|   Inscriere 

Asociația Piticii Monei: 1000 de cărți. 1000 de suflete

Suma
stransa
22,190RON
Target
proiect
37,500RON
Procentaj
din proiect
59.2%
Numar
donatii
141

Obținerea BiblioZAUR-ului a fost un mare pas înainte pentru copiii din comunitatea Fibiș. Cu ajutorul sprijinului dino-donatorilor de până acum de la Timotion, am reușit să creăm un spațiu grozav pentru activități formale și non-formale, pentru bibliotecă și ludotecă. Mai mult, am început să „mișcăm” lucrurile în comunitate, organizând multiple ateliere pentru copii și dascăli, excursii și evenimente educaționale felurite.

În proiectul de anul acesta de la Timotion, dorim să organizăm seria de 10 ateliere pentru elevi/ profesori, să trimitem 4 elevi de gimnaziu care au rezultate deosebite într-o tabără/excursie, să organizăm conferința EducaRURal și marele eveniment de inaugurare a BiblioZAUR-ului – „1.000 de cărți, 1.000 de suflete”.

CÂND?

Iunie – Decembrie 2024

PENTRU CINE?

Toate atelierele vin în sprijinul educației și al celor 180 de elevi și 25 de membri ai colectivului Școlii din Fibiș. Mai mult decât atât, BiblioZAUR-ul își deschide porțile pentru toți cei ce doresc să îl viziteze, indiferent de unde provin aceștia.

Conferinta EducaRURalse adresează unui număr de 100 de profesori din mediul rural, iar de premierea elevilor cu rezultate deosebite se vor bucura aprox. 25 de elevi în total, dintre care 4 vor avea parte de o excursie surpriză. Evenimentul de inaugurare, „1.000 de cărți, 1.000 de suflete” va avea 1.000 de beneficiari.

CITEȘTE TOT PROIECTUL AICI.

Campionii
nostri

Numar
campioni
8

Mona Vlai , din echipa #BiblioZaur

Un copil care citește va fi un adult care gândește!
Ajută-mă să aduc cât mai mulți copii aproape de lectură, pentru ca viitorul lor să fie presărat cu reușite!

Suma stransa: 9,210 lei


Florentina Ivănescu , din echipa Spiridușii Babel

Vă amintiți cum o carte din copilărie v-a dus într-o aventură epică sau v-a învățat ceva magic despre lume? Acum imaginați-vă câți copii din mediul rural sunt lipsiți de această experiență. De aceea anul acesta alerg la Timotion 2024 susținând proiectul "1.000 de cărți, 1.000 de suflete" al Asociației Piticii Monei.
Visul proiectului este de a organiza 10 ateliere pentru elevi/ profesori, de a trimite 4 elevi de gimnaziu care au rezultate deosebite într-o tabără/excursie, de a organiza conferința EducaRURal și marele eveniment de inaugurare a BiblioZAUR-ului – „1.000 de cărți, 1.000 de suflete”. Dorința proiectului este de a deschide minți tinere către lumi minunate și cunoștințe fascinante.

De ce?

Pentru că educația este cheia către un viitor mai bun, iar accesul la lectură este esențial pentru dezvoltarea copiilor. Fiecare carte le oferă șansa de a explora lumi noi, de a învăța lucruri uimitoare și de a visa la mai mult. Împreună, vom face o diferență reală în viețile acestor copii!

Suma stransa: 3,225 lei


Turcanu Simona , din echipa FCTM

Ma gandesc deseori la cat de norocoasa este fiica mea, care are o biblioteca mare acasa, plina cu carti de toate felurile. Imi doresc o biblioteca mica sau cel putin o carte pentru fiecare copil. Pe langa casa si masa, educatia si accesul la carti ar trebui sa fie ceva firesc. Asa ca va invit sa donati pentru firesc si pentru capsoare mici, dragalase, afundate in universurile magice, oferite de carti.

Suma stransa: 2,450 lei


Alina Ioana Iga

1000 de cărți, 1000 de suflete, 1000 de lei care ne vor ajuta să ducem magia poveștilor mai departe.

Cărțile deschid inimi și minți! Ajută-ne să deschidem 1000 de inimi și de minți.

Suma stransa: 1,010 lei


Mădălina Pop , din echipa #BiblioZaur

Imaginează-ți o lume în care fiecare copil are acces la educație de calitate, indiferent de circumstanțe sau mediul din care provine. Cu ajutorul tău putem transforma acest vis în realitate.
Donația ta către #BiblioZaur le va oferi copiilor din Fibiș resursele necesare pentru a reuși din punct de vedere academic.
Investind în educație, investești în viitorul societății!

Suma stransa: 200 lei


Anca Elisabeta Dusa , din echipa Vitesco Technologies

Haideți să ajutăm “Piticii Monei” cu 1000 de cărții pentru 1000 de suflete.

Suma stransa: 100 lei


Ramona Miza , din echipa #BiblioZaur

Poveștile ne fac mari. Hai să le scriem împreună!

Suma stransa: 35 lei


Marian Laurentiu , din echipa #BiblioZaur

Avem nevoie de tine, de sprijinul și generozitatea ta, pentru a construi o lume plină de învățare pentru copiii din mediul rural.

Educația este un instrument puternic ce poate transforma vieți, investind în educație putem oferi copiilor puterea de a-și atinge potențialul maxim și le putem crea oportunități de a duce o viață împlinită și de succes.

Suma stransa: 0 lei


Donatii directe

Clasa Bufnitelor CNB 250 RON Intotdeauna Vom fi aproape de Bibliozaur! Clasa Bufnitelor va susține in continuare! 
Cata Adina & Sabi 100 RON Mult succes! Susținem educația, susținem literația, susținem oamenii care fac bine <3 
Razvan Gubendreanu 50 RON  
Raluca Enculescu 50 RON  
Mona Vlai 100 RON 1.000 de cărți, 1.000 de suflete! ❤️ 
Previous Next