|   Inscriere 

Cursele Timotion 2017

Cursele Timotion 2017

  • Crosul Continental (2 km) – ii invita la miscare pe toti cei care nu au mai alergat, mai ales daca cred ca “ei nu pot”. Daca pana acum nu s-au mobilizat pentru propria lor sanatate, speram ca o vor face pentru a promova o cauza in beneficiul comunitatii. Mai mult, cursa incurajeaza alergarea in familie, in ideea ca nu e nimic mai bun decat puterea exemplului si ca impreuna e mai usor.
  • Cursa Flexik pentru părinți cu copii în cărucior sau în baby-wrap (~1 km) – este dedicata celor ce imbratiseaza mesajul transmis din plin de cei mici: miscarea este modul nostru natural de a fi. O plimbare in ritm alert impreuna cu bebelusul poate fi inceputul unui obicei sanatos de a face diverse activitati fizice impreuna cu copilul, cand acesta creste.
  • Cursa Rotary “distractie pe roti” – role, fotoliu rulant, trotineta (fara biciclete) (~1 km) – pentru cei care vor sa arate ca in Timisoara sunt doritori de miscare pe role sau in fotoliu rulant, de unde si importanta acesibilizarii orasului. Normalitatea inseamna sa ne putem bucura impreuna, de aceleasi lucruri, si sa contribuim in societate, fiecare in felul sau.
  • Crosul Visma (6 km) – participantii acestei curse sunt alergatori amatori sau practicanti de alt sport, care doresc sa imbine placerea unei alergari cu posibilitatea de a strange fonduri pentru a sustine un proiect din cadrul evenimentului.
  • Crosul MGI Coutier (10.5 km) – reprezintă o cale de mijloc pentru alergătorii care își propun să mărească distanța alergată de la an la an si care isi propun o evolutie ambitioasa de la incepator la distante cu doua cifre in kilometri.
  • Semimaratonul Profi  (21 km) – aceasta cursa se adreseaza celor care au mai alergat fara dificultate o distanta de minim 10 km si alergatorilor pasionati de distante lungi. Sursa de energie si buna dispozitie, o astfel de alergare poate sa dea nastere si la prietenii pornite din pasiunea comuna de a alerga.

In afara de semimaraton, care are o limita de timp de 3.5 ore, toate celelalte curse pot fi parcurse si la pas sau alternand alergarea cu mersul. Mai mult, la cursa pentru parinti cu bebe nu recomandam alergarea, din motive de siguranta. Mesajul pe care doreste sa-l transmita Timotion este ca important e sa participi si sa te bucuri de ceea ce faci, nu cat de mult sau cat de repede alergi.

Descriere trasee

Crosul Continental (2 km)


Start – Piața Libertății, str. Lucian Blaga, Piața Iancu Huniade, str. 20 Decembrie 1989, înconjurăm Parcul Justitiei, str. 20 Decembrie 1989, Piața Victoriei, str. Alba Iulia, Piața Libertății – Finish.

https://www.plotaroute.com/route/348543

Cursa Flexik pentru familii cu copii în cărucior sau baby wrap (~1 km)

Start – str. Victor Vlad Delamarina, str. Mărășești, Piața Victoriei, str. Alba Iulia, Piața Libertății – Finish.

https://www.plotaroute.com/route/349653

Cursa Rotary „Distracție pe roți” (~1 km)


Cursa de role are nevoie de o suprafață plată fără piatră cubică, așa că startul se va da de pe strada Victor Vlad Delamarina, stânga pe str. Sfantul Ioan, Bd. Republicii până la intersecția cu str. Paris și retur, pe acelasi traseu.

https://www.plotaroute.com/route/349651

Crosul Visma (6 km)


Start – Piața Libertății, str. Lucian Blaga, Piața Iancu Huniade, str. 20 Decembrie 1989, Podul Mihai Viteazul, Bd. Vasile Pârvan, prin Pasaj Michelangelo, Parcul Regina Maria, str. I.L.Caragiale, Piața Romanilor, Bd. 3 August 1919, Podul Decebal, malul Begăi până la Facultatea Hidrotehnica, aleile din Parcul Justitiei, Piața Victoriei, str. Alba Iulia, Piața Libertății – Finish.
(Traseul se suprapune cu cel de la Semimaratonul Profi si Crosul MGI Coutier, lipsind insa partea din aval de Podul Mihai Viteazul si bucla de pe str. Pestalozzi.)

https://www.plotaroute.com/route/356918

Crosul MGI Coutier (10.5 km )


Start – Piața Libertății, str. Lucian Blaga, Piața Iancu Huniade, str. 20 Decembrie 1989, Podul Mihai Viteazul, Bd. Vasile Pârvan, prin Pasaj Michelangelo, str. Pestalozzi (dus-intors), Parcul Regina Maria, str. I.L. Caragiale, Piața Romanilor, Bd. 3 August 1919, Splaiul Nistrului, malul stâng al Begăi până la Podul Dragalina, malul drept al Begăi până la Fac. de Hidrotehnică, aleile din Parcul Justitiei, Piața Victoriei, str. Alba Iulia, Piața Libertății – Finish.

https://www.plotaroute.com/route/365893

Semimaratonul Profi (21 km)

Traseul constă în parcugerea de 2 ori a buclei de 10.5 km.

Start – Piața Libertății, str. Lucian Blaga, Piața Iancu Huniade, str. 20 Decembrie 1989, Podul Mihai Viteazul, Bd. Vasile Pârvan, prin Pasaj Michelangelo, str. Pestalozzi (dus-intors), Parcul Regina Maria, str. I.L. Caragiale, Piața Romanilor, Bd. 3 August 1919, Splaiul Nistrului, malul stâng al Begăi până la Podul Dragalina, malul drept al Begăi până la Fac. de Hidrotehnică, aleile din Parcul Justitiei, Piața Victoriei, str. Alba Iulia, Piața Libertății – Finish.

https://www.plotaroute.com/route/365893

Exceptand traseele scurte, care vor fi accesibile pentru carucioare, role si fotolii rulante, celelalte includ trepte si alte „surprize”. Speram totusi ca si alergatorii amatori care obtin performante remarcabile la diverse competitii sa nu fie dezamagiti de prezenta acestor obstacole si sa se poata bucura alaturi de cei mai putin antrenati de participarea la un eveniment ce isi doreste sa promoveze alergarea ca sport de masa si sa reuneasca membrii comunitatii, pentru comunitate.

Orar curse

Programul de mai jos poate suferi modificări.

Ora

09:00             Start Semimaratonul Profi (21 km)

09:05             Start Crosul MGI Coutier (10.5 km)

09:15              Start Crosul Visma (6 km)

10:30              Start Cursa Rotary „Distracție pe roti” (~1 km)

11:00              Start Cursa Flexik pentru familii cu copii in cărucior sau baby wrap (~1 km)

11:30               Start Crosul  Continental (2 km)

12:30               Festivitate de premiere

Previous Next