|   Inscriere 

Sponsori 2015

Visma

Angajații sunt Visma: Deciziile companiei se bazează pe angajați și de aceea se așteaptă ca ideile să vină de la noi. Fiecare angajat este încurajat și susținut să-și dezvolte creativitatea și să contribuie la îmbunătățirea și simplificarea sistemelor de lucru.

Multiculturalitate: Fiind o firmă internațională, ai ocazia să lucrezi și să înveți lucruri noi de la experți din diferite țări, să călătorești și să înveți să interacționezi cu diverse culturi.

Dezvoltare profesională: Îți place să fii la curent cu tot ce este nou în domeniul tehnologic, să ai șansa să pui în practică idei și concepte noi? Oferim tot suportul pentru participarea la cursuri interne și externe, conferințe, workshop-uri, timp pentru studiu și dezvoltare profesională.

Munca este interesantă: Cu un portofoliu de produse diversificat, acoperim majoritatea platformelor și mediilor de dezvoltare, fiind siguri că putem să găsim un proiect interesant și atractiv pentru fiecare.

Deschidere la nou: Suntem și vom fi întotdeauna deschiși către nou, inovație și inițiativă. Este ceea ce ne caracterizează și este exact ceea ce căutăm la cei care activează sau vor activa în Visma.

Spirit de echipă: Spiritul de echipă este una dintre valorile colectivului Visma. Suntem conștienți că doar împreună suntem puternici.

www.visma.com

 

Rotary

Încă de la înființare, Clubul Rotary Opera și-a propus să susțină și să promoveze excelența la nivelul comunității locale, drept pentru care a primit cu brațele deschise invitația de a fi partener al evenimentului Timotion, prin intermediul căruia a dorit nu doar să sensibilizeze opinia publică asupra necesității de a introduce sportul și mișcarea în viața cotidiană dar și pentru a oferi o mână de ajutor Clinicii de Chirurgie Maxilo-Facială prin renovarea Cabinetului de urgențe cu ajutorul sumei care se va putea strânge în urma acestui eveniment.

Rotary este o organizație internațională a oamenilor de afaceri și a reprezentanților din diferite profesii, lideri în branșa din care fac parte, care pune la loc de cinste serviciul în folosul comunității, care incurajează înalte standarde etice în toate domeniile de ativitate și care ajută la menținerea păcii precum și la stabilirea de relații de bună înțelegere între popoare. Rotary întrunește peste 1,2 milioane de membri din peste 154 de țări și unește oamenii indiferent de rasă, credință sau convingeri politice, într-o atmosferă de bună cooperare.

Obiectivul Rotary este acela de a încuraja și de a susține în permanență convingerea potrivit căreia a servi comunitatea mai presus  de propriile interese reprezintă o bază a oricărei activități de valoare.

Clubul Rotary Opera este un exemplu în ceea ce privește punerea în practică a principiilor și a valorilor rotariene, luând în mod oficial ființă în anul 2011 și având în prezent peste 20 de membri.

Unul dintre proiectele clubului nostru, care a devenit deja tradiție, îl reprezintă “Premii pentru premianți”, prin intermediul căruia recompensăm în fiecare an elevii premianți din ciclul gimnazial, din mediul rural al județului Timiș, pentru a stimula și pentru a motiva apetitul acestora pentru învățătură ca modalitate de a contribui la formarea unor indivizi de valoare pentru societate.

Nu am uitat nici de cei aflați în nevoie, asigurând hrană și îmbrăcăminte acolo unde acestea lipseau, am oferit mobilier și aparatură medicală acolo unde a fost nevoie, ajutând astfel domeniul medical și am susținut tinere talente despre care sperăm să audă în curând întreaga lume.

Așa cum o schimbare nu se produce niciodată peste noapte, ci pas cu pas, necesitând timp și perseverență, salutăm și susținem inițitiva Timotion de a deveni un eveniment care sa aibă loc anual și care să reușească în mod repetat să aducă la un loc timișorenii în scopuri benefice comunității locale și să le deschidă acestora apetitul pentru alergat ca mod de menținere și de îmbunătățire a sănătății și, de ce nu, de a crea noi prietenii.

Rotary Opera

 

Flextronics

Firma Flextronics Romania s-a înființat în anul 1998 și a fost una dintre primele firme cu capital integral străin care a țintit să valorifice forța de muncă calificată existentă în această zonă a Europei.

Apărută inițial ca o firmă care să se axeze pe producția de masă a telefonelor mobile, DECT, sau decodoare TV, în decursul anilor, Flextronics România s-a reinventat de mai multe ori pentru a ține pasul cu evoluția pieții și a dezvoltării tehnologiei de fabricație a produselor electronice. În anii care au urmat recesiunii din domeniul industriei telecomunicațiilor dar și altor segmente industriale, firma a suferit mai multe reorganizări ale activității interne și a adresat cu curaj dezvoltarea de activități care să completeze activitatea de fabricație cu alte servicii necesare clienților noștri:

 • Activitatea de procurare de materiale direct de la furnizori
 • Activitatea de inginerie pentru pregătirea fabricației
 • Activitatea de validare a produselor noi în colaborare cu clienții firmei
 • Activități post-fabricație

În momentul de față, Flextronics România furnizează clienţilor servicii care acoperă întreg ciclul de viaţă al produselor: pregătirea pentru fabricaţie a produselor noi, fabricaţia, desfacerea produselor şi încheierea fabricaţiei. Serviciile noastre sunt conduse pe principii de excelenţă în execuţie și îmbunătăţirea continuă a activităţii.

În total în firmă avem 25 clienți. Clienții firmei fac parte din următoarele segmente de piață:

 • Din această categorie fac parte clienții care furnizează sisteme și echipamente de telecomunicații.
 • În aceasta categorie se încadrează clienții care produc echipamente pentru industria de automobile, echipamente medicale precum și subansamble electronice utilizate pentru captarea energiei solare.
 • I&EI. În această categorie intră clienții noștri furnizori de echipamente industriale.

Pentru realizarea dezideratelor clienților noștri din punct de vedere al calității și al cantităților de livrat avem un personal selectat și instruit conform normelor internaționale și naționale. Personalul nostru este un factor cheie în dezvoltarea competitivă a firmei noastre pe termen mediu și lung.

Pe lângă activitatea propriu – zisă din firma am încurajat angajații firmei să fie un partener activ al comunității locale. Firma participă și încurajează personalul din firma să participe la:

 • Acțiuni caritabile
 • Acțiuni sociale și sportive pe plan local
 • Acțiuni pe bază de voluntariat pentru protejarea mediului

În concluzie firma Flextronics se mândrește că este o forță economică și profesională în climatul social local.

www.flextronics.com

 

BCR

 • 7054 angajaţi
 • 509 filiale
 • 21 centre de afaceri şi 18 birouri mobile

Poziţia de afaceri BCR

 • Banca Nr. 1 pe piaţa de fonduri UE cu peste 1,2 miliarde Euro în co-finanţări acordate pentru proiecte finanţate de UE.
 • BCR asigură operaţiuni bancare universale (retail, corporate&investment banking, trezorerie şi pieţe de capital) şi servicii pentru societăţile de profil de pe piaţa leasingului, gestionării activelor, pensiilor private, a băncilor de locuinţe şi a operaţiunilor e-banking mobil.
 • BCR este banca Nr. 1 în România după valoarea activelor (61,624,6 milioane lei), banca Nr. 1 după numărul de clienţi şi banca Nr. 1 pe segmentele de economisire şi creditare.
 • BCR este cel mai valoros brand financiar din România, după gradul de încredere al clienţilor şi după numărul celor pentru care BCR este principalul partener pentru banking.

www.bcr.ro

 

Movidius

Movidius este o companie high-tech cu sediu în Silicon Valley și centrul de software în Timișoara. Movidius construiește un procesor care consumă foarte puțin și este pretabil pentru telefoane mobile, drone, purtabile/wearables și alte disponzitive de avangardă tehnologică. Movidius lucrează cu companii de varf din domeniu IT, precum Google, la cele mai avansate concepte care vor revoluționa lumea în următoarele luni. Tot ce a reușit Movidius până acum se bazează pe pasiune și talent, mare parte din el timișorean.

Tehnologia inalta trebuie sa faca viata oamenilor mai usoara si mai placuta, pentru a le da sansa sa se bucure de viata, de prieteni, de natura, de sanatate. De aceea noi zicem ca aducem tehnologia la viata: „Movidius – bringing mobile to life!”

www.movidius.com

 

Digital Education

Digital Education este parte integrantă a Holtzbrinck Publishing Group. Focusul nostru este să schimbăm percepţia lumii asupra învăţării şi inovaţiei în tehnologie. Punem accent pe importanţa şi puterea acestora prin dezvoltarea unor produse de înaltă calitate, prin investiţii în idei noi şi utilizarea tehnologiilor de ultimă oră.

Centrul de dezvoltare software din Timişoara se bazează pe practicile AGILE, utilizând cele mai noi tehnologii şi procese. Abordăm numeroase arii de dezvoltare cum ar fi: Ruby on Rails şi PHP pe partea de web development, aplicaţii mobile iOS şi Android sau System Operations.

Pasiunea, calitatea, inovaţia şi diversitatea sunt emblematice pentru Digital Education şi ne dorim să regăsim aceste calităţi în fiecare membru al echipei noastre. Oferim în schimb un mediu de lucru prietenos în care responsabilitatea este apreciată şi răsplătită cu libertate de decizie, posibilitatea de dezvoltare continuă şi resurse nelimitate.

Din dorinţa de a-i ajuta pe cei din jurul nostru şi de a da ceva înapoi comunităţii, încercăm să fim cât mai des prezenţi la evenimente prin care să susţinem diferite cauze sociale şi să împărtăşim cu ceilalţi entuziasmul nostru pentru programare.

Pe scurt: „We create links to your future while putting heart in every bit !”

www.digital-education.com

 

Hydromatic Sistem

Hydromatic Sistem oferă o gamă variată de servicii în domeniul prelucrărilor mecanice și a confecțiilor metalice: proiectare, expertize tehnice, execuție și montaj, reparații, modernizări și automatizări industriale.

Portofoliul nostru include: linii automatizate, structuri, confecții metalice, console indicatoare rutiere, sisteme de răcire, sisteme automatizate de depozitare.

www.hydromaticsistem.ro 

 

Haufe-Lexware – my workplace!

Grupul Haufe se numara printre cele mai inovative companii din domeniul media si software, cu produse si servicii in domenii precum cel juridic, comercial, fiscal, HR etc.
Suntem prezenti pe piata IT din Timisoara din mai 2010, printr-un centru de cercetare si dezvoltare software. Misiunea companiei esta ca Haufe-Lexware sa se numere printre cele mai importante firme de software din tara iar motto-ul nostru este „Software de calitate germana”.
La 5 ani de la lansarea pe piata IT locala, avem un numar de 70 de specialisti care activeaza in proiecte comune cu colegii nostri din Freiburg (Germania), St. Gallen (Elvetia) si alte locatii pentru dezvoltarea de aplicatii mobile, desktop si web. In proiectele noastre, folosim o gama variata de tehnologii, de la spectrul Java, C++/C# pana la testare automata.
Echipa din Timisoara este dinamica si in continua crestere, iar la baza rezultelor noastre si a succesului din ultimii ani sta pasiunea comuna pentru software.

www.haufe-lexware.ro

 

ACI

ACI Worldwide este un lider pe piata internaționala a sistemelor de plați electronice. De peste 40 de ani, suntem parteneri cu cei mai mari procesatori de plați, banci globale și retaileri care se bazează pe soluțiile integrate dezvoltate de ACI Worldwide. ACI are astăzi peste 5000 de clienți, din care 21 din top 25 de bănci din lume și 14 din lanțurile de retail la nivel mondial.  Suntem peste 4500 de colegi, în birouri pe toate continentele, mai bine de jumătate fiind parte din departamentul de cercetare-dezvoltare.

www.aci-romania.ro

 

OTP

Pe drumul către succes și evoluție, călătoria OTP Bank Romȃnia a început cu o promisiune, aceea de a oferi clienților și partenerilor noștri calitate la nivel de excelență în industria financiar-bancară. De-a lungul celor peste 10 ani de existență pe piața locală, am transformat relația client-bancă într-un parteneriat durabil. Am dezvoltat soluții financiare universal eficiente, pornind de la nevoile reale ale clienților noștri, atât persoane fizice, cât și companii.

www.otpbank.ro/ro

 

DM

DM Drogerie Markt intră în categoria celor mai puternice lanţuri de retail specializat în beauty, wellness,baby şi uz casnic. Primele magazine DM au fost deschise în Germania în anul 1973. În 2007 s-a deschis şi primul magazin în România, la Timişoara.

www.dm-drogeriemarkt.ro

 

Mahle

Datorita sistemelor sale unice de competente in domeniile sistemelor de motor, filtrarii, electricii/mecatronicii si managementului termic, MAHLE se regaseste in top 3 furnizori automotiv din lume. In industria echipamentului original, MAHLE ofera solutii tehnologice inovative pentru automobile, vehicule comerciale, masinarii si alte aplicatii industriale. Divizia Aftermarket deserveste de asemenea piata de parti independente cu produse MAHLE cu acea calitate a echipamentului original. MAHLE are prezenta locala in toate pietele majore ale lumii. In 2014, se asteapta ca cei 66.000 de angalati din aproximativ 150 de locatii de productie si 10 centre majore de cercetare si dezvoltare sa genereze vanzari de peste 10 miliarde de euro.

In Timisoara, MAHLE si-a inceput activitatea in 2005, de atunci fiind in continua dezvoltare.

www.mahle.com

 

Frigoglass

Frigoglass este cea mai mare și mai dezvoltată companie din punct de vedere geografic din piața de echipamente frigorifice comerciale . Unitățile de producție sunt situate în: România, Rusia, Grecia, India, China, Indonezia, Africa de Sud și Nigeria. Printre clienții nostri se numără: îmbuteliatori Coca-Cola, importanți producători de bere (AB InBev, SABMiller, Carlsberg, Heineken, Diageo, Efes și alții), îmbuteliatori de Pepsi, companii de produse lactate (Nestlé, Danone).

Angajații Frigoglass reprezintă cea mai valoroasă resursă a companiei și formează o echipă diversă și dedicată ce împărtășește aceeași pasiune de a reuși, în ciuda diferențelor culturale, de fus orar, de țara sau continent. Oamenii Frigoglass sunt forța ce susține și conduce obiectivele strategice de inovare, lidership, încredere și excelență ale companiei.

www.frigoglass.com

 

FLEXIK Automation

Antreprenor cu experienta de peste 20 ani in domeniul constructiilor civile si industriale , va ofera solutii la cheie pentru Instalatii HVAC, ELECTRO & AUTOMATIZARI, Amenajari Interioare si Service.

Societatea noastra realizeaza lucrari in conformitate cu standardele ISO 9001, 14001 si OHSAS:18001 inca din anul 2003.

Echipa nostră este formată din ingineri şi tehnicieni cu experienţă, personal de execuţie şi întreţinere, calificati in vederea realizarii proiectelor la standarde înalte de performanţă.

Suntem parteneri cu furnizori de renume mondial,  alaturi de care putem oferii solutii, cu un standard ridicat de calitate si eficienta.

www.flexik.ro

 

Smart Professional

Smart Professional produce și distribuie Cosmetice, Detergenți Profesionali și Echipamente pentru diferite sectoare industriale: HoReCa, Centre Comerciale și Spații Publice, Fabrici și Zone de Productie, Domeniul Alimentar și Bucătării Profesionale, Domeniul Auto și Industrial, Clinici si Cabinete Medicale și asigurăm celor dornici să beneficieze în fiecare zi de superoferte și de un serviciu rapid și complet pentru a se bucura de o experienţă de shopping cu totul inedită.

www.smartsupermarket.ro

 

Oil Solutions

Expert distribution are 13 de experiență în soluții care reduc costurile și cresc durata de viață a echipamentelor dumneavoastră.

Livrăm în 48 de ore din stocul de 300.000L peste 500 de lubrifianți: Aral, Castrol, Mobil, Elf, Total, Urania, Texaco, Ardeca lubricants, Shell.

www.oilsolutions.ro

 

Previous Next