|   Inscriere 

Cursele Timotion 2020

Cursele Timotion

În 2020 aducem Timotion în cartierele din Timișoara, fiind o ediție aparte, pe care am fost nevoiți să o adaptăm condițiilor impuse la nivel național pentru a preveni răspândirea noului coronavirus, dar la care sperăm ca împreună să acoperim cât mai mult din harta orașului. De aceea cursele Timotion de anul acesta sunt diferite de cele de până acum, oferind libertate fiecărui participant de a alerga sau de a se mișca atât cât dorește sau poate, în cadrul celor 2 curse puse la dispoziție, fără a ne aduna laolată așa cum ne-am obișnuit până acum.

În perioada următoare vom lansa diverse propuneri care să ne ajute să conștientizăm că, deși alergăm individual, facem toți parte dintr-o cursă colectivă și din aceeași mișcare care își propune să susțina 21 de proiecte utile pentru comunitatea noastră.

Cursa Timotion – Timișoara se mișcă

Această cursă se adresează oricărui doritor de mișcare. Este o cursă la liber care se poate efectua în perioada 3-11 octombrie 2020, dar la care păstrăm FINISH-ul, acel moment special din cadrul Timotion în care participantul își primește medalia de final de cursă.

Fiecare participant va lua startul de oriunde dorește, fie că este din fața casei, din fața blocului, din parc, sau oriunde altundeva. Traseul și-l va stabili singur, la fel ca numărul de kilometri parcurși. Cursa poate fi realizată în alergare, în mers alternat cu alergare, pe trotinetă, pe tricicletă (copii), în scaun cu rotile, în cărucior (familii cu copii), iar anul acesta chiar și pe bicicletă.

Voluntarii Timotion vor aștepta participanții la Poarta de Finish amplasată în Parcul Regina Maria pentru a le înmâna medalia și a-i felicita la finalizarea cursei, în fiecare zi între 3-11 octombrie, în intervalul orar disponibil aici. Accesul la Poarta de Finish va fi coordonat astfel încât să se respecte regulile de distanțare impuse în acea perioadă.

Cursa Timotion Everywhere (minim 1km)

Esti suporter al miscarii „Timotion – Timisoara se misca!” si te afli în alt oraș decât Timișoara?

Ai posibilitatea sa imbini alergarea cu implicarea in comunitate. Alege-ti proiectul, înscrie-te la Cursa #TimotionEverywhere! Noi îți vom trimite un „număr de concurs” pe care să îl printezi și să-l porți într-o alergare de cel puțin 1km pe care s-o faci în perioada 3-11 octombrie 2020.

Postează pe pagina de Facebook a Timotion un selfie cu tine, ca prietenii tăi din Timișoara să știe că ai alergat virtual împreună cu ei – menționează localitatea, distanța și pune hashtag-ul #TimotionEverywhere.

* Toate cursele pot fi parcurse la pas sau alternând alergarea cu mersul. Mai mult, pentru părinții cu bebeluși în cărucior sau sistem de purtare nu recomandăm alergarea, din motive de siguranță. Mesajul pe care dorește să-l transmită Timotion este că important e să participi și să te bucuri de ceea ce faci, nu cât de mult sau cât de repede alergi.

 

Previous Next