|   Inscriere 

Cursele Timotion

Cursa Hamilton 2 km (cursă necronometrată)

Această cursă cu un traseu de doar 2 km îi invită la mișcare pe toți cei care nu au mai alergat până acum sau care cred că alergatul nu este punctul lor forte. Un prim pas care îi va ajuta să se mobilizeze pentru propria lor sănătate, cât şi pentru a promova şi a susţine o cauză în beneficiul comunității. Cursa încurajează alergarea de la mic la mare (de la 3 la 99 de ani), în familie, în grupuri de prieteni sau alături de colegii de la job.

Copiii cu vârsta mai mică de 12 ani vor participa la cursă doar însoțiți de un adult.

Vârsta minimă pentru participare: 3 ani

Traseul pentru cursa Hamilton 2 km:

Cursa Continental a Micilor Campioni Timotion (cursă necronometrată) 

Numărul maxim de echipe a fost atins. 

Această cursă se adresează echipelor curajoase de copii care pe lângă alergare vor strânge și fonduri pentru proiectul ales. Cursa este destinată copiilor cu vârsta cuprinsă între 7-11 ani care se vor organiza în echipe a câte maxim 20 copii. Fiecare echipă trebuie să aibă cel puțin un coordonator adult și să strângă fonduri de minim 1.000 RON pentru proiectul pentru care aleargă. Strategia de strângere de fonduri depinde de creativitatea fiecărei echipe. Echipa care a strâns sub profilul ei de campion minim 1.000 RON va putea participa la cursă.

Se pot înscrie la cursă maxim 20 echipe.

Înscrierea la această cursă se realizează de către coordonatorul echipei prin accesarea butonului Înscriere. În cazul în care coordonatorul a participat şi în anii trecuți, atunci se accesează butonul autentifică-te. Se alege proiectul pe care echipa dorește să îl susțină, se alege Cursa Continental a Micilor Campioni Timotion, după care se creează profilul de campion adăugând targetul echipei (minim 1000 RON) și un mesaj care să descrie echipa și motivația echipei de a participa la Timotion 10, generată de proiectul ales pentru a fi susţinut. Se salvează datele, iar ultimul pas este apăsarea butonului Înscrie-mă.

Vârsta minimă pentru participare: 7 ani

Traseul pentru cursa Continental a Micilor Campioni Timotion:

Cursa Decathlon – Distracție pe roți (cursă necronometrată)

Această cursă este destinată atât copiilor, cât şi adulţilor. Family friendly. Participanții pot parcurge traseul de minim 2 km pe patine cu rotile, fotoliu rulant, trotinetă, cărucior sau bicicletă. Aceasta este cursa celor care cred în importanța accesibilizării orașului când vine vorba despre mobilitate. Normalitatea înseamnă să ne putem bucura împreună, de aceleași lucruri şi să facem bine împreună… cu uşurinţă.

Cine doreşte o provocare puţin mai mare poate repeta traseul pentru a ajunge la 4 km pe cursă.

Copiii cu vârsta mai mică de 12 ani vor participa la cursă doar însoțiți de un adult.

Fără vârstă minimă.

Traseul pentru cursa Decathlon – Distracţie pe roţi:

Cursa Flex – Timotion Everywhere

Ești suporter al mișcării „Timotion – Timișoara se mișcă!” și te afli în alt oraș decât Timișoara sau pur şi  simplu încă nu te simți confortabil/ă să iei startul la o cursă fizică la marele eveniment? Îți oferim şi ţie posibilitatea să îmbini mişcarea cu implicarea în comunitate chiar şi de la distanţă. Alege un proiect din cauzele Timotion 10, înscrie-te la Cursa Flex Timotion Everywhere iar noi îți vom trimite via e-mail un număr de concurs pe care să îl printezi și să-l porți în alergare, pedalare sau orice tip de mişcare.

Vestea grozavă este că anul acesta, poți să te mişti şi să faci bine la această cursă, oricând în perioada 1 februarie – 26 mai 2024, adică de când dăm START-ul înscrierilor și până încheiem perioada de donaţii la Timotion.

Te încurajăm să anunți lumea când și unde alergi și poate chiar să-ți creezi un micro-eveniment, pe care să-l promovezi pe rețelele de socializare sau printre vecini şi prieteni – poți să pui la bătaie toate ideile creative care îți vin. Mai apoi postează fotografii pe Facebook sau Instagram, ca prietenii tăi din Timișoara să știe că te-ai mişcat la acelaşi eveniment cu ei – menționează localitatea, distanța, pune hashtag-ul #TimotionEverywhere şi tag-ul Timotion, să aflăm și noi și să aplaudăm virtual implicarea ta.

Până acum s-a alergat şi s-a pedalat la Topolovăţ şi Oraviţa, dar şi la Atena, Stockholm, Edinburgh sau prin Toscana.

Fără vârstă minimă.

Cursa Dräxlmaier ciclism 10 km (cursă cronometrată)

Cursa Dräxlmaier – ciclism 10 km este rezervată celor cu experiență pe două roți, celor care folosesc bicicleta zilnic sau de mai multe ori pe săptămână, fiind o competiţie cronometrată. Organizată împreună cu partenerul nostru EcoStuff Romania, cursa îi va aştepta la START pe concurenții cu vârsta de peste 14 ani, cu biciclete în stare bună (dar nu electrice!). Casca de protecție este obligatorie pe toată durata prezenței pe circuit (încălzire + cursă).

Număr maxim de participanţi la cursă: 150

Traseul pentru cursa Dräxlmaier – ciclism 10 km:

Cursa Profi 5.5 km (cursă cronometrată)

Participanții acestei curse sunt alergători amatori, care doresc să îmbine plăcerea unei alergări cu posibilitatea de a strânge fonduri pentru a susține un proiect din comunitate, din cele prezente în eveniment.

Vârsta minimă pentru participare: 12 ani

Traseul pentru cursa Profi 5,5 km:

Cursa Akwel 10.5 km (cursă cronometrată)

Crosul de 10.5 km reprezintă calea de mijloc dintre cursele cronometrate pentru alergătorii care își propun să mărească distanța alergată de la an la an și care își doresc o evoluție ambițioasă de la începător la distanțe cu două cifre în kilometri.

Vârsta minimă pentru participare: 16 ani

Traseul pentru cursa Akwel 10.5 km:

Semimaratonul Flexik 21 km (cursă cronometrată)

Această cursă se adresează celor care au mai alergat fără dificultate o distanță cu două cifre în km și alergătorilor pasionați de distanțe lungi. Această cursă este o super sursă de energie şi bună dispoziție. Peisajul oraşului se descoperă altfel la pas de alergare.

Vârsta minimă pentru participare: 18 ani

Traseul pentru semimaratonul Flexik:

Previous Next