|   Inscriere 

Sponsori 2017

Sponsorii care fac posibila cea de-a treia editie Timotion:

Continental

Continental este implicată în zeci de activități de responsabilitate socială, atât la nivel local, cât și național. Educația și sănătatea sunt două dintre direcții importante în care compania investește și prin care își propune să promoveze valorile companiei în comunitate: Solidaritatea, Încrederea, Libertatea de a acționa și Mentalitatea de învingător. Implicarea în Timotion înseamnă pentru Continental promovarea unui spectru larg de proiecte de responsabilitate socială, atât în rândul miilor de angajați pe care îi are compania, cât și în comunitate. Continental sprijină proiectele care aduc beneficii comunității, proiecte prin care zeci, sute, mii de persoane vor beneficia de o șansă în plus la o viață mai bună.
În perioada 1999-2015, Continental a investit 1,13 de miliarde de euro în activităţile din România. Toate cele 5 divizii Continental sunt reprezentate în România. Continental deţine șapte unităţi de producţie și patru centre de cercetare şi de dezvoltare în Timişoara, Sibiu, Carei, Nădab, Brașov şi Iaşi. Continental este partener al unui joint-venture în Slatina şi are un centru de distribuţie al anvelopelor în București. Continental avea la finalul anului 2015 aproximativ 16. 500 de angajaţi și și-a mărit echipa în 2016 cu peste 1.000 noi membri în România.

VISMA

Urmand exemplul colegilor nostri din tarile scandinave, Visma Romania incurajeaza stilul de viata activ si sanatos. De aceea, in momentul in care prima editie Timotion era inca un proiect destul de indepartat, Visma Romania a fost prima companie din orasul nostru care a demonstrat ca intelege nevoia comunitatii si care a sustinut evenimentul in calitate de sponsor principal. In acest fel, putem spune ca a pus piatra de temelie unui eveniment care de la an la an ia tot mai mare amploare in randul cetatenilor de toate varstele din zona de vest a tarii. Spiritul de echipă este una dintre valorile colectivului Visma, de aceea incurajam si sprijinim in fiecare an participarea in numar cat mai mare la aceasta sarbatoare sportiva.

VISMA ocupă o poziție de lider în Scandinavia, pe piața furnizorilor de software pentru automatizarea și gestionarea proceselor în întreaga întreprindere.

Compania are o bază puternică în produse ERP. Portofoliul nostru include o gamă largă de procese complementare – produse de sprijin – cum ar fi POS, CRM, produse bancare, produse de automatizare pentru plata on-line, precum și magazine on-line. Noi credem că software-ul excelent este rezultatul unor angajați pregătiți profesional și motivați corespunzător.

Ne mândrim cu peste 6000 de angajați, locati în peste 100 țări din Europa și cu clienti din zona întreprinderilor foarte mici pana pentru întreprinderi mari.

Angajații sunt Visma: Deciziile companiei se bazează pe angajați, de aceea se așteaptă ca ideile să vină de la noi. Fiecare angajat este încurajat și susținut să-și dezvolte creativitatea și să contribuie la îmbunătățirea și simplificarea sistemelor de lucru.

Multiculturalitate: Fiind o firmă internațională, ai ocazia să lucrezi și să înveți lucruri noi de la experți din diferite țări, să călătorești și să înveți de la diverse culturi.

Dezvoltare profesională: Îți place să fii la curent cu tot ce este nou în domeniul tehnologic, să ai șansa să pui în practică idei și concepte noi? Oferim tot suportul pentru participarea la cursuri interne și externe, conferințe, workshop-uri, timp pentru studiu și dezvoltare profesională.

Munca este interesantă: Cu un portofoliu de produse diversificat, acoperim majoritatea platformelor și mediilor de dezvoltare, fiind siguri că putem să găsim un proiect interesant și atractiv pentru fiecare.

Deschidere la nou: Suntem și vom fi întotdeauna deschiși către nou, inovație și inițiativă. Este ceea ce ne caracterizează și este exact ceea ce căutăm la cei care activează sau vor activa în Visma.

Spirit de echipă: Spiritul de echipă este una dintre valorile colectivului Visma. Suntem conștienți că doar împreună suntem puternici.

FLEXIK Automation

Antreprenor cu experienta de peste 20 de ani in domeniul constructiilor civile si industriale, va ofera solutii la cheie pentru Instalatii HVAC, ELECTRO & AUTOMATIZARI, Amenajari Interioare si Service.

Societatea noastra realizeaza lucrari in conformitate cu standardele ISO 9001, 14001 si OHSAS:18001 inca din anul 2003.

Echipa nostră este formată din ingineri şi tehnicieni cu experienţă, personal de execuţie şi întreţinere, calificati in vederea realizarii proiectelor la standarde înalte de performanţă.

Suntem parteneri cu furnizori de renume mondial,  alaturi de care putem oferi solutii cu un standard ridicat de calitate si eficienta.

MGI coutier

MGI Coutier Group este un producător de top in ceea ce priveste  echipamentele auto, care oferă soluții clienților pentru a face vehiculele mai sigure, mai ecologice și mai distractive de condus.

MGI Coutier Group are o prezenţă globala, avand 41 de uzine industriale, 7 birouri reprezentative şi parteneriate în 22 de ţări oferind expertiză în două arii principale:

  • managementul fluidelor
  • mecanisme ;

Din momentul fondării, in 1972, MGI Coutier Group oferă clienților săi o gamă completă de produse și soluții inovatoare pentru a răspunde nevoilor lor.

Echipa MGI este implicata  in dezvoltarea constanta şi punerea în aplicare a solutiilor de calitate, inovatoare şi de încredere, prioritatea noastră fiind aceea de a câştiga şi păstra  încrederea şi satisfacţia completă a clienţilor nostri.

Realizarea MGI Coutier Group ca un furnizor competitiv, independent si de înaltă calitate, in industria automotive.

Calitatea serviciilor noastre este o garanție a încrederii depline a clienților noștri.
Familia COUTIER rămâne un acţionar pe termen lung, condus de ambitia progresului si a dezvoltarii globale.

Mgi Courtier Romania, se afla pe piata automotive din Romania din anul 2005, in anul 2016 ajungand la o cifra de afaceri de 331 milioane RON si un efectiv de 650 angajati.

Pe langa inovatia adusa in domeniul automotive, prin sisteme de reducere a noxelor si poluarii aerului, MGI se implica  activ si in proiectele sociale locale fiind deja la a treia participare la Timotion, « Timisoara se misca »! in calitate de  sponsor al cursei de 10 Km.

ROTARY

Rotary este o comunitate internațională care reuneste lideri din diferite domenii si profesii ale societatii la nivel local, lideri care imbratiseaza motto-ul „A servi propria comunitate mai presus de sine insusi”, implicandu-se in multe proiecte caritabile. Rotary întrunește astfel peste 1,2 milioane de membri din peste 154 de țări și unește oamenii indiferent de rasă, credință sau convingeri politice, într-o atmosferă de bună cooperare.

In Timisoara exista 5 cluburi Rotary, numele lor fiind Cetate, Timisoara, Ripensis, Opera si Cosmopolitan. De asemenea, in judet mai sunt Cluburi Rotary la Buzias, Lugoj si Jimbolia.

Cluburile Rotary au primit cu brațele deschise invitația de a fi partener al evenimentului Timotion de la prima editie si au fost sponsorul in fiecare an al Cursei Rotary „Distractie pe roti”, cursa care aduce la linia de start atat persoane cu dizabilitati in scaun rulant cat si copii pe role sau trotineta.

Așa cum o schimbare nu se produce niciodată peste noapte, ci pas cu pas, necesitând timp și perseverență, Cublurile Rotary salută și susțin inițiativa Timotion de a deveni de la an la an unul din evenimentele de referinta din oras care reusesc sa aducă la un loc comunitatea timișoreana si sa deschida timisorenilor apetitul pentru gesturi sanatoase de alergat, de a crea noi prietenii si de a fi generosi la nevoie.

Profi

PROFI, retailerul modern care cu 537 de magazine si aproape 12.000 de angajati la sfârșitul lui martie 2017 formează rețeaua cu cea mai mare acoperire geografică din România, fiind recunoscut și apreciat datorită calității produselor oferite, prețurilor bune pe care le practică și, nu în ultimul rând, datorită constantei sale implicări sociale.

Pentru a îmbunătăți șansele pe care elevii de astăzi le vor avea în piața globalizată a muncii de mâine, în intervalul 2012-2014 magazinele au desfășurat Campania PROFI te premiază prin care au donat 5381 de calculatoare performante, software educational, 226 de videoproiectoare si accesorii IT câtorva sute de școli din toate orașele în care funcționau la acea vreme, astfel încât elevii din preajma lor să deprindă folosirea tehnologiei informației.

Din 2015, rețeaua și-a diversificat susținerea socială stabilind în fiecare an, în cadrul campaniei Împreună cu tine, PROFI salvează destine, parteneriate cu organizații neguvernamentale specializate în problemele copiilor. Proiectele care s-au bucurat de finanțare din partea companiei vizează probleme variate ce merg de la diminuarea abandonului și ajutorarea copiilor grav bolnavi, și până la refacerea și dotarea unor întregi secții de spital.

În martie 2016, a fost lansată și platforma Profi Iubește sănătatea care promovează atât un model sănătos de afaceri, cât și un mod sănătos de viață. În această platformă se încadrează și parteneriatul, aflat acum în cel de al doilea an, dintre companie și  maratonul Timotion, precum și provocarea adresată publicului larg prin campania De la nicotină la artă, care propune fumătorilor să renunțe la țigări în schimbul unui fruct.

Mahle

Povestea MAHLE a început la Stuttgart acum aproape 100 de ani. Pornind de jos, frații Mahle au reușit printr-un amestec de perseverență și ingeniozitate să revoluționeze piața automotivelor.
Ulterior, dedicarea și munca asiduă depusă au transformat MAHLE într-unul dintre liderii mondiali ai industriei auto, poziție pe care ne-o păstrăm și astăzi. Astfel, în acest moment peste jumătate din automobilele din toate colțurile lumii conțin componente realizate în fabricile noastre.
Acum 11 ani a fost înființată fabrica MAHLE Componente de Motor, Timișoara. Treptat, am ajuns de la 100 de angajați în 2006, până la mai bine de 750 în acest moment, iar până în 2020 încă 400 de colegi ni se vor alătura. În acest timp am dezvoltat proiecte noi și am adăugat linii de producție, iar cifra noastră de afaceri a crescut de la 3 milioane de euro la mai bine de 65.
Avem deja o reputație pe piața locală, lucru dovedit de câștigarea în 2013 a Premiului 3 în Topul Firmelor Mari din județul Timiș. Însă, fără a ne culca pe lauri, ne propunem ca în perioada următoare să ne continuăm filozofia bazată pe principiul „zero defecte”, iar MAHLE Timișoara să devină un sinonim al calității și profesionalismului.
Astfel, pentru clienții noștri tradiția și istoria MAHLE ne sunt cartea de vizită, iar pentru noi, motivația.

ZTE Services Romania

ZTE este unul din liderii la nivel mondial in dezvoltarea, producerea si furnizarea solutiilor si echipamentelor de telecomunicatii avansate.

Fondata in 1985, corporatia ZTE are 70.000 de angajati in intreaga lume, peste 15.000 de angajati in cele 107 filiale din afara Chinei, mai mult de 1.000 de angajati in Europa.

Ca membru activ al industriei de telecomunicatii, compania ZTE  promoveaza  strategiile eco cu accent pe produse, solutii si dezvoltarea tehnologiei multi-level, atat in cadrul companiei cat si la nivelul partenerilor nostri.

Compania ZTE a implementat  strategia ”green” în toate procesele operationale ale acesteia,  inclusiv in  standardele de dezvoltare din cadrul centrelor de R&D, achiziţii, producţie, logistică şi inginerie.

Incepand cu Martie 2014, ZTE a deschis in Timisoara, ca subsidiara a ZTE Services Deutschland, un nou centru de management al retelelor de telecomunicatii care deserveste operatori din Europa.

Haufe Group

Grupul Haufe se numara printre cele mai inovative companii din domeniul media si software, cu produse si servicii in domenii precum cel juridic, comercial, fiscal, HR etc.

Suntem prezenti pe piata IT din Timisoara din 2010, printr-un centru de cercetare si dezvoltare software, avand misiunea de a deveni un Engineering Centre pentru Haufe Group.

La 7 ani de la lansarea pe piata IT locala, avem un numar de 80 de specialisti care activeaza in proiecte comune cu colegii din celelalte birouri. Suntem o echipa dinamica si ne leaga pasiunea noastra comuna pentru software si tehnologie.

BCR

O viață sănătoasă înseamnă ca fiecare noi să iasă din zona de confort, să evadeze de la birou sau de pe canapea, și să-și transforme stilul de a trăi într-unul cât mai activ.

BCR dezvoltă și sprijină activ proiectele care contribuie la o evoluţie sănătoasă a societăţii, în special evenimentele sportive de masă. În plus, cea mai mare bancă din România, după active și numărul de clienți, BCR are o responsabilitate directă în intermedierea şi susţinerea dezvoltării valorii în comunităţile locale

Prin Timotion, vedem la lucru două dintre elementele definitorii care pot aduce prosperitate: sportul, capabil să inspire și să creeze modele, și un spațiu social plin de oportunități – Timișoara, unul dintre cele mai dinamice orașe din România.

Baftă tuturor participanților!

Nubia

Fondata in octombrie 2012, Nubia isi propune sa aduca smartphone-uri inovatoare si high-end utilizatorilor aventurosi, care isi doresc sa aiba noi experiente si o calitate mai buna a vietii. Stimuland oamenii pentru a fi ei insusi, prin campaniile „Be Yourself”, Nubia continua sa imbunatateasca stilul de viata prin incurajarea utilizatorilor sa-si urmeze visele si sa urmareasca noi pasiuni. Cu sediul central in China, Nubia are acum operatiuni in intreaga lume, inclusiv in America de Nord, America de Sud, Europa, Rusia, Asia de Sud-Est si India. Brand-ul este bine cunoscut pentru caracteristicile sale de interactiune inovatoare si functii de fotografiere profesionala.
Obiectivul principal Nubia este sa ofere tehnologie unica si inovatoare, produse si servicii consumatorilor care astepta cu nerabdare bucuria noilor aventuri si descoperiri. Inaugurand o noua era pentru interactiunea cu utilizatorul, Nubia a introdus primul model din lume bezel-less (fara margini), FiT (Tehnologia Frame interactiv), TiO (trei-in-unu) caracteristica de recunoastere a amprentelor digitale precum si functii extrem de avansate ale camerei DSLR.
Prima pasiune Nubia este aceea de a inspira lumea, prin livrarea de tehnologii, produse si servicii inovatoare. Prin urmarirea fara sfârsit a inovarii, Nubia a produs o gama larga de smartphone-uri cu tehnologii de ultima generatie care au continuat sa depaseasca limitele si sa imbunatateasca modul in care traim.

Timotion este un ONG ce se adapteaza perfect principiilor si valorile Nubia, indemnand oamenii sa isi depaseasca limitele in fiecare zi si sa urmareasca aceasta pasiune numita sport. Sustinem acest demers prin binecunoscutul nostru motto: Fii tu Insuti! Alearga pentru sanatatea ta, in ritmul tau.

Hamilton

Compania Hamilton si-a început activitatea in anul 1950 în Statele Unite ale Americii și, 10 ani mai tarziu a deschis un nou sediu în Bonaduz, Elvetia. In acest moment suntem cca 1.400 de angajati la site-urile din Bonaduz, Reno (Nevada), Boston (New England) si Timisoara (Romania).

Incepand cu anul 2013 ne desfasuram activitatea in Timisoara sub numele de Hamilton Central Europe. Din noiembrie 2015 ne-am mutat in casa noua în Giarmata, Strada Hamilton, nr.2-4. Activitatea noastra principala este reprezentata de productia de seringi de mare precizie cu microlitru, module de pipetare, pompe pentru seringi, ace si valve, componente pentru aparatura medicala, iar in timp, vor fi dezvoltate si alte divizii, fiind motivati de angajamentul de a oferi produse de calitate, servicii de inalta clasa si asistența de specialitate. In prezent, echipa noastra include 125 de membri, dar ne dezvoltam constant si dorim sa perpetuam traditia elvetiana si profesionalismul.

InteractMED

Clinica   Medicală   INTERACTMED oferă servicii   medicale   pentru   tratarea   anumitor   patologii.   Punem
la dispoziţia   pacienţilor   urmatoarele   specialităţi: Recuperare   medicală,   Medicină fizică   şi balneologie, Ortopedie şi traumatologie, Cardiologie, Medicină internă, Diabet zaharat, Nutriţie şi Boli metabolice şi Dermatovenerologie.

Serviciile oferite sunt:
– Fizioterapie  electroterapie, ultrasunete, laserterapie, terapie shockwave, drenaj limfatic cu aparat presoterapie, elongaţii cu aparat pentru elongaţii cervicale şi lombare, baie galvanică
– Kinetoterapie
– Masaj terapeutic, general, pe regiuni, limfatic şi anticelulitic sau de relaxare
– Ecografii cardiace, musculo-scheletale şi de organ
Aparatura din dotare este de ultimă generație și satisface cele mai înalte cerințe ale pacienților noștri.

Ne găsiți în Dumbrăvița, strada Florența nr. 2, SAD 1-3. Ne puteți contacta la numerele de telefon 0356204 574, 0720 954 965 sau e-mail contact@interactmed.ro. Mai multe detalii puteți găsi pe site-ul nostru: www.interactmed.ro.

Saguaro Technology

Alergam umar la umar din 1999, anul in care Saguaro Technology, companie americana de inginerie software, si-a deschis operatiunile la Timisoara. Atunci eram o mana, acum suntem o comunitate de peste 300 de pasionati care inteleg ca succesul unei curse de anduranta se bazeaza pe capacitatea de a invata unul de la altul si sprijinul pe care ni-l oferim reciproc.

Utilizand o multitudine de tehnologii, echipele noastre dezvolta solutii software cu aplicabilitate in industria de automatizare si robotica, in analitica predictiva si pentru gestionarea operatiunilor industriale complexe.

De asemenea, am decis sa crestem o noua generatie de profesionisti. Am creat Saguaro iNNOVATION Center pentru a dezvolta si testa crativitatea, nivelul tehnic si abilitatile de leadership. Totodata, acest centru este platforma de invatare a studentilor Facultatii de automatica si calculatoare, a Universitatii Politehnica din Timisoara care participa la programele noastre de internship.

Pentru ca sustinerea proiectelor sociale importante din Timisoara, face parte din felul nostru de a fi impreuna, pe 23 aprilie ne puteti incuraja pe traseu. Vom fi numerosi, ca intotdeauna, umar la umar.

Infobest

Infobest încurajează un stil de viață activ și sănătos, atât printre angajați, cât și în comunitatea locală, încă din anul 2000, de când am deschis centrul de development din Timișoara.

Cu birouri atât în România cât și în Germania, astăzi alcătuim un colectiv de peste 100 de pasionați de software. Vorbim .Net, Java, PHP și alte limbaje de programare, însă știm la fel de bine să facem Hiking, Crossfit sau Cycling.

Suntem alături de Timotion la fiecare editie și susținem cu entuziasm activitățile care promovează sportul și alimentația sănătoasă în cadrul comunității locale.

Lutz & Associates

Avand la baza o experiența de 15 ani in domeniu, firmele reunite in grupul Lutz&Associates
presteaza servicii complete si calificate de contabilitate financiara si de gestiune, HR/salarizare,
consultanta fiscala, evaluari de bunuri mobile, imobile si evaluarea afacerii.
Valorile noastre rezida in oameni: suntem o echipa dinamica, competenta si responsabila, implicata
in proiectele sociale ale comunitatii, fiind pentru al 3-lea an consecutiv sponsor si participant la
Timotion.
Motto-ul nostru este: “Fa-ti datoria oricand; intotdeauna va fi cineva care sa te vada: tu insuti”
(Nicolae Iorga)

ACI

ACI Worldwide este lider mondial în domeniul plăților electronice și îşi desfăşoară activitatea în Timişoara de peste 10 ani. Compania are, în prezent, peste 200 de specialişti, care lucrează în cercetare şi dezvoltare, management de proiecte, respectiv servicii şi asistenţă pentru întregul portofoliu de plăţi universale al companiei ACI. Este al treilea an în care susținem cu drag evenimentul Timotion pentru că ne oferă ocazia să putem aduce oamenii împreună pentru o cauză nobilă. Ne bucurăm să luăm parte la o nouă experiență de alergare valoroasă atât pentru noi cât și pentru cei din jur.

Să fim eco-friendly a fost si rămâne o preocupare a companiei noastre. Proiectul possibiliTREE organizat de EcoStuff e o inițiativă admirabilă și mai mult decât binevenită pentru orașul nostru.

Ne bucurăm să susținem acest proiect care oferă nu doar o alternativă sustenabilă a pomului de Crăciun ci și un prilej de a populariza importanța vitală a reciclării pentru viitorul nostru.

Previous Next