|   Inscriere 

Pro Muzica – Pro Vidu: „Alergam vioi pentru instrumente noi (2)”

Suma
stransa
21,030RON
Target
proiect
4,500RON
Procentaj
din proiect
467.3%
Numar
donatii
118

Dorim să strângem fonduri pentru copii cu performanțe la nivel național și internațional dar care nu dispun de mijloace materiale necesare pentru achiziționarea unor instrumente mai performante care i-ar ajuta să facă și mai mult progres. Performanța în muzică nu depinde doar de talent și dedicare ci și de mijloace prin care aceasta se poate realiza.

În anul școlar 2014-2015, din cele 60 de diplome obținute de elevii din județul Timiș la olimpiadele naționale, o treime au fost aduse de copiii de la Colegiul Național de Artă Ion Vidu. Performanțele în domeniul muzicii sunt puțin mediatizate și prin urmare și fonduri se obțin mult mai greu.
Din acest raționament dorim să ajutăm elevii care au performanțe și să le asigurăm sprijin material să continue.

Despre Asociația Pro Muzica – Pro Vidu

Asociația Pro Muzica – Pro Vidu are ca scop propus modernizarea și eficientizarea serviciilor publice din Colegiul Național de Artă „Ion Vidu”, învățământ cu cerințe educaționale sensibile, astfel încât să se creeze :logo providu

  • premisele debutului școlar;
  • asigurarea unor servicii educaționale de sprijin diversificate și de calitate;
  • atragerea de proiecte desfășurate la nivel local și regional, parteneriate ;
  • creșterea accesibilității infrastructurii școlare și de îmbunătățire a condițiilor de învățare;
  • investiții în modernizarea infrastructurii educaționale și asigurarea unor facilități pentru elevi.

De ce e necesar proiectul?

Innoirea rechizitei muzicale a colegiului este un proiect pe termen lung pentru care desfășurăm activități de strângere de fonduri în fiecare an.

Cine sunt beneficiarii?

Beneficiarii direcți vor fi elevii cu rezultate la concursurile naționale și internaționale. Ei reprezintă orașul Timisoara oriunde participă.

În ce constă proiectul?

Achiziționarea de instrumente noi și mai performante pentru copii cu mijloace materiale modeste.

Care va fi impactul proiectului?

Având în vedere că orașul candidează pentru titlul de Capitală Europeană a Culturii, finanțarea unor tineri care sunt interesați de cultură și sunt ambasadori ai orașului nu poate decat sa contribuie la promovarea comunitatii locale.

Ce nevoi de finanțare sperați sa acoperiți prin participarea la TIMOTION?

Obiectivul de finanțare pe care ni-l propunem este de minim 4500 Ron pe care îi vom folosi pentru achiziționarea de instrumente muzicale care vor fi folosite de către elevi cu performante scolare si muzicale deosebite si pentru care familiile au mijloace limitate in a-i sustine. O suma mai mare inseamna mai multe instrumente profesioniste pentru elevi talentati!

pro vidu foto 2

Campionii
nostri

Numar
campioni
2

Romocea Oana , din echipa Pro Muzica - Pro Vidu

(scroll down for English)
Acesta este al doilea an în care strângem fonduri la Timotion pentru Colegiul Ion Vidu. Cu donațiile strânse la ediția de anul trecut am achiziționat pupitre portabile și instrumente de percuție pentru orchestră. Se știe că nu se poate face muzică de performanță fără investiție financiară. Dar cu toate acestea, la Vidu am descoperit un număr de copii care fac performanță în ciuda dificultăților materiale. Aș vrea ca lipsa unor instrumente performante să nu fie un impediment în cultivarea acestor talente. Orice donație va veni ca o încurajare pentru acești copii. Mulțumim pentru susținere!
---
This is the second year when I am fundraising for Ion Vidu Art School, Timisoara. With last year`s donations we bought portable stands for the school orchestra and percussion instruments. It is well known that one cannot reach the highest achievements in music performance without financial investment. However, at Ion Vidu Art School I have come across a number of children who do performance despite their financial and material difficulties. I would like to make sure that their limited financial resources are not an impediment in nurturing their talents. Any donation will come as an encouragement for these children. Thanks for your support!

Suma stransa: 1,280 lei


Enikő Mózes , din echipa O Carte pe luna

In urma cu 3 ani am inceput sa alerg pentru mine, dar am descoperit multi oameni minunati, care pe parcus mi-au devenit prieteni, care au fost alaturi de mine si m-au sprijint. Pe 23 Aprilie voi alerga la Timotion pentru a sustine proiectul " Alergam vioi pentru instrumente noi" . Am ales acest proiect pentru ca mi-a placut daruirea si entuziasmul lor si vreau sa ajut sa fie cu un pas mai apoape in a-si atinge scopul . Poti pune si tu umarul pentru a ajuta la realizarea acestui proiect. Nu exista o suma minima, orice donatie este binevenita!

Suma stransa: 100 lei


Donatii directe

HELLA Romania 100 RON Succes! 
Nicoleta Negru 50 RON Alaturi de Vidu!  
Mihaela Singh 50 RON Mandra de Vidu  
Suteu Calin Florin 100 RON Donatie pentru Colegiul Ion Vidu 
Echipa MGI COUTIER 15,000 RON Sa sustinem muzica, pentru ca indiferent unde ne-ar purta o melodie, ea ne aduce, întotdeauna, mai aproape de noi !
Echipa MGI COUTIER  
Albu Alexandru 20 RON  
Anamaria Vancu 50 RON Pro Muzica – Pro Vidu: "Alergam vioi pentru instrumente noi (2) 
Titi Butnarasu 50 RON Sustinem performanta si copii talentati.  
Adrian Hudulin 30 RON  
Camelia Morodvanschi 30 RON  
CALIN GROZA 100 RON  
Ramona Valcaneantu 30 RON  
Previous Next