|   Inscriere 

Fundatia de Abilitare Speranta: “Împreună învingem DOWN-ul!”

Suma
stransa
3,915RON
Target
proiect
4,750RON
Procentaj
din proiect
82.4%
Numar
donatii
87

Proiectul isi propune in primul rand sa stranga fondurile necesare  participarii a 5 copii ai Fundatiei la Olimpiada Națională Down Retezat iar in al doilea rand se doreste promovarea Fundatiei de Abilitare Speranta si a serviciilor ei  în cadrul evenimentului TIMOTION.

speranta

 

Despre Fundatia de Abilitare Speranta

Fundația de Abilitare „Speranța” susține de peste 22 ani incluziunea copiilor cu dizabilitati, prin cele 35 de proiecte derulate (Centre pentru copii din mediul rural, Un bun inceput, Învață să înțelegi copilul cu ADHD, Educația incluzivă- un drept al copilului cu dizabilități, etc), 7 Centre de prevenire a segregării și susținere a incluziunii copiilor cu dizabilități (70-75% din cei peste 4000 de copii beneficiari au fost incluși în învățământul de masă), serviciile oferite părinților, cursurile acreditate de Educație Incluzivă, Rețeaua de Educație Incluzivă cu peste 4000 de membri activi.

Site: www.copil-speranta.ro

Facebook: https://www.facebook.com/FundatiaDeAbilitareSperanta

De ce e necesar proiectul?

Tot mai des și tot mai multă lume devine tot mai “rece” când vine vorba de persoana de lângă el. Într-o societate sănătoasă, comunitatea trebuie să fie unită, doar atunci întreaga comunitate crește armonios și durabil. Proiectul “Împreună învingem DOWN-ul !”  își propune să schimbe mentalitatea comunității cu privire la ajutarea aproapelui.

Printr-un gest mic poți schimba total viața  unor personae care au mare nevoie de gestul tău. Intr-un studiu efectuat, UNICEF arată că cei care se afla la cel mai mare grad de risc de neincludere școlară sunt copiii proveniți din familii foarte sărace, copiii din comunitățile de etnie romă, copiii din zonele rurale și copiii cu dizabilități.

Cine sunt beneficiarii?

  1. Beneficiari direcți: Copii, beneficiari ai Fundatiei de Abilitare Speranta care vor participa  la Olimpiada Națională Down Retezat
  2. Beneficiari indirecți: Întreaga comunitate prin conștientizarea acesteia că , printr-un gest mic poți schimba viața total al unor personae care au nevoie de gestul tău.

In ce consta proiectul?

Obiectivele proiectului constau in:

Conștientizarea comunității locale cu privire la gesturile mici pe care le poate face în scopul de a-si ajuta aproapele.

Obiectivul 1: Promovarea proiectului “Împreună învingem DOWN-ul !” timp de 3 luni, în cadrul comunități locale, informand cel putin 2500 oameni despre sindromul DOWN si gesturile pe care le pot face pentru a-si ajuta aproapele.

Obiectivul 2:Participarea la Olimpiada Națională Down Retezat a unui grup de 5 sportivi,  copii ai Fundatiei, in perioada 18-21 iunie 2015

. Activităţi pentru Obiectivul 1

Obiectivul 1:

Promovarea proiectului “Împreună învingem DOWN-ul !” timp de 3 luni, în cadrul comunități locale, informand cel putin 2500 oameni despre sindromul DOWN si gesturile pe care le pot face pentru a-si ajuta aproapele.

A1.1. Realizarea de materiale de promovare, atât tipărite cât și electronice.

Realizarea de pliante, stikere, tricouri si alte materiale de promovare.

A1.2. Transmiterea materialelor către beneficiari.

Alegerea grupului tinta si transmiterea materialelor prin intermendiul voluntarilor si prin canale online.

Obiectivul 2:

Participarea la Olimpiada Națională Down Retezat a unui grup de 5 sportivi,  copii ai Fundatiei de Abilitare Speranta in perioada 18-21 iunie 2015

B.2.1. Dotarea sportivilor cu echipamentull necesare participarii la olimpiada.

In functie de necesitatea fiecarui copil si problele la care el va participa le vom achizitiona echipamente necesar participarii in cat mai bune conditii in cadrul Olimpiada Națională Down Retezat.

B.2.2. Deplasarea cu sportivii si participarea la Olimpiada Națională Down Retezat  .

Deplasarea se va face intr-un cadru organizat, impreuna cu insotitorii copiilor (parinti) si reprezentanti ai Fundatiei de Abilitare Speranta.

Care va fi impactul proiectului?

Prin acest proiect se încearca sensibilizarea comunității locale. Pentru beneficiarii  directi  proiectul are o valoare inestimabila, valoare pe care beneficiarii indirecți trebuie să o înțeleagă.

Ce nevoi de finantare sperati sa acoperiti prin participarea la TIMOTION?

Suma stransa prin intermediul TIMOTION va fi impartita in functie de importanta si de obiectivele propuse in proiect:

1)  Participarea a 5 copii, beneficiari ai Fundatiei de Abilitare „Speranta” la Olimpiada din Retezat, 18-21 iunie 2015.

2) Contientizarea comunitati cu privire la faptul ca printr-un gest mic poți schimba total viața unor persoane care au nevoie de gestul tău si ca DOWN-ul poate fi invins.

Obiectivul de strangere de fonduri la TIMOTION: 4750 RON.

Bugetul total al proiectului este de 4750 RON.

Nota: Suma stransa reprezinta totalul taxelor de participare si al donatiilor achitate. Înscrierile neconfirmate și donațille pentru care încă nu s-a inregistrat plata nu sunt incluse.

Campionii
nostri

Numar
campioni
3

Octavian Stana , din echipa Ambasadorii Sperantei

Doar ... Împreună învingem DOWN - ul !

Suma stransa: 170 lei


PARJOL MARIUS , din echipa Ambasadorii Sperantei

Noi suntem "Ambasadorii Sperantei" :*:*:*:*:*

Suma stransa: 100 lei


Bungescu Sorin , din echipa Vlad Tepes

"Sindromul Down este una dintre cele mai des intalnite probleme genetice. Este cauzat de prezenta unui cromozom in plus in fiecare celula. Sindromul Down este insotit de retard psihic usor sau moderat sau de dezvoltare psihica inceata. Cei mai multi dintre copiii cu SD se nasc si cu probleme de inima. Unele dintre aceste probleme pot fi rezolvate doar prin operatii. Unii au probleme intestinale, probleme de vedere sau de auz. Multe dintre aceste probleme pot fi tratate."
Eu aleg sa incerc sa fac un bine, sa ajut!

Suma stransa: 15 lei


Donatii directe

Anonim 50 RON  
Anonim 30 RON  
Anonim 30 RON  
Anonim 50 RON  
Previous Next