|   Inscriere 

LOGS: Timișoara #AlăturiDeRefugiați

Suma
stransa
25,027RON
Target
proiect
31,250RON
Procentaj
din proiect
80.1%
Numar
donatii
70

Prin intermediul proiectului ”Timișoara #AlăturiDeRefugiați” ne propunem să ajutăm 200 de refugiați, imigranți sau solicitanți de azil din Timișoara, oferindu-le tichete sociale în valoare de 100 RON, consiliere, și implicând și formând 5 voluntari din comunitatea locală pe parcursul a două luni. Având în vedere prezența refugiaților, imigranților și solicitanților de azil în Timișoara, ca urmare a conflictelor sau a condițiilor precare din țările lor de origine, este esențial să le oferim sprijin. Acest ajutor devine cu atât mai important cu cât statul întâmpină dificultăți în a le oferi asistența necesară din diverse perspective.

CÂND?

iulie – august 2024

PENTRU CINE?

  • 200 refugiați, imigranți sau solicitanți de azil din județele Caraș-Severin, Timiș și Arad vor primi asistență materială.
  • 100 refugiați, imigranți sau solicitanți de azil din județele Caraș-Severin, Timiș și Arad vor avea acces la consiliere și informare.
  • 5 voluntari vor fi formați printr-un curs de abilități interculturale

CITEȘTE TOT PROIECTUL AICI.

Campionii
nostri

Numar
campioni
6

Daiana Iurescu , din echipa #AlăturiDeRefugiați

Pentru prima mea participare la Timotion am ales să alerg în sprijinul celor care sunt nevoiți să-și părăsească casele și țările natale din cauza războaielor și conflictelor, ajungând să se stabilească și să caute refugiu pentru o perioadă nedeterminată în alte țări.

Deși poate părea că războaiele din Ucraina sau Siria s-au încheiat doar pentru simplul fapt că acestea sunt tot mai puțin menționate în media, adevărul este că refugiații, migranții și solicitanții de azil sunt prezenți în România, respectiv Timișoara, și au nevoie de ajutorul și susținerea noastră.

Dar eu sunt convinsă că, împreună, putem aduce bucurie în viața de zi cu zi a refugiaților din Timișoara. Orice contribuție, oricât de mică, poate face o diferență semnificativă. ☀️

Suma stransa: 1,702 lei


Simona Sirmon , din echipa Babel Run

Învățătoare în viața de zi cu zi, voi alerga alături de copiii din clasa a 2-a de la Liceul Teoretic Babel. M-a bucurat să văd entuziasmul lor și compasiunea față de cei care au fost și sunt încă afectați de război.

Susțin proiectul LOGS :”Timișoara #AlăturiDeRefugiați”, care își propun să ajute 200 de refugiați, imigranți sau solicitanți de azil din Timișoara.

Fiecare donație contează și sper să ne susținem pentru a putea avea șansa să alergăm pentru ei în 12 mai!

Suma stransa: 1,050 lei


Hanna Brechko , din echipa Kids Club Giarmata 4 Ukraine

Numele meu este Anna. Împreună cu fiul meu Dominic, am fugit din Ucraina datorită războiului și am ajuns în Timișoara.

Sunt mediator intercultural la LOGS și văd zilnic importanța muncii noastre cu copiii și seniorii din Ucraina. Avem în continuare nevoie de susținerea timișorenilor. Haideți #AlaturiDeRefugiati

Suma stransa: 1,000 lei


Flavius Ilioni Loga , din echipa #AlăturiDeRefugiați

Continui să alerg pentru refugiații din Timișoara. Anul aceasta, în noua mea formă fizică, voi alerga pentru 200 refugiați, imigranți sau solicitanți de azil din Timisoara. Ajută-mă să strâng suma de 2.000 Ron. Orice donație contează!

Mulțumesc.

Suma stransa: 865 lei


David Lungu , din echipa #AlăturiDeRefugiați


Împreună, oferim o șansă refugiaților din Timișoara!
Mă alătur LOGS în misiunea nobilă de a sprijini 200 de refugiați, migranți și solicitanți de azil din Timișoara, prin intermediul proiectului "Timișoara #AlăturiDeRefugiați".

Suma stransa: 300 lei


Andreea Argeșeanu , din echipa #AlăturiDeRefugiați

Pentru a face o schimbare pozitivă în lumea din jurul tău trebuie să-ți ieși mereu din zona de confort. De aceea, în acest an am ales să alerg la primul meu marator, având o motivație în plus - susținerea celor care nu mai au un „acasă” și sunt nevoiți să-și caute refugiu în alte țări.

Suma stransa: 200 lei


Donatii directe

Carbon Logistic 15,000 RON Suntem bucuroși să ajutăm pe cei aflați în mare nevoie de sprijin, compasiune și asistență umanitară. 
Emil Arnold 50 RON  
Vlad Cherecheș 200 RON  
Dan Iancu 100 RON Suntem #AlaturiDeRefugiati 
Previous Next