|   Inscriere 

Scoala Mamei Junior: „Alergam impreuna? Tu prin parc si eu in apa?”

Suma
stransa
8,590RON
Target
proiect
7,000RON
Procentaj
din proiect
122.7%
Numar
donatii
188

Prin acest proiect dorim să achiziţionăm în primul rând o banda de mers subacvatica şi în funcţie de suma adunată , macar una din cele 2 biciclete subacvatice. Acestea sunt necesare copiilor ce vin la hidroterapie, deoarece o mare parte dintre copii au musculatura slab dezvoltată, iar o bandă de mers i-ar ajuta să meargă în apă înainte de a merge pe uscat. Musculatura este mai relaxată, articulaţiile nu au presiune asupra lor, apa preluând peste 70% din greutatea corpului. Bicicleta subacvatică îi ajută foarte mult pe aceşti copii să lucreze musculatura picioarelor, la fel, fără presiune asupra articulațiilor şi este deosebit de utilă, în special copiilor imobilizaţi în scaun rulant.

Despre Asociatia Scoala Mamei Juniorlogo-scoala-mamei-junior

Scoala Mamei Junior sta alaturi de viitorii parinti din 2003, prin diverse cursuri si actiuni de informare. Astazi, pe langa sprijinirea viitorilor parinti, asociatia are in desfasurare proiectul de hidroterapie, prin care asigura gratuit accesul copiilor cu dizabilitati la acest tip de terapie.

De ce e necesar proiectul?

Din dorinta de a obtine rezultate vizibile si de durata, de a asigura cele mai noi metode de recuperare beneficiarilor proiectului de hidroterapie, cautam mereu noi solutii si ne dorim achizitionarea de echipamente moderne si utile. Astfel, obtinerea benzii de mers subacvatice si a celor 2 tipuri de biciclete este un pas in realizarea acestor obiective. A ajuta pe acesti copii este un mod de viata pentru noi.

Cine sunt beneficiarii?

Beneficiarii sunt peste 200 de copii cu dizbilitati din judetul Timis, numarul lor fiind in crestere.

În ce constă proiectul?

Achiziționarea de aparate subacvatice face parte dintr-un plan pe termen lung de dotare a piscinei pentru orice tip de recuperare, dar în special pentru copii cu dizabilităţi.

Obiectivul acestui proiect constă în achiziţionarea de 1, 2 sau 3 aparate subacvatice (in functie de suma suma stransa) pentru a fi folosite în cadrul programului de hidroterapie de cei 200 beneficiari actuali din program.

Care va fi impactul proiectului?

Toți cei peste 200 de beneficiari actuali ai hidroterapiei, precum și viitorii beneficiari, deoarece numărul lor crește constant. Rezultatele preconizate sunt la nivel muscular în cadrul grupului ţintă, cu preconizarea învățării mersului în grupul 0-7 ani.

Ce nevoi de finanțare sperați sa acoperiți prin participarea la TIMOTION?

Prin participarea la Timotion ne dorim sa strangem minimum 7.000 de lei, care ne-ar permite sa achizitionam 1 aparat subacvatic (banda de mers). Pentru a putea achizitiona si doua tipuri de bicicleta subacvatica, este nevoie de 5.000 si respectiv 7.000 de lei. Astfel, bugetul total al proiectului este de 19.000 de lei.

treadmill timotion

Campionii
nostri

Numar
campioni
2

Vartosu Ioana , din echipa Scoala mamei Junior

Va mai amintiti primii pasi ai copilului sau nepotelului preferat? Prima oara cand si-a intins bratele si si-a dat drumul? Cum inima v-a stat in loc si ochii s-au umezit de bucurie? Cand am vazut un copil de 5 ani facand asta pentru prima oara am plans zile intregi si desi au trecut ani inca plang. Da, exista o emotie mai mare decat atunci cand iti vezi proprul copil pasind pentru prima oara- atunci cand vezi un copil caruia nu i s-au dat sanse.. si STII ca si tu ai avut o mica contributie. Va invit si pe voi sa fiti parte din acest miracol pentru alti copii.

Suma stransa: 940 lei


Bratu Alina Simona , din echipa Continental Automotive

Mobilitatea iti da sansa sa poti face in viata tot ce vrei, atunci cand vrei. Copiii de la hidroterapie au sansa la mobilitate, doar daca noi contribuim financiar. Contez pe voi dragi prieteni!

Suma stransa: 0 lei


Donatii directe

HELLA Romania 440 RON Succes! 
Alexandra Evelin Boltosi 30 RON  
Dragoi Alina 10 RON  
Dragoi Alina 10 RON  
Maria Oprea 10 RON  
Laszlo Gyulai 70 RON  
Ionescu Diana 30 RON  
Anonim 50 RON Scoala Mamei Junior: "Alergam impreuna? Tu prin parc si eu in apa? 
Seitan Simona 10 RON  
Dobra Paul 30 RON  
Cojocaru Bogdan-Petronel 10 RON  
Anca Babau 170 RON  
Alina Dragoi 10 RON  
Nicoara Ramona 10 RON Succes! 
Previous Next