în vederea adopţiei în social media şi în final găsirea familiei perfecte pentru fiecare dintre cele 50 (sau mai multe) animaluţe.

Câinii şi pisicile se salvează de pe străzile din judeţul Timiş, se tratează şi sterilizeaza la cabinete medicale din Timişoara şi se cazează, socializează, fotografiază în diverse locaţii ale prietenilor asociaţiei, în Timişoara şi localitaţile din împrejurimi.

CE REZULTATE PROMITEM?

Promitem ca proiectul Angels of pets să salveze minim 50 de caţei şi pisici, cu tot ceea ce implică o salvare responsabilă.

Ne vom concentra eforturile pe salvarea de femele pentru ca sterilizând o femelă fără stăpân evităm apariţia a zeci de noi pui pe stradă.

CE VA SCHIMBA ACEST PROIECT ÎN COMUNITATEA TA?

Sperăm ca proiectul Angels of Pets să implice oameni care iubesc căţei şi pisici, să îi motiveze pentru a salva şi educa şi ei mai departe, prin puterea exemplului precum şi prin susţinerea noastră. Asta pe lângă cele 50 de animale salvate care nesterilizate şi nepreluate de pe stradă ar da naştere a mii de căini şi pisici nedoriţi în comunitate, animale care de cele mai multe ori mor în chinuri din cauza bolilor, accidentelor sau a răutăţii oamenilor.

 

 

 

 

 

 

ALTE ORGANIZAȚII, INSTITUȚII, GRUPURI CARE NE VOR SPRIJINI ÎN PROIECT

Comunitatea de iubitori de câini şi pisici, diferite firme locale.

OBIECTIVUL DE STRANGERE DE FONDURI PRIN TIMOTION

Cheltuielile legate de proiect:

Sterilizare, vaccinare, microcipare, deparazitare şi cazarea si hrănirea a 50 căţei şi pisici: 35 000 lei

Comunicare: 5000 lei

Costuri de organizare și administrare Timotion: 8.000 lei.

FONDURI PROPRII SAU ALTE SURSE DE FINANȚARE

– 34 000 lei

Campionii
nostri

Numar
campioni
12

Anisia Chivu , din echipa HELLA

Let's be angels for pets!

Suma stransa: 905 lei


Cimerovici Viktoria , din echipa Alergotura

Poanta aceea ca "animalul te adopta pe tine" nu e gluma deloc. Dimensiunea noua pe care un animalut i-o da vietii noastre de oameni grabiti, egoisti, chiar cruzi prin nepasare, este de nepretuit. Sustinerea celor de la Pieces of Heaven, care imbunatatesc viata si amelioreaza suferinta animalelor fara stapan si fara siguranta hranei si a caldurii de maine, este putinul pe care il putem face. Da, ei fac lumea mai buna. Ajutandu-i, si tu vei face la fel.

Suma stransa: 770 lei


Evelyn-Astrid Lovasz , din echipa Alergotura

Pentru ca cel mai bun prieten are, adesea, patru picioare, mi-am propus sa sustin anul acesta proiectul Pieces of Heaven:Angels for pets!

Consider ca abandonul animalelor este o problema reala a comunitatii noastre si poate fi rezolvata doar prin implicare. Hai sa le oferim animalutelor sansa unei vieti fericite!

Daca vrei sa sustii acest proiect,poti alerga,dona sau deveni chiar tu campion!

Suma stransa: 500 lei


Mut Raul , din echipa Pieces of Heaven

Anul acesta am ales sa alerg pentru animalele care nu au fost foarte norocoase, cu speranta ca asta se va schimba pentru cat mai multe dintre ele.
Daca vrei sa ajuti si tu cele 50 de animale abandonate sau nascute pe strada, o poti face alergand pentru aceasta cauza sau poti sa contribui cu o donatie si o sa alerg eu si pentru tine :)

Suma stransa: 240 lei


Lavinia Popescu , din echipa ACI Timisoara

Anul asta alerg pentru organizația Pieces of Heaven și pentru eforturile lor imense de a salva și îmbunătăți viețile prietenilor noștri blanosi. Aceste eforturi sunt susținute de iubire pentru animale dar au la baza munca grea, costisitoare și de multe ori subestimata. Prin ei am cunoscut-o pe Jessie, un element esențial în decizia mea de a îmi continua propriile lupte.

Suma stransa: 200 lei


Roxana Dehelean

Viata mea e mult mai plina de cand au intrat in ea Minu si Poppy (pisicile), Melu si Lala (cateii)... cateodata, indiferent cat de grea e ziua, cand ma intorc acasa la ei totul e bine din nou (chiar daca au mancat un sezlong sau au destramat perdeaua..)
Anul acesta alerg pentru ei... pentru un Minu, o Poppy, un Melu sau o Lala... si pentru mamicile si taticii care ii vor adopta.

Suma stransa: 180 lei


Loredana Lungu , din echipa CJ TIMIS

În parcările supermarketurilor, printre mașini sau la scara blocului, animalele fără stăpân duc o luptă dură pentru supraviețuire. Unele impresionează, altele sperie, pentru câteva se pune mâna pe telefon și se sună la protecția animalelor. Puțină lume se întreabă însă cât costă sau de unde bani pentru preluarea unui câine lovit de mașină, pentru vaccinurile, deparazitările, tratamentele și cazarea animalelor abandonate pe stradă.

Ca să acorde prim ajutor, să sterilizeze și să dea în adopție, organizațiile și voluntarii duc o luptă la fel de dură ca și animalele pe care încearcă să le salveze. Protecția animalelor înseamnă de cele mai multe ori lupta împotriva instituțiilor, împotriva ecarisajului, împotriva unor cetățeni, câteodată chiar împotriva animalelor care trebuie salvate deoarece sunt atât de traumatizate încât e nevoie să lupți cu ele pentru a le reda viața și demnitatea.

Banii de la stat se duc la ecarisaj, locul în care animalele sunt norocoase dacă prind 14 zile înainte de o moarte brutală dar decontată în contabilitate ca eutanasiere. Majoritatea românilor nu donează pentru că au auzit în jur că donează nemții sau europenii pentru câinii noștri. Pentru "rescueri", voluntarii din protecția animalelor, salvarea patrupedelor e un hobby de lux.

Ridici o cutie cu 4 pui dintr-o stație de autobuz, cam asta e, câinii cresc, mănâncă, au nevoi. Până și dacă reușești să îi dai în adopție, animalele salvate au nevoie de bani. Dacă lumea nu donează, e simplu, aduci de acasă. Dacă lumea nu adoptă, și mai simplu, le ții acasă. V-o spune un om care trăiește într-o casă în care și dacă deschizi frigiderul, sare o pisică.

În acest context nebun, media de activitate a unui rescuer e undeva pe la 2-3 ani. Apoi, epuizat nervos, rămas fără prieteni vechi și cu banii cheltuiți, renunță. Ce știe toată lumea dar nimeni nu spune, e că, la fiecare renunțare a unui voluntar, câteva zeci de animale sunt condamnate să se chinuie și în cele din urmă să moară.

Prin campania "Angels for pets" puteți contribui la salvarea a 50 de animale fără stăpân. Nu pare o cifră wow, nu schimbați România, dar este un mesaj. Un mesaj că salvatorii de animale nu sunt singuri, un mesaj că animalele pot fi reabilitate, că merită să fie salvate, că suntem oameni și putem mai mult decât să trecem pe lângă suferință cu gândul că nu-i treaba noastră.

Suma stransa: 100 lei


Ciulica Flavius , din echipa Pieces of Heaven

Adopta, sterilizeaza si nu abandona!

Suma stransa: 100 lei


Raluca Ceausu , din echipa Pieces of Heaven

Iubesc animalele de cand ma stiu iar de 10 ani incoace incerc sa ajut cat mai multe fiinte posibil. Proiectul Angels for pets va preveni aparitia a mii de animale nedorite pe strazile si drumurile din Timisoara si apropiere asa ca voi alerga pentru ca 50 de animale sa nu mai dea nastere a mii de pui amarati si fara vreo sansa la fericire. Voi alerga pentru ca 50 de animale sa fie salvate si fericite in viitoarele lor familii adoptive. Voi alerga pentru comunitatea de catei si pisici fara stapan si sper din suflet sa am alaturi cat mai multi timisoreni si nu numai! Haideti sa sustinem impreuna ajutorarea animalelor abandonate, flamande, lovite si triste! Implica-te si tu alaturi de noi! O:)

Suma stransa: 80 lei


Cozminco Alina , din echipa Atos IT Solutions and Services

M-am bucurat sa vad un prim proiect dedicat animalelor parasite si am stiut ca e momentul sa ma implic in ajutorarea lor. Personal am acasa 1 catel si 2 pisici luate de pe strada si am mai dat in adoptie altii care mi-au taiat calea. Ma intristeaza suferinta pe care o vad in ochii lor si imi doresc sa ajungem si noi ca alte tari, de genul Olandei, in care nu exista animal abandonat pe strada. Consider ca fiecare trebuie sa se responsabilizeze si sa isi sterilizeze animalul astfel incat sa nu se inmulteasca necontrolat si sa fie nevoie sa abandoneze in strada si totul sa se propage. Sper sa se adopte mai mult, sa se cumpere mai putin ! Sunt alaturi de oamenii care isi dedica resursele si energia in salvarea animalelor de pe strada. Sunt mandra ca in Timisoara exista Pieces of Heaven si alte asociatii de acest gen. Va invit sa ma ajutati in strangerea de fonduri, in masura in care o puteti face: prin donatii directe chiar daca nu alergati, sau prin taxa de alergare si sustinere a proiectului, sau devenind campion la aceasta cauza ! In numele animalutelor, va multumesc anticipat !

Suma stransa: 60 lei


Marius Mercea , din echipa Pieces of Heaven

Este nevoie de proiectul Angels for Animals pentru ca 50 de animale fără stăpân să nu dea naştere la sute de căţei şi pisici în următorii 2 ani, câteva sute de câini şi pisici fără stăpân pe străzile din Timişoara şi împrejurimi.

Suma stransa: 30 lei


Dan Ciresan , din echipa Pieces of Heaven

Vreau sa ajut,ajută și tu să trăim într-o comunitate unde putem sa ne bazăm uni pe alții, sa nu trăim cu frici. Pieces of Heaven

Suma stransa: 0 lei


Donatii directe

Borlean Patricia 60 RON Bafta multa! :) 
Floroiu Adnana Cristina 100 RON Succes! 
Anonim 200 RON Keep up the good work 
Adelina Stochitoiu 50 RON  
Staniloiu Ovidiu 100 RON  
Sorin Matei 30 RON Pentru ce-i ce nu cuvântă 
Adela Ailioaiei 10 RON  
Monica Dragaescu 10 RON  
Bianca Popa 10 RON  
Anonim 60 RON  
Flavia-Camelia Ciulica-Popovici 20 RON  
Lavi Popescu 100 RON Running for you guys this year! 
Previous Next