|   Inscriere 

Cursele Timotion 2023

Cursa Hamilton 2km (cursă necronometrată)

Această cursă cu un traseu de doar 2 km îi invită la mișcare pe toți cei care nu au mai alergat până acum sau care cred că alergatul nu este punctul lor forte. Un prim pas care îi va ajuta să se mobilizeze pentru propria lor sănătate, cât şi pentru a promova şi a susţine o cauză în beneficiul comunității. Cursa încurajează alergarea de la mic la mare (de la 3 la 99 de ani), în familie, în grupuri de prieteni sau alături de colegii de la job. Împreună e uşor să facem bine!

Copiii cu vârsta mai mică de 12 ani vor participa la cursă doar însoțiți de un adult.

 

Traseul pentru cursa Hamilton 2km:

Cursa Continental a Micilor Campioni Timotion (cursă necronometrată)

Această cursă se adresează echipelor curajoase de copii care pe lângă alergare vor strânge și fonduri pentru proiectul ales. Cursa este destinată copiilor cu vârsta cuprinsă între 7-11 ani ce se vor organiza în echipe a câte maxim 20 copii. Se pot înscrie la cursă maxim 20 echipe. Fiecare echipă trebuie să aibă cel puțin un coordonator adult și să strângă fonduri de minim 1000 lei pentru proiectul pentru care aleargă. Strategia de strângere de fonduri depinde de creativitatea fiecărei echipe. Echipa care a strâns sub profilul ei de campion minim 1000 lei va putea participa la cursă. 

Înscrierea la această cursă se realizează de către coordonatorul echipei prin accesarea butonului Înscriere. În cazul în care coordonatorul a participat şi în anii trecuți, atunci se accesează butonul autentifică-te. Se alege proiectul pe care echipa dorește să îl susțină, se alege Cursa Micilor Campioni Timotion, după care se creează profilul de campion adăugând targetul echipei (minim 1000 lei) și un mesaj care să descrie echipa și motivația echipei de a participa la Timotion 9. Se salvează datele, iar ultimul pas este apăsarea butonului Înscrie-mă

 

Cursa Decathlon – Distracție pe roți (cursă necronometrată)

Această cursă este destinată atât copiilor, cât şi adulţilor. Family friendly. Participanții pot parcurge traseul de 2 km pe patine cu rotile, fotoliu rulant, trotinetă sau bicicletă. Aceasta este cursa celor care vor să arate că în Timișoara sunt doritori de mișcare pe role, trotinete sau în fotoliu rulant şi care cred în importanța accesibilizării orașului când vine vorba despre mobilitate. Normalitatea înseamnă să ne putem bucura împreună, de aceleași lucruri şi să facem bine împreună… cu uşurinţă.

Copiii cu vârsta mai mică de 12 ani vor participa la cursă doar însoțiți de un adult.

 

 

Cursa Flex – Timotion Everywhere (>1km)

Ești suporter al mișcării „Timotion – Timișoara se mișcă!” și te afli în alt oraș decât Timișoara? Îți oferim şi ţie posibilitatea să îmbini mişcarea cu implicarea în comunitate. Alege un proiect din cauzele Timotion 9, înscrie-te la Cursa Timotion Everywhere iar noi îți vom trimite via e-mail un număr de concurs pe care să îl printezi și să-l porți în alergare, pedalare sau orice mişcare pe roţi de cel puțin 1km.

Vestea grozavă e că anul acesta, poți să te mişti şi să faci bine mai uşor prin această cursă, ORICÂND în perioada 20 februarie – 11 iunie 2023, adică de când dăm START-ul înscrierilor și până în preziua marelui eveniment.

Postează pe Facebook un selfie, ca prietenii tăi din Timișoara să știe că te-ai mişcat la acelaşi eveniment cu ei – menționează localitatea, distanța, pune hashtag-ul #TimotionEverywhere şi dă tag la acest eveniment Facebook, să aflăm și noi și să aplaudăm virtual implicarea ta.

 

Cursa Ro Bike Valley (cursă cronometrată)

În premieră la Timotion vă invităm la cursa Ro Bike Valley, o cursă cronometrată rezervată celor cu experiență pe două roți, celor care folosesc bicicleta zilnic sau de mai multe ori pe săptămână. Organizată împreună cu partenerul nostru EcoStuff Romania, cursa îi va primi la START pe concurenții cu vârsta de peste 14 ani, cu biciclete în bună stare (dar nu electrice!). Casca de protecție este obligatorie pe toată durata prezenței pe circuit (încălzire + cursă).

Traseul va parcurge o buclă de 2 km ce va include Strada 20 Decembrie 1989 şi Bulevardul Ion C. Brătianu și va putea fi parcurs de maxim 5 ori pentru un total de (maxim) 10 km. După ce primul concurent va trece linia de sosire nu va mai fi posibilă intrarea într-o nouă buclă iar toți concurenții vor fi direcționați spre FINISH.

 

Crosul Visma 5.5km (cursă cronometrată)

Participanții acestei curse sunt alergători amatori, care doresc să îmbine plăcerea unei alergări cu posibilitatea de a strânge fonduri pentru a susține un proiect din comunitate, din cele prezentate în eveniment.

Vârsta minimă: 12 ani

 

Traseul pentru crosul Visma 5.5km:

 

 

Crosul Akwel 10.5km (cursă cronometrată)

Crosul de 10 km reprezintă calea de mijloc dintre cursele cronometrate pentru alergătorii care își propun să mărească distanța alergată de la an la an și care își doresc o evoluție ambițioasă de la începător la distanțe cu două cifre în kilometri.

Vârsta minimă: 16 ani

 

Traseul pentru crosul Akwel 10.5km:

 

 

Semimaratonul Flexik 21km (cursă cronometrată)

Această cursă se adresează celor care au mai alergat fără dificultate o distanță de minim 10 km și alergătorilor pasionați de distanțe lungi. Această cursă este o super sursă de energie şi bună dispoziție. Peisajul oraşului se descoperă altfel la pas de alergare. 

Vârsta minimă: 18 ani

 

Traseul pentru semimaratonul Flexik 21km:

 

 

 

#eusorsafacembine  #proiectetimotion  #timisoarasemisca  #timotion9

Previous Next