|   Inscriere 

Rotary Opera: “Pe mâini bune la Urgente”

Suma
stransa
20,820RON
Target
proiect
10,000RON
Procentaj
din proiect
208.2%
Numar
donatii
218

Proiectul presupune renovarea cabinetului de urgente din cadrul Clinicii de Chirurgie Maxilo-Faciala, sectie a Spitalului Clinic Municipal de Urgenta Timisoara. Clinica de Chirurgie Maxilo-Faciala Timisoara este o sectie medicala de traditie, in care se asigura tratamentele bolilor din regiunea cervico-faciala si ale cavitatii orale, de pe raza municipiul Timisoara, judetul Timis si judetele limitrofe, de peste 60 de ani.

Proiectul va crea condiţii de lucru imbunatatite personalului medical, va asigura comfort pacienţilor şi va aduce un plus de încredere şi siguranţă în serviciile oferite de spital. De asemenea asigurarea unui mediu igienic este imperativã datorita activitatii medicale chirurgicale specifice.

Despre Clubul Rotary Opera Timisoara

rotary-opera

Clubul Rotary Opera Timisoara este unul din cluburile Rotary tinere din Timisoara. Acesta a reusit in scurt timp sa ajute comunitatea angrenand generozitatea oamenilor de afaceri in proiecte de sustinere a tineretului si a excelentei. Excelenta de astazi este viitorul de maine, iar Clubul Rotary Opera le priveste pe ambele cu incredere!

Rotary International este prima organizatie creata pentru a servi comunitatea, compusa din peste 33.000 de cluburi in mai mult de 200 de tari si arii geografice, a carei peste 1.2 milioane de membri formeaza o retea globala de lideri de comunitati, de profesiuni sau de afaceri, care isi dedica timpul si talentele servirii comunitatii lor si celor aflati in nevoie din intreaga lume, in spiritul valorilor etice inalte si al bunei intelegeri.

Site/Facebook: ro-ro.facebook.com/rotary.opera.timisoara

De ce e necesar proiectul?

Sanatatea este una din prioritatile fiecaruia dintre noi. Ea se poate asigura preventiv pritr-un stil de viata sanatos, dar exista foarte multe boli care nu se pot evita. In cazul complicatiilor acute (traumatisme, infectii) se ajunge la serviciul de urgente pentru stabilizarea afectiunii, iar rezultatul tratamentului depinde de calitatea serviciilor medicale. In plus, in saloanele de urgenta afectiunile acute trebuie rezolvate intr-un timp cat mai scurt. Calitatea acestor servicii poate depinde de specializarea personalului medical si de dotarile saloanelor medicale. La Clinica de Chirurgie Maxilo-Facialã din Timisoara nu sunt probleme cu nivelul de specializare a personalului medical, dar dotarile invechite pot constitui un factor de risc decisiv in succesul actului medical de urgenta. Motivatia acestui proiect este îmbunătăţirea calităţii actului medical din salonul de urgenta de la Clinica de Chirurgie Maxilo-Facialã prin asigurarea minimului de renovare necesara pentru asigurarea igienei si unui ambient decent ca minima conditie.

Cine sunt beneficiarii?

Principalii beneficiari ai proiectului sunt pacientii Clinicii de Chirurgie Maxilo-Faciala care necesita tratamentul de urgenta al afectiunilor oro-maxilo-faciale, reprezentand un numar mediu anual de peste patru mii/an.

O alta categorie de beneficiari ai proiectului o constituie personalul angajat al Clinicii de Chirurgie Maxilo-Faciala din Timisoara, datorita imbunatatirii conditiilor de desfasurare a serviciilor medicale si datorita cresterii performantelor echipamentelor medicale.

Al treilea beneficiar direct este Admistratia Spitalului Municipal,  datorita reducerii presiunii financiare in directia conformarii conditiilor de desfasurare ale activitatilor medicale cu noile reglementari ale legislatiei armonizate.

In ce consta proiectul?

Cabinetul de urgenta de la Clinica de Chirurgie Maxilo-Facialã a fost dotat ultima oara cu foarte multi ani in urma. De exemplu, scaunele dentare sunt de peste 8 ani iar in ultimii   10 ani s-au facut doar amenajari partiale ale spatiilor. Renovarea completa a cabinetului presupune sume foarte mari care nu pot fi stranse usor. Exista insa posibilitatea de etapizare a lucrarilor de mai sus in functie de prioritati si de fondurile colectate pentru acest proiect.

Urgenta 1: renovare ambientala pentru asigurarea igienei

Urgenta 2: inlocuirea instrumentarului si mobilierului

Urgenta 3: inlocuirea aparaturii de sterilizare si a scaunelor dentare (nu este obiectul acestui proiect)

Prima urgenta (Urgenta 1) de mai sus este focusul principal al acestui proiect.

Se urmareste implicarea in activitatile de fundraising si a celorlalte trei cluburi Rotary din oras (Rotary Timisoara, Rotary Cetate, Rotary Ripensis), a retelelor de business din jurul lor, atat la nivel individual, implicand si apeland la generozitatea membrilor lor, dar si institutional, multi dintre ei fiind reprezentanti ai anumitor societati comerciale din oras.

Se doreste folosirea networkingul oamenilor de afaceri rotarieni pentru a stimula si facilita accesul cat mai multor persoane la evenimentul de alergare, de exemplu, inspirand prieteni si colegi sa participle sau sa formeze echipe de fundraising in cadrul institutiilor in care isi desfasoara activitatea.

Care va fi impactul proiectului?

Implementarea acestui proiect va duce la imbunatatirea conditiilor de munca pentru personalul medical si imbunatatirea conditiilor de tratament pentru pacienti, beneficiind astfel intreaga comunitate locala de un serviciu de urgenta maxilo-facialã decent din punct de vedere ambiental si igienic.

Ce nevoi de finantare sperati sa acoperiti prin participarea la TIMOTION?

Suma stransa prin intermediul TIMOTION va putea acoperi costurile cu renovarea ambientala a cabinetului de urgenta din cardrul Clinicii de Chirurgie Oro-Maxilo-Facialã. Obiectivul de strangere de fonduri la TIMOTION: 10000 RON

Bugetul total al proiectului este de 10000 RON

Clubul Rotary Opera se va implica atat in organizare, sponsorizand evenimentul cu 4500 RON, cat si in activitatea de fundraising pentru proiectul din aceasta cerere. Pentru a stimula procesul de fundraising, Clubul Rotary Opera va dona alti 4500 RON pentru membrii echipei de fundraising care se va forma pentru acest proiect. Speram ca aceasta modalitate sa inspire si celelalte trei cluburi Rotary din Timisoara si astfel sa putem porni la drum cu o suma cat mai consistenta pentru a dovedi unitatea miscarii rotariene in serviciul sau pentru comunitate.

De asemenea, se va forma o echipa de alergatori si de la Spitalul de Chirurgie Maxilo-Facialã in ideea de a face fundraising pentru acest proiect comun. Speram ca in acest fel sa accesam si mediul social al doctorilor, asistentilor si al studentilor care au tangenta cu domeniul medical.

Nota: Suma stransa reprezinta totalul taxelor de participare si al donatiilor achitate. Înscrierile neconfirmate și donațille pentru care încă nu s-a inregistrat plata nu sunt incluse.

Campionii
nostri

Numar
campioni
8

Maria Roiban , din echipa AKWEL

Rotary Opera: “Pe mâini bune la Urgenṭe”
MGI COUTIER sustine

Suma stransa: 9,790 lei


Valentin Muresan , din echipa Primăria Timișoara

Alergatul m-a ajutat sa redescopar partea pozitiva a lucrurilor. Mi-a redat rabdarea de a acorda o sansa in plus fiecarei clipe pe care o traiesc. Aceasta poate fi sansa de a schimba ceva sau pe cineva in jurul meu in bine si de a nu irosi clipa care mi-a fost data. Cred ca sta in puterea fiecaruia din noi sa nu lasam clipa sa treaca fara sa lasam ceva bun in urma. Pana la urma s-ar putea sa ramanem in memoria colectiva macar cu aceste clipe neirosite care au dat sansa.

Cu prietenii de la Rotary am hotarat sa incercam sa dam o sansa doctorilor de la Clinica de Chirurgie Maxilo Faciala sa aline clipele nefericite ale unor semeni de-ai nostri.

Suma stransa: 1,100 lei


GEORGIU LAMBRINO CODRUTA , din echipa VinTo

O bună parte din copilărie mi-am petrecut-o în aer liber, făcând mișcare...alergat, sporturi de echipa, sarit coarda, etc.. Anii trec și parcă câteodată uităm să ne lăsăm purtați de val, uităm să privim lumea prin mișcare..., o vedem mereu în mișcare, agitată... Haideti să facem lumea în care trăim mândră de noi, să vadă ce bine ne mișcăm, și în tot acest timp să ajutăm - susțin proiectul "Rotary Opera - Pe mâini bune la Urgențe" - , pentru că doresc un mediu și conditii mai bune la Clinica de Chirurgie Maxilo Faciala!

Suma stransa: 500 lei


Lavinia Martinescu , din echipa -

Sunt medic rezident si lucrez in cadrul Spitalului de Chirurgie Maxilo-Faciala. Cu totii ne dorim conditii mai bune de lucru pentru noi si pentru pacientii nostri. Schimbarea se poate produce si din initiativa noastra. Asadar, va invit sa sustineti alaturi de mine proiectul " Pe maini bune la Urgente".

Suma stransa: 100 lei


Sonia Elena Popovici , din echipa EMSA-TM

Cu noi incepe schimbarea in medicina romaneasca. Haideti sa le asiguram pacientilor si colegilor din Clinica de Chirurgie Maxilo-Faciala din Timisoara un mediu de munca la standarde internationale, la fel ca si profesionalismul lor! De ce sa donezi? - pentru ca schimbarile se fac cu pasi mici dar siguri, pentru ca oricat este mai putin decat nimic, pentru ca schimbarea incepe cu tine. In 25 Mai alerg pentru medicina din Timisoara. Sustine si tu aceasta cauza!

Suma stransa: 80 lei


Ciprian Roi , din echipa Echipa de la Maxilo

Din pozitia de medic care isi cunoaste locul de munca va rog si va indemn pe voi, cei care vreodata puteti ajunge pacienti, sa ne sustineti cauza si sa modernizam impreuna, piesa cu piesa, puzzle-ul numit MEDICINA!

Suma stransa: 50 lei


Raul Medesan , din echipa Rotary

Ca membru al clubului Rotary Opera, alerg pentru proiectul - Pe maini bune la Urgente - pentru a ajuta la imbunatatirea conditiilor oferite de Cabinetul de urgente din cadrul Clinicii de Chirurgie Maxilo-Faciala. Va invit sa sustinem impreuna modernizarea acestuia.
Va fi primul meu semimaraton asa ca urati-mi noroc! :)

Suma stransa: 0 lei


Andrei Lucaci , din echipa Casa de Avocatura \"Tundrea si Asociatii\"

Împreună cu Casa de Avocatură Ţundrea şi Asociaţii susţin proiectul Rotary - Pe mâini bune la urgenţe. Ne implicăm activ (şi fizic) pentru o schimbare în bine pentru că ştim cât de imporantă este activitatea medicală. Mens sana in corpore sano este un dicton latin care chiar dacă nu exprimă un principiu de drept, nouă ne este foarte drag. Suntem convinşi că nu poţi fi un profesionist desăvârşit, indiferent de cariera pe care ţi-ai ales-o, dacă nu dispui de energia necesară în fiecare zi pentru atingerea obiectivelor tale. De aceea considerăm că sportul practicat constant ajută nu doar la sănătatea corpului tău, ci mai ales la creşterea creativităţii, optimismului şi a încrederii în sine.

Suma stransa: 0 lei


Donatii directe

Anonim 30 RON  
Anonim 70 RON  
Anonim 30 RON  
Anonim 50 RON  
Anonim 10 RON  
Anonim 50 RON  
Anonim 30 RON  
Anonim 30 RON  
Anonim 30 RON  
Previous Next