|   Inscriere 

Regulament de participare

Prin ÎNSCRIEREA la acest eveniment, concurenții acceptă automat prezentul Regulament.

 

„Timotion – Timişoara se mişcă” este un eveniment sportiv de masă având ca scop promovarea unui stil de viaţă sănătos prin mişcare şi sport, precum şi strângerea de fonduri pentru proiecte caritabile şi cauze din Timişoara și din vestul a României. Acesta este denumit încontinuare Eveniment sau Evenimentul.

 

Evenimentul este organizat de Clubul Sportiv Asociaţia Alergotura şi de Fundaţia Comunitară Timişoara, în parteneriat cu autorităţi şiinstituţii locale, sponsori, asociaţii şi persoane juridice sau fizice, care îşi aduc aportul pro-bono / sub forma de voluntariat.

Informaţii cu titlu general

Anul acesta 12 proiecte vor fi susținute de către participanții la eveniment.

Proiectele pot fi susținute prin:

 • donații, care nu implică participarea la curse, dar pentru care e necesar ca cel care strânge donații sa se înregistreze ca Campion;
 • donații, care nu implică participarea la curse, în contul unui Campion;
 • taxa de participare în sumă fixă, cu participare la una dintre cursele Timotion IX.

 

Detalierea curselor

Cursele Timotion ediția 2023 sunt disponibile aici.

Orice modificări vor fi anunțate pe site şi pagina de Facebook a evenimentului.

Înscriere şi taxa de participare

Vârsta recomandată:

 • Pentru cursa de semimaraton (21 km), participanții trebuie să aibă 18 ani împliniți la data de 28.05.2023.
 • Pentru cursa de 10.5 km, participanții trebuie să aibă 16 ani împliniţi la data de 28.05.2023.
 • Pentru cursa de 5.5 km, participanții trebuie să aibă 12 ani împliniți la data de 28.05.2023.
 • Pentru cursa Ro Bike Valley, participanții trebuie să aibă 14 ani împliniți la data de 28.05.2023.

Înscrierea

Înscrierea se va face până la data de 14 mai 2023. Înscrierea se face doar online accesând link-ul de înregistrare  (pentru cei care participă prima dată). Persoanele care au deja un cont de la ediţiile anterioare vor trebui să se autentifice aici, folosind adresa de e-mail pe care au făcut înscrierea.

Taxa de participare

 • Semimaratonul Flexik (21km): 130 RON
 • Crosul Akwel (10.5km): 130 RON
 • Crosul Visma (5.5km): 110 RON
 • Cursa Ro Bike Valley: 120 RON
 • Cursa Hamilton (2km): 70 RON
 • Cursa Decathlon – Distracție pe roți: 70 RON
 • Cursa Flex – Timotion Everywhere: 70 RON
 • Cursa Continental – Micii Campioni Timotion (mai multe detalii aici)

Participarea este gratuită pentru copiii sub 7 ani (născuți după 28 mai 2016).

 

Detalii plată

Plata se face prin transfer electronic automat (la înscriere) sau prin transfer bancar. Transferul bancar se face în contul specificat mai jos:

Beneficiar: Clubul Sportiv Asociatia Alergotura

Banca: Banca Comercială Română

IBAN: RO93 RNCB 0715 1573 8666 0001

 

În cazul în care plata se face prin transfer bancar sau depunere de numerar la ghişeul băncii, trebuie specificate următoarele:

 • Numele participantului (sau participanţilor) pentru care se achită taxa de înscriere;
 • Numărul de referinţă primit la efectuarea înscrierii online pe timotion.ro sau numerele de referinţă în caz că se efectuează plata pentru mai mulţi participanţi odată.

 

La ediția Timotion 2023 taxa de participare este nerambursabilă și nu poate fi transferată altui participant. Taxa de participare poate fi restituită doar în cazul în care evenimentul nu poate avea loc din motive care nu țin de organizatori și ca urmare a unei cereri de restituire, motivată,  făcută de către plătitor în termen de șapte zile calendaristice de la data anunțului.  Principalul scop al evenimentului Timotion, pe lângă cel de mișcare/alergare, este sprijinirea comunității din care facem parte prin proiectele ONG-urilor înscrise la Timotion, iar în cazul în care evenimentul nu va mai avea loc din motive care nu țin de organizatori sumele nerestituite la cerere vor fi direcționate înspre proiectele respective.

 

Participare

Programul evenimentului este disponibil aici.

Declarația pe propria răspundere se poate descărca de aici.

Număr de cursă

Fiecare concurent validat va primi un număr de concurs. La cursele cronometrate numărul de concurs va conține si cipul de cronometrare. Numărul de concurs nu este transferabil către o altă persoană fără aprobarea scrisă a organizatorului.

Participanții la Timotion Everywhere vor primi numerele de concurs via email, sub formă de fișier PDF.

Medalia

Toți concurenții care trec linia de finish la una dintre cursele Timotion vor primi medalia evenimentului.

Tricoul evenimentului

Ca în fiecare an, organizatorii vor pregăti un tricou oficial al evenimentului care să le reamintească participanților de mișcare dar și despre implicarea lor activă în comunitate. Tricoul este disponibil contra cost și se achiziționează de pe platforma de înscriere. Revenim cu detalii.

Echipament

Echipament de mișcare recomandat:

 • încălţăminte și vestimentație sport;
 • numărul de concurs (pus la dispoziție de către organizatori);
 • casca de protecție este OBLIGATORIE în cazul curselor pe bicicletă (Cursa Ro Bike Valley și Cursa Decathlon – Distracție pe roți), indiferent de vârstă și aptitudini;
 • în cazul curselor pe bicicletă (Cursa Ro Bike Valley și Cursa Decathlon – Distracție pe roți) nu se acceptă folosirea bicicletelor sau a trotinetelor electrice.

În cazul unei pene sau a unor defecțiuni minore la cursele pe bicicletă (Cursa Ro Bike Valley și Cursa Decathlon – Distracție pe roți),  concurentul este obligat sa elibereze traseul pentru a evita accidentările urmând ca acesta să analizeze dacă poate continua cursa sau nu.

Organizatorii nu sunt responsabili pentru accidentele care au loc în timpul alergării participanților.

Retragerea din cursă

Orice participant care nu mai poate sau nu mai vrea să participe la eveniment, sau care nu mai poate continua cursa, indiferent de motiv, trebuie să-i informeze pe organizatori prin e-mail sau pe pagina de Facebook Timotion.

Taxa de participare nu se va înapoia în cazul retragerii din cursă.

Drepturi de autor

Prin înscrierea la eveniment participanţii dau dreptul organizatorilor, inclusiv partenerilor, să folosească şi să reproducă orice material conţinând imagini cu participanţii.

Alte Prevederi

Organizatorul își rezervă dreptul de a modifica și/sau completa prezentul Regulament.

Organizatorii își rezervă dreptul de a optimiza numărul de locuri disponibile la cursele Timotion, cu respectarea condițiilor impuse de regulile de prevenire a pandemiei la momentul desfășurării evenimentului.

În cazul în care evenimentul nu va avea loc la data anunțată organizatorul va încerca organizarea evenimentului la o dată ulterioară, existând posibilitatea schimbării formatului evenimentului în funcție de condițiile impuse de către autorități pentru acea perioadă.

 

 

#eusorsafacembine  #proiectetimotion  #timisoarasemisca  #timotion9

Previous Next