|   Inscriere 

Cum te înscrii

I❤  Timotion – 12 mai 2024

Înscrierile la Timotion 1❤ , se fac strict online, până cel târziu în 28 aprilie 2024 prin accesarea butonului Înscriere. În cazul în care ai participat şi în anii trecuți, autentifică-te şi mergi direct la pagina ta de profil.

Pentru a te înscrie, vei alege cursa la care vrei să participi, precum şi proiectul pe care îl vei susține, prin taxa de participare la eveniment.

Opţional, vei putea specifica numele echipei din care faci parte (o echipă poate fi formată dintr-un grup de colegi de serviciu sau de şcoală, din membrii unui club sau pur şi simplu un grup de prieteni sau familia).

Dacă doreşti să devii campion Timotion şi să strângi fonduri pentru una din cauzele Timotion, am pregătit o scurtă prezentare cu paşii pe care să îi urmezi, vezi AICI.

Înscrierea participanților adulți și minori peste 7 ani

La înscriere va trebui să furnizezi o adresă de e-mail validă, pe care noi îți vom trimite actualizări legate de desfășurarea evenimentului.

Accesează butonul Înscriere. În cazul în care ai participat şi în anii trecuți, autentifică-te şi mergi direct la pagina ta de profil.

Odată ce te-ai autentificat, din pagina ta de profil urmează pașii de mai jos:

 •  Alege Proiectul pe care dorești să îl susții, din cele 17 disponibile la această ediție;
 •  Alege una din cele 8 curse;
 •  Adaugă tricou sau o donație suplimentară, dacă dorești;
 • Urmează pașii pentru plată prin apăsarea butonului PLĂTEȘTE ACUM.

Înscrierea participanților minori, peste 7 ani

Copiii cu vârsta peste 7 ani, plătesc taxa de înscriere, și se pot înscrie individual, sau pot fi înscriși de către un adult din pagina lui de profil de pe site-ul Timotion, prin opțiunea Înscrie alt alergător.

Înscrierea participanților minori, sub 7 ani

Copiii cu vârsta de până la 7 ani (născuţi după 12 mai 2017) vor fi înscriși de către un adult din pagina lui de profil de pe site-ul Timotion, prin opțiunea Înscrie copil, și vor putea alerga / pedala doar dacă sunt însoţiţi de un părinte / tutore, iar acesta participă (plăteşte taxa de participare) şi aleargă împreună (lângă) minor pe toată durata cursei.

Înscrierea copiilor cu vârsta mai mică de 7 ani se poate face numai de către un participant adult care s-a înscris deja la cursa respectivă, din pagina de profil (necesită autentificare).

Contribuția de participare

 • Cursa Hamilton 2 km: 70 RON
 • Cursa Decathlon – Distracție pe roți 2 km: 70 RON
 • Cursa Profi 5.5 km: 130 RON
 • Cursa Dräxlmaier – ciclism 10 km: 140 RON
 • Cursa Akwel 10.5 km şi Semimaraton Flexik 21 km: 150 RON
 • Cursa Flex – Timotion Everywhere: 70 RON
 • Cursa Continental a Micilor Campioni Timotion (cursă necronometrată): 1.000 RON

Participarea este gratuită pentru copiii sub 7 ani (născuţi după 12 mai 2017).

Află mai multe informații despre curse aici.

Prin înscriere, te obligi să respecți Regulamentul de participare.

Formularul de înscriere se regăsește aici: Înscriere.

În caz că ai întrebări sau întâmpini greutăți la înscriere, te rugăm să ne trimiţi un e-mail pe adresa info@timotion.ro pentru a-ţi putea veni în ajutor, sau sună la numărul de telefon 0799 518 728 (lu-vi, între orele 10-16)

Previous Next