|   Inscriere 

Cursele Timotion 2015

 

Rezultatele Timotion 2015

Acestea sunt rezultatele finale Timotion 2015. Suntem constienti ca sunt unele inadvertente in lista datorita celor din „waiting list” care au fost acceptati ca si participanti in noaptea de dinaintea concursului, precum si catorva cazuri in care a fost transferat  dreptul de participare de catre participanti confirmati care nu au mai putut veni.

Pentru a procesa si corecta listele cat mai repede va rugam ca in caz ca detectati si alte inadvertente sa ni le semnalati pe info@timotion.ro cu subiectul „Rezultate”:

Rezultate Semimaraton: Clasament_Semimaraton_final

Rezultate Crosul Visma: Clasament_6KM_final

 

  • Cursa pentru incepatori (1-2 km) – ii invita la miscare pe toti cei care nu au mai alergat, mai ales daca cred ca “ei nu pot”. Daca pana acum nu s-au mobilizat pentru propria lor sanatate, speram ca o vor face pentru a promova o cauza in beneficiul comunitatii. Mai mult, cursa incurajeaza alergarea in familie, in ideea ca nu e nimic mai bun decat puterea exemplului si ca impreuna e mai usor.
  • Cursa pentru părinți cu copii în cărucior sau în baby-wrap (1-2 km) – este dedicata celor ce imbratiseaza mesajul transmis din plin de cei mici: miscarea este modul nostru natural de a fi. O plimbare in ritm alert impreuna cu bebelusul poate fi inceputul unui obicei sanatos de a face diverse activitati fizice impreuna cu copilul, cand acesta creste.
  • Cursa Rotary “distractie pe roti” – role, fotoliu rulant (fara biciclete) (1-2 km) – pentru cei care vor sa arate ca in Timisoara sunt doritori de miscare pe role sau in fotoliu rulant, de unde si importanta acesibilizarii orasului. Normalitatea inseamna sa ne putem bucura impreuna, de aceleasi lucruri, si sa contribuim in societate, fiecare in felul sau.
  • Crosul Visma (5-6 km) – Participantii acestei curse sunt alergatori amatori sau practicanti de alt sport, care doresc sa imbine placerea unei alergari cu posibilitatea de a strange fonduri pentru a sustine un proiect din cadrul evenimentului.
  • Cursa Semimaraton (~ 21 km) – Aceasta cursa se adreseaza celor care au mai alergat fara dificultate o distanta de minim 10 km si alergatorilor pasionati de distante lungi. Sursa de energie si buna dispozitie, o astfel de alergare poate sa dea nastere si la prietenii pornite din pasiunea comuna de a alerga.

In afara de semimaraton, care are o limita de timp de 3.5 ore, toate celelalte curse pot fi parcurse si la pas sau alternand alergarea cu mersul. Mai mult, la cursa pentru parinti cu bebe nu recomandam alergarea, din motive de siguranta. Mesajul pe care doreste sa-l transmita Timotion este ca important e sa participi si sa te bucuri de ceea ce faci, nu cat de mult sau cat de repede alergi.

Descriere trasee

In alegerea traseelor, am cautat o zona centrala si care sa poata aduce la un loc pentru start / finish participantii de la toate cursele. Totodata, am incercat sa minimizam nevoia de intrerupere a circulatiei, pentru ca si cultura de a lasa masinile la o parte pentru a „ocupa” strazile cu altfel de activitati se construieste incetul cu incetul.

Exceptand traseele scurte, care vor fi accesibile pentru carucioare, role si fotolii rulante, celelalte includ trepte si alte „surprize”. Speram totusi ca si alergatorii amatori care obtin performante remarcabile la diverse competitii  sa nu fie dezamagiti de prezenta acestor obstacole si sa se poata bucura alaturi de cei mai putin antrenati de participarea la un eveniment ce isi doreste sa promoveze alergarea ca sport de masa si sa reuneasca membrii comunitatii, pentru comunitate.

Ne rezervam dreptul de a modifica traseele de mai jos, orice astfel de modificari urmand sa fie comunicate aici si pe pagina de Facebook a evenimentului.

Cursa pentru incepatori (2km)Incepatori2km

(START) str. Acad. Alexandru Borza – stanga pe str. George Enescu – stanga pe splaiul Spiru Haret – prin Parcul Rozelor –prin fata scenel Teatrului de Vara – iesire din Parcul Rozelor, stanga pe str. Michelangelo – stanga pe str. Acad. Alexandru Borza – stanga pe str. George Enescu – stanga pe splaiul Spiru Haret – prin Parcul Rozelor – platoul din fata scenei Teatrului de Vara (FINISH)

 

Cursa Rotary distractie pe roti (role, fotoliu rulant) si cursa pentru părinți cu copii în cărucior sau în baby-wrap (0.8 km)

DistractiePeRoti_si_CursaBebe

(START) str. Acad. Alexandru Borza – stanga pe str. George Enescu – stanga pe splaiul Spiru Haret – prin Parcul Rozelor – platoul din fata scenei Teatrului de Vara (FINISH)

 

Crosul Visma (6 km)

Cros 6km

(START) str. Acad. Alexandru Borza – stanga pe str. George Enescu – stanga pe splaiul Spiru Haret – dreapta spre pista mal drept Bega – pe sub Podul Michelangelo – prin parcul Copiilor – traversare Bega pe Pasarela dintre Parcuri spre str. Pestalozzi – pista mal stang Bega – pe sub podul Michelangelo – pe sub Podul Tineretii/Mitropolit Andrei Saguna – pe langa terasa Flora – pe sub Podul Traian – pista splaiul Tudor Vladimirescu –traversare Bega pe Podul de fier – pista mal drept Bega Splaiul Nicolae Titulescu – traversare Podul Traian inspre malul stang al Begai – pe sub Podul Traian – traversare din nou Podul Traian revenire pe pista mal drept Bega – pe sub Podul Tineretii/Mitropolit Andrei Saguna – revenire pe Splaiul Spiru Haret in Parcul Rozelor – platoul din fata scenei Teatrului de Vara (FINISH)

 

Semimaraton (~ 21 km)Cros 6km

(START) str. Acad. Alexandru Borza – stanga pe str. George Enescu – stanga pe splaiul Spiru Haret – dreapta spre pista mal drept Bega – pe sub Podul Michelangelo – prin parcul Copiilor – traversare Bega pe Pasarela dintre Parcuri spre str. Pestalozzi – pista mal stang Bega – pe sub podul Michelangelo – pe sub Podul Tineretii/Mitropolit Andrei Saguna – pe langa terasa Flora – pe sub Podul Traian – pista splaiul Tudor Vladimirescu –traversare Bega pe Podul de fier – pista mal drept Bega Splaiul Nicolae Titulescu – traversare Podul Traian inspre malul stang al Begai – pe sub Podul Traian – traversare din nou Podul Traian revenire pe pista mal drept Bega – pe sub Podul Tineretii/Mitropolit Andrei Saguna – revenire pe Splaiul Spiru Haret in Parcul Rozelor – platoul din fata scenei Teatrului de Vara (FINISH) – 4 asemenea ture constituie cursa de semimaraton

 

Orar curse

Programul de mai jos poate suferi modificari. In cazul in care vor fi mai multi partipanti care se inscriu atat la semimaraton cat si la cursa pentru incepatori, de exemplu pentru a insoti un copil sub 12 ani, vom decala ultimele curse pentru a le permite acest lucru.

Ora
9:00 Start semimaraton
9:00 Start crosul Visma
11:30 Start cursa pentru incepatori
12:00 Start cursa Rotary distractie pe roti
12:15 Start cursa pentru parinti cu bebe
13:00 Festivitatea de premiere

 

Previous Next