|   Inscriere 

Cum te înscrii

Înscrierile la Timotion ediția a IX-a se fac online în perioada 20 februarie – 14 mai 2023 prin accesarea butonului Inscriere. În cazul în care ai participat şi în anii trecuți, autentifică-te şi mergi direct la pagina ta de profil.

 

Pentru a te înscrie, vei alege cursa la care vrei să participi, precum şi proiectul pe care îl vei susține, fie prin taxa ta de participare la eveniment, fie prin campania Punem sângele în mișcare!.

Opţional, vei putea specifica numele echipei din care faci parte, o echipă însemnând orice de la un grup de colegi de serviciu sau de şcoală, la membrii unui club sau pur şi simplu un grup de prieteni sau familia. 

 

 

Înscrierea participanților adulți și minori peste 7 ani

La înscriere va trebui sa furnizezi o adresă de e-mail validă, pe care noi îți vom trimite actualizări legate de desfășurarea evenimentului.

Accesează butonul Inscriere. În cazul în care ai participat şi în anii trecuți, autentifică-te şi mergi direct la pagina ta de profil.

Odată ce te-ai autentificat, din pagina ta de profil urmează pașii de mai jos:

 •  Alege Proiectul pe care dorești să îl susții, din cele 12 disponibile la această ediție;
 •  Alege una din cele 8 curse;
 •  Adaugă tricou sau o donație suplimentară, dacă dorești;
 •  Urmează pașii pentru plată prin apăsarea butonului PLĂTEȘTE ACUM.

 

 

Înscrierea participanților minori sub 7 ani

Copiii cu vârsta de până la 7 ani (născuţi după 28 mai 2016) participă gratuit. Aceștia vor fi înscriși de către un adult și vor putea alerga / pedala doar dacă sunt însoţiţi de un părinte / tutore, iar acesta participă împreună (lângă) minor pe toată durata cursei. 

*IMPORTANT: La cursa Cursa Decathlon – Distracție pe roți copiii cu vârsta mai mică de 12 ani vor participa doar însoțiți de un adult.

Înscrierea copiilor cu vârsta mai mică de 7 ani se poate face numai de către un participant adult care s-a înscris deja la cursa respectivă, din pagina de profil (necesită autentificare).

 

 

 

Taxe de participare

 • Semimaratonul Flexik (21km): 130 RON 
 • Crosul Akwel (10.5km): 130 RON 
 • Crosul Visma (5.5km): 110 RON 
 • Cursa Hamilton (2km): 70 RON 
 • Cursa Ro Bike Valley: 120 RON 
 • Cursa Decathlon – Distracție pe roți: 70 RON 
 • Cursa Flex – Timotion Everywhere: 70 RON 
 • Cursa Continental – Micii Campioni Timotion (mai multe detalii aici) 

 

Tricoul Timotion 2023

Ca în fiecare an, organizatorii pregătesc un tricou oficial al evenimentului care să le reamintească participanților de mișcare dar și despre implicarea lor activă în comunitate. Tricoul este disponibil contra cost și se achiziționează de pe platforma de înscriere. Costul unui tricou de adult este de 45 lei, iar costul unui tricou de copil este de 35 lei.

 

Formularul de înscriere se regăsește aici: Inscriere.

Participarea este gratuită pentru copiii sub 7 ani (născuţi după 28 mai 2016).

Află mai multe informații despre curse aici.

Informații cu privire la campania „Punem sângele în mișcare!” găsiți aici

Prin înscriere, te obligi sa respecți Regulamentul de participare.

În caz că ai întrebări sau întâmpini greutăți la înscriere, te rugăm să ne trimiţi un e-mail pe adresa info@timotion.ro pentru a-ţi putea veni în ajutor.

 

 

 

#eusorsafacembine  #proiectetimotion  #timisoarasemisca  #timotion9

 

Previous Next