|   Inscriere 

Asociația Educația la Sat – Școala la Sat

Suma
stransa
46,329RON
Target
proiect
32,832RON
Procentaj
din proiect
141.1%
Numar
donatii
371

Pandemia din ultimul an, a crescut alert numărul elevilor care se află in repetenție și risc de abandon școlar. Numărul lor este foarte ingrijorător, având in vedere că înainte de pandemie, satele din România aveau deja inregistrate peste 44% rata de analfabetism funcțional și 16,4% rata de abandon școlar .
Comuna Coșteiu, județul Timiș, este alcatuită din 5 sate cu un total de 4000 de locuitori. Școala Gimnazială Nr.282 Coșteiu, are înscriși 190 de copiii în anul 2020-2021. Anul acesta școlar, este un an dificil, pandemia, a afectat viața școlară a multor copii, în mod special a celor din mediile vulnerabile. Copii, care se află într-un risc major de abandon școlar și repetenție. Repetenție care se poate transforma foarte ușor în abandon școlar în următorul an școlar 2021-2022.
În școala din comuna noastră, sunt peste 30 de elevi cu mediile neîncheiate în primul semestru deoarece, nu au putut susține orele online ori nu au reușit să dobândească cunoștințele necesare în metoda aceasta de predare. Copiii și părinții lor nu au avut resursele necesare de adaptare rapidă la metodele de invatare la distanță, pentru că majoritatea dintre ei nu dețineau vreo tabletă în casă. Un alt motiv este că foarte mulți, în perioada iernii mai ales, locuiesc cu toată familia intr-o singură incăpere. Fără intimitate și liniște cei mai mulți dintre ei nu au reușit să mențină pasul cu școala online.
Ca să venim în ajutorul elevilor și a comunității, am creat un program de remediere și alfabetizare după școală, de 3 ore , timp de 3 zile pe săptămână și pe o perioadă de 3 luni. Prin acest proiect vom aduce la lecții 20 de elevi, într-un spațiu special amenajat al asociației. Vom avea ateliere de remediere de tip non formal, experiențial susținute cu voluntari și 3 mentori specialiști angajați pe toată perioada proiectului. In total, proiectul are 108 ore de remediere și alfabetizare.
Scopul este reducerea abandonului școlar și dorința/posibilitatea de a merge în clasa IX-a. Considerăm, că sprijinul oferit le va da incredere copiilor în forțele proprii, să meargă la liceu, ori o școală de meserii în orașul Lugoj ori Timișoara. Ca să fie un succes proiectul, oferim o masă nutritivă fiecărui elev, kit-uri de materiale, produse igienico-sanitare, îmbrăcăminte, transport, ateliere creative și artă, club de informatică și digitalizare pentru atragerea copiilor la cursuri și frecventarea totală a proiectului.

DURATA: august-decembrie 2021

CINE SUNTEM ȘI CE FACEM?

Suntem o comunitate de oameni care credem că educația la sat construiește oameni rezilienți, integri. Deschide și reface drumuri. Începuturile poveștii sunt triste pentru că arată eșecurile societății noastre; cei care au cel mai mult nevoie de ajutor sunt și cei care, de cele mai multe ori, nu îl primesc.
Asociația s-a format in 2018 de către doi membri din sat și unul din Timișoara și are ca scop reducerea analfabetismului funcțional pană la maxim 20% din totalul numărului de elevi înscriși la școala din sat și eliminarea abandonului școlar.
Considerăm, că abandonul școlar poate fi prevenit atât prin susținerea copiilor în școală prin oferirea de sprijin în efectuarea temelor și sprijin material (hrana, rechizite, imbracăminte), dar și prin sprijinirea acestora în a‐și proiecta un viitor profesional, care poate constitui un factor motivațional pe termen lung pentru finalizarea studiilor. Descoperirea unei vocații este precum găsirea unui suflet pereche. Credem, că implicarea oamenilor și facerea de bine este molipsitoare și incheagă comunități puternice. Uneori, intervenția unui singur om, poate schimba viziunea unui sat românesc.
In acest sens, am dezvoltat câteva programe:
1. Programe de tip “afterschool” care includ metode non formale de predare și de educație alternativă pe parcursul anului școlar și ateliere de digitalizare
2. Program de ajutor la teme si ofertă kit-uri educaționale (materiale didactice)
3. Program de asigurarea unei mese zilnice în timpul școlii, atunci cand situația o permite
4. Program pentru implicare în activitați sportive si extrașcolare (excursii, dansuri, ateliere creative, arte, muzică, hand-made etc)
5. Școala de vară pentru copii
6. Școală vocațională unde copiii pot exersa diverse meserii, mai intîi ca un opțional din cadrul programelelor apoi pentru a merge mai departe la școli de meserii.
In prezent, aceste programe sunt în plină dezvoltare și ele se desfășoară pe o perioadă limitată, în timpul unui an școlar. Dar, în fiecare an, am reușit să creștem perioada de desfășurare a programelor de alfabetizare și să ducem proiectul mai departe chiar cu resurse mai puține ori accesate direct din comunitatea locală. Cum a fost proiectul “Școala de weekend” – unde, înainte de pandemie lucram în școală doar cu voluntari și cu donații locale de mâncare. In pandemie, am reușit să ținem proiectul “Școala de vară – online” pentru 25 de copiii. Am primit o donație de 24 de tablete și ele au fost folosite atât pentru acest proiect cât și pentru școala online cu profesorii. In prezent, aceste tablete sunt folosite pentru proiectul “clubul de lectură online” unde elevii fac cu liceeni lectură și citesc texte. Practic, aceste proiecte s-au repetat și au continuitate și dupa finalizarea primului proiect pilot. Experiența noastră crește de la an la an și scopul nostru suprem este să implementăm aceste programe de tip afterschool pe tot parcursul anului școlar.
Viziunea asociației pe termen lung este să deschidă astfel de programe, în mai multe sate din județul Timiș.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

DE CE ESTE NEVOIE DE ACEST PROIECT?

Pentru că se estimează că riscul de abandon școlar in urma acestei pandemii va depăși 25% (cît era confirmată inainte de pandemie) în satele din România. Este o nevoie urgentă, de implicarea comunității pentru remedierea școlară și diminuarea abandonului școlar. În comuna Coșteiu, peste 30 % dintre elevi școlii înscriși (190) nu au mediile încheiate pe primul semestru, din cauza absențelor la școala online și/sau pentru că nu au înțeles precum la clasă lecțiile. Aceștia, au rămas mult în urmă cu materia și s-au format multe goluri in cunoștințe, deci sunt în risc să abandoneze în viitorul apropiat, dacă nu sunt susținuți și încurajați prin diferite programe de remediere.

CE VOM FACE PENTRU CA PROIECTUL SĂ FIE UN SUCCES?

De ce credem că va fi un succes proiectul
In primul rând, pentru că lecțiile vor fi alternative, metode de invățare non-formale, experiențiale, folosim multă blândețe și ne adaptăm după nevoile copilului. Iar acolo unde este nevoie intervenim cu ajutor specializat. Impactul invățării non formale se vede și printr-un grad mai mare de solidaritate și toleranță între elevi. Acest lucru ajută la starea de bine a elevului, la sănătatea lui emoțională.
Vom avea voluntari și mentori instruiți, care, impărtășesc aceleași credințe despre educație. Credem, că orice elev poate invăța dacă se simte bine, protejat și acceptat în mediul in care se face învățarea. Dacă se simte iubit, respectat și tratat cu blândețe, fără superioritate ori urme de discriminare, elevul progresează și prinde aripi. Invățarea nu i se va părea ceva abstract ci un mod de cunoaștere a lumii in care el trăiește. Copilul nu va fi penalizat pentru greșeli, din contră, va ințelege că greșeala face parte din procesul de învățare și poate fi o oportunitate.
Al doilea motiv, pentru care va fi un succes este că asociația este fondată in localitate, de către oameni care locuiesc aici, și activează deja în comunitate de 3 ani. Iar prin programul noastru social, am ajuns să ne cunoaștem bine, atât copiii cât și părinții/ tutorii și nevoile acestora. Am format o relație de încredere între elevi-părinți-asociație -școală, iar aceștia colaborează foarte bine cu noi.
Programul va fi un succes real pentru că, pe lângă voluntari, vom avea angajați specialiști, un invătător specialist pe educație non-formală și cerințe speciale, un logoped și un psiholog- consilier școlar, abilități foarte importante indispensabile pentru majoritatea copiilor din mediul vulnerabil. Activitățile se vor desfășura in perioada august-decembrie 2021, in incinta asociației într-un loc special amenajat pentru activități de tip afterschool dar și in curtea școlii, sala de sport a comunei pentru activități sportive și altele. Resursele vor fi din comunitate, proiectul Timotion și diverse campanii pe facebook.
Măsuri de restricție pe perioada pandemiei- ce soluții avem
In caz de măsuri de restricție, in vremuri pandemice, pe perioada desfășurării proiectului vom activa cu grupe mai mici prin rotație în încinta asociației ori, dacă va fi restricție dură, ne mutăm toată activitatea în mediul online, deoarece avem dispozitivele necesare, platforme, puțină experiență acumulată pe perioada cât au invățat online.
Cum vom facem asta
Vom merge acasă la fiecare elev și il vom dota cu tablete, laptop-uri, și cu platforma de la khan academy instalată. O platformă de e-learning cu care colaborăm și care s-a dovedit foarte eficientă în invățarea de la distanță. Este o platformă cu experiență pe piață de mai bine de 15 ani. Gratuită și de anul acesta este și tradusă în limba română. Vom muta fiecare grupă și fiecare voluntar, mentor, în studiul online. In caz de probleme tehnice ne vom asigura prin vizite că sunt remediate și fiecare copil are internet și tabletă funcțională. Vom monitoriza activitatea direct din aplicație (se vede exact ce lucrează fiecare elev și cât timp).

 

 

 

 

 

 

CE REZULTATE PROMITEM?

In primul rând nu vom avea un sat plin de repetenți și copii în prag de abandon școlar. Că suntem lângă ei și părinți, in această perioadă dificillă și nu doar cu vorbe, ci și cu soluții viabile. Că cel puțin, 50% dintre cei 30% de elevi (aflati in risc de abandon acum) vor putea să treacă testele de repetenție din toamnă. Cu multă muncă, desigur,însă cu șanse mari de reușită dacă ne implicăm și le suntem alături cu programe create după nivelul lor școlar și non formal.

CE VA SCHIMBA ACEST PROIECT ÎN COMUNITATEA TA?

Asociația este deja la al 4-lea an de activitate și deja a schimbat metalitatea oamenilor din comunitate. Inclusiv al cadrelor didactice. Unii dintre ei au fost voluntari in cadrul proiectelor educaționale, alții in cadrul celor sociale. Au participat ca și donatori și au mers cu noi prin sate acasă la copiii. Au înțeles că nevoile primare trebuiesc îndeplinite înainte să cerem performanță școlară și sunt implicați deja în diverse acțiuni sau au venit cu soluții. Acest proiect va schimba in primul rând situația școlară e elevilor în risc de repetenție și abandon școlar deci implicit starea de bine, culturală și educațională a comunei.
Va ajuta comunitatea cu exemple clare, că niciun elev nu este prost ori merită ignorat doar pentru că provine din mediul defavorizat ori din centre de plasament. Că, e nevoie de astfel de programe remediale și de suportul intregii comunități pentru reușita lor. Un proiect, nu doar solidar dar extrem de important și firesc, deoarece, educația unui copil se face cu ajutorul intregului sat. Va schimba mentalitatea multor oameni de aici cand vor vedea că este posibil ca acești copii să termine școala și chiar să meargă la liceu. Sa fie cetățeni funcționali și integri, ba chiar extrem de talentați și isteți.

ALTE ORGANIZAȚII, INSTITUȚII, GRUPURI CARE NE VOR SPRIJINI ÎN PROIECT

Momentan, avem un contract de colaborare cu platforma e-learning de la Khan Academy și suntem in discuții cu diverse asociații care au experiență pe educația non formală, să ne ofere suport, materiale și cunoștințe atât la lecțiile fizic față in față cât și la cele online.
Muncim in această direcție să obținem parteneriate pentru acest proiect. Avem câteva asociații locale care ne susțin de când suntem inființați ca și asociație.
Asociația Acasa în Banat, Policy Center București, InEDU Timișoara, Academia Mămicilor Timișoara, profesori si elevi voluntari.
Primăria localității Coșteiu ne sprijină prin facilitarea transportului pentru elevi in comunitate, și prin colaborare cu serviciul Social al Primăriei Coșteiu. Momentan, in acest proiect transportul va fi asigurat de către Primăria Coșteiu și avem și către ei un proiect de colaborare, să ne susțină cu costurile spațiului deși incă nu avem un răspuns oficial, credem că ne vor sprijini și in acest sens, cel puțin cu o anumită sumă.

Școala Gimnazială Nr.282 Coșteiu prin facilitarea spațiilor si utiliăților necesare desfășurării programului in incinta instituției. Școala ne va sprijini cu materiale didactice, print-uri, acces la bibliotecă, săli de clasă dacă este cazul, sala de sport etc.

Buget total

1. Spațiu chirie operare 2400 RON
2. Utilitati spatiu operare 1800 RON
3. Plată educatori specialisti resurse umane 7560
4. Combustibil voluntari transport 2000
5 masă hrană 8100
6 Material didactic print consumabile 900
7 Produse igiena consumabile 600
8 neprevazute 4000
9 Cost operare și administrare Timotion 5472

TOTAL
32832 RON

Campionii
nostri

Numar
campioni
66

Ileana Beuka , din echipa Just do it!

Luna mai este o lună specială pentru mine, lună în care primesc mai multe flori decât de obicei. Anul acesta îmi doresc să transform acele flori în experiențe frumoase pentru elevii din proiectul Educația la Sat. Aleg să primesc bucurie pentru copiii de la Coșteiu.

Sunt voluntar în acest proiect, știu că fiecare minut petrecut cu un copil care își dorește să învețe este foarte prețios. Motivația mea pentru acest proiect este dorința copilașilor care, pe lângă gospodărie, își fac timp pentru EDUCAȚIE. Am crescut la sat, știu care sunt provocările pentru un copil din mediul rural, știu ce înseamnă să ai grijă de animale și frățiori. Știu că fiecare elev din proiectul Educația la Sat are nevoie de noi!

Anul acesta îmi donez ziua de naștere pentru a le oferi copiilor de la Coșteiu o vacanță de vară la școală. Hai să le oferim împreună copiilor o șansă la o viață cât mai frumoasă. Mulțumesc din suflet!

Fiecare donație contează.

Suma stransa: 2,100 lei


Ovidiu Lucian Ambrus , din echipa NoTeam

Be so good they can't ignore you!

Suma stransa: 1,650 lei


Bianka Beuka , din echipa Canon Production Printing

Sunt Beuka Bianka, și susțin proiectul „Școala la sat” pentru că îmi doresc să trăiesc într-o țară educată, și acest lucru se poate face doar educând generațiile tinere.

Suma stransa: 1,601 lei


Sipos Catalin , din echipa inEDU

În aceste vremuri provocatoare, o mulțime de copii de la sat își riscă viitorul prin lipsa accesului la educație. Îi admir și susțin pe cei de la Școala la Sat, care fac eforturi susținute prin care se asigură că acești copii au șanse la o educație de calitate. Anul acesta alerg pentru ei. Ajută-mă să strâng cei 1000 de ron și să îi ajutăm să ajute mai departe.

Cătă

Suma stransa: 1,400 lei


Coralia Sulea , din echipa Universitatea de Vest din Timisoara

Educația poate fi o bucurie pentru orice copil. Copiii care se formează într-un mediu educațional bine articulat pot fi mai fericiți și împliniți și, prin talentul lor, pot să consolideze o comunitate care să prospere. Cei de la Asociația Educația la Sat – Școala la Sat au experiență și sunt preocupați să facă lucurile mai bune pentru elevii de la sat. Proiectul lor se bazează pe o viziune clară și acțiuni concrete, centrate pe rezultate.
Mi-ar plăcea să îi putem sprijini.

Suma stransa: 1,330 lei


Roxana Putan

Sportul și educația sunt 2 lucruri interdependente și 2 lucruri prezente mereu în viața mea. Prin participarea la acest eveniment doresc să susțin educația din mediul rural a județului Timiș, care întâmpină obstacole mereu, cu atât mai mult în această perioadă. Haideți alături de mine să ajutăm copiii să depășească aceste obstacole.

Suma stransa: 1,030 lei


Laurentiu Georgescu , din echipa #Liberty

Hai să dăruim o șansă la educație și copiilor de la sat!
Accesul la educație de calitate este esențial pentru funcționarea adecvată a unei societăți. Din păcate garantarea unei educații de calitate pentru toți este un deziderat îndepărtat . Dacă în orașe avem analfabeți funcționali la sate avem copii care nu știu încă alfabetul, la gimnaziu.
Te invit să le oferim împreună copiilor o șansă la educație, o șansă la viață.
Îți mulțumesc, fiecare donație contează, pentru binele acestor copii!

Suma stransa: 900 lei


Adriana Gutescu

Sunt un om simplu care a crescut la sat , iar educatia a fost singura mea sansa de a putea spera la un viitor mai bun, astfel incat doresc sa sustin proiectul Scoala la Sat, deoarece le ofera copiilor care provin din medii vulnerabile si se afla in risc de abandon scolar, un sprijin real de a-si continua studiile si de a avea, ulterior, mai multe oportunitati pe piata muncii.

Suma stransa: 850 lei


Lelia Samson , din echipa Educația la sat

Alerg pentru a sprijini educația copiilor de la sat -- printre ei sunt elevi de clasa a IV și chiar a V-a care nu știu alfabetul!!! Ei au mare nevoie de ajutorul nostru.

Haideți să le dăruim un viitor acestor copii prin educație!

Suma stransa: 800 lei


Seceleanu Sorana

Anul acesta, aleg sa sustin Asociatia Educatia la Sat - Scoala la Sat. Consider ca educatia este neglijata total in Romania, asa ca ma bucura orice initiativa care poate ajuta in acest sens (si cred ca e cu atat mai important acest aspect anul asta, in conditiile pandemiei).

Suma stransa: 750 lei


Florin Pandelea , din echipa Alergotura

Am ales educatia la sat pentru ca totul incepe cu educatia, restul sunt sau pot fi doar o consecinta a procesului educational. De ce "Educatia la Sat"? Pentru ca satul, in general, a fost usor dezavantajat, cu atat mai mult in ultima perioada.

Totul pentru edu

Suma stransa: 750 lei


Constantin Barbalata , din echipa Continental Automotive

Singurul mod prin care putem sa ne dezvoltam societatea este prin educatie. Din pacate cei mai vulnerabili membri ai societatii nu beneficaza de acest drept fundamental, cei din mediul rural merita aceleasi conditii ca cei din urban.

Suma stransa: 575 lei


Vlad Ungureanu , din echipa Continental Automotive

Asociatia Educatia la Sat: Scoala la Sat

Suma stransa: 575 lei


DOREL DULIGA , din echipa PALD

#WEinstALL

Suma stransa: 575 lei


Lucian Mioc , din echipa Continental Automotive

Daca vrei sa schimbi lumea, incepe cu tine. Pe cei din jurul tau nu ii vei educa cu vorbe, ci prin puterea exemplului tau.

Suma stransa: 575 lei


CRISTIAN TOMA , din echipa PALD

we install

Suma stransa: 575 lei


Staniloiu Ovidiu , din echipa ACI Timisoara

TBA

Suma stransa: 575 lei


ALEXANDRU VOLINTIRU , din echipa PALD

#weinstall

Suma stransa: 575 lei


BOGDAN TURCIN , din echipa PALD

#weinstall

Suma stransa: 575 lei


DIANA SERBAN , din echipa PALD

#weinstall

Suma stransa: 575 lei


Cristina Costescu , din echipa Profi

WINNER

Suma stransa: 575 lei


Nadia Iuga , din echipa Profi

winner

Suma stransa: 575 lei


Radu Ticiu , din echipa Radu's Friends

Edițiile precedente ale Timotion m-au văzut campion pentru proiectelor Inițiativa în Educație. În acest an voi alerga și voi încerca să strâng fonduri pentru proiectul unei asociații active în mediul rural, dar tot în domeniul educației. I-am cunoscut pe cei de la Asociația Educația la Sat, în cursul pandemiei, când am putut direcționa către beneficiarii lor câteva dintre echipamentele IT colectate, reparate și pregătite de către colegii mei, voluntarii EducaTM și piese de mobilier oferite de către prietenii de la Lingo24. Am povestit cu Ancuța Sârbu, cu Patricia Miculescu și am rămas impresionat de abordările pe care le-au dezvoltat și le pun în operă pentru a le oferi copiilor din familii marginalizate o șansă de a reuși în viață.

În privința sumelor pe care mi-am propus să le colectez, dacă în anii trecuți visam la 10.000+ RON și să fiu cel mai performant fundraiser, acum sunt total dezinteresat de cifre, de topuri, dar vă rog pe voi să contribuiți prin intermediul contului meu de campion! Cu oricât! Nu vreau donații mari, vreau donații multe! :)

Suma stransa: 553 lei


Robert Tingirică , din echipa Cloudbase Solutions

In pregatirea pentru un triathlon, de ce sa nu facem ceva si pentru caritate?

Suma stransa: 500 lei


Gergo Debreczeni , din echipa Cloudbase Solutions

Sustin Asociația Educația la Sat – Școala la Sat deoarece cred in importanta educatie, iar telurile proiectului sunt aliniate cu convingerile personale.

Suma stransa: 500 lei


Andrei Vajna , din echipa Canon Production Printing

Parerea mea este ca educatia este un element esential pentru a progresa ca societate. Proiectul "Scoala la sat" m-a convins sa ii sustin prin faptul ca propun actiuni concrete acolo unde impactul e cel mai mare, cu potentialul de a imbunatati viata unor copii care altfel nu ar fi avut aceasta sansa.

Suma stransa: 500 lei


Carmen Barbu

Bună,
Nu sunt cel mai bun sportiv sau cel mai disciplinat, dar pentru că părinții mei au făcut totul pentru pentru a beneficia de cea mai buna educație, voi face și eu tot posibilul pentru alți copii și dreptul lor de a fi cine își doresc :)
Daca și tu ai avut o copilărie fără griji, hai să ajutăm și alți copii ambițioși :)

Suma stransa: 450 lei


Sîrbu Ancuta , din echipa Aricii Veseli

Vreau sa ofer aripi copiilor de la sat, prin educatie si lectii remediale care să le crească increderea in ei, in școală.

Suma stransa: 390 lei


Roxana Grunberg , din echipa inEDU

Salut! Sunt Roxana Grunberg si aleg sa sustin proiectul Asociatiei Educatia la Sat. Am decis sa ma implic in acest demers, participand la cursa de alergare de 10.5 km, din convingerea ca educatia copiilor de la sat merita sa fie sustinuta de cat mai multi dintre noi.
Mi-am petrecut copilaria si implicit primii ani de scoala in comuna Cenad. Stiu care sunt dificultatile cu care se confrunta copiii de la sat. Ca parinte, am ales sa ma implic in multe actiuni de voluntariat care au ca scop sustinerea educatiei copiilor.
Te invit si pe tine sa sustinem impreuna educatia copiilor de la sat.
Ganduri bune, Roxana

Suma stransa: 350 lei


Alin Iacob , din echipa Visma

go go go go go go go go

Suma stransa: 350 lei


Radu Păulișan

Am început să alerg când s-au închis sălile. Am continuat să alerg când s-au deschis. Înainte să-mi dau seama am ajuns să alerg 10+ km, iar acum vreau să încerc 21km. Pandemia mi-a afectat și mie relația cu școala (facultatea) într-un mod negativ așa că pot doar să îmi imaginez ce efect a avut asupra unor copii mai puțin norocoși. Vreau să alerg un semimaraton, iar dacă pot ajuta pe cineva în vreun fel, cu atât mai bine. Susțin Asociația Educația la Sat - Școala la Sat! Orice donație este bine venită.

Suma stransa: 350 lei


DANIELA CRISTINA SILION , din echipa NoTeam

"Lucrurile care ne produc suferinta, ne educa" B. Franklin

Suma stransa: 300 lei


Valentin Uibar , din echipa vi by Outbrain

Born to be fast

Suma stransa: 300 lei


Lutz Andreea , din echipa Lutz&associates

Sustin educatia la sat!

Suma stransa: 300 lei


Aron Dan Vasile

SUStinem comunitatea

Suma stransa: 300 lei


Stefan Versan , din echipa #educatiaschimbanatia

Astept cu nerabdare cursa , uniti putem reinnoi toata lumea.

Suma stransa: 250 lei


Cornea Amalia , din echipa Educația la sat

Sa crestem isteti!

Suma stransa: 250 lei


SORIN BUNDURUS , din echipa NOKIA

#aleargatimisoara

Suma stransa: 250 lei


Marinela Macoviciuc , din echipa Flex Romania

Aleg sa sustin poiectul ''Asociatia Educatia la Sat: Scoala la Sat'' deoarece consider ca abandonul scolar poate fi prevenit prin oferirea unui sprijin material si motivational pentru finalizarea studiilor.

Suma stransa: 250 lei


Bogdan Pirte , din echipa Visma

Make progress happen

Suma stransa: 250 lei


Anca Spatariu , din echipa Visma

Sustin Asociatia Educatia la Sat: Școala la Sat

Suma stransa: 250 lei


Lucian Cojocaru , din echipa Visma

Tempora mutantur, nos et mutamur in illis

Suma stransa: 250 lei


Lorant Kozma , din echipa Visma

One step at a time.

Suma stransa: 250 lei


Costinel Parpala , din echipa Decathlon Timisoara

Crosul Visma 5km

Suma stransa: 250 lei


Cristina Dumitrascu , din echipa Visma

Run Run Run

Suma stransa: 250 lei


Costea Andreea , din echipa Amdaris

.

Suma stransa: 250 lei


Delia Dumitru , din echipa Visma

Run, run, run !

Suma stransa: 250 lei


Irina Stanici , din echipa Ness Digital Engineering

Ness Run

Suma stransa: 250 lei


Marius Laza , din echipa Hamilrun

Running my own race.

Suma stransa: 250 lei


Ana-Maria Croitoru , din echipa Leneșii

Maria Ana eu sunt campioana

Suma stransa: 250 lei


Enikő Mózes , din echipa O Carte pe luna

Pe ultima suta de metri am decis sa fiu campion asa ca si anul acesta voi alerga la Timotion pentru a sustine Asociația Educația la Sat – Școala la Sat. .In urma cu catvia ani am inceput sa alerg pentru mine, dar am descoperit multi oameni minunati, care pe parcus mi-au devenit prieteni, care au fost alaturi de mine si m-au sprijinit. Am ales acest proiect pentru ca mi-a placut daruirea si entuziasmul lor si vreau sa ajut sa fie cu un pas mai apoape in a-si atinge scopul . Poti pune si tu umarul pentru a ajuta la realizarea acestui proiect. Nu exista o suma minima, orice donatie este binevenita!

Suma stransa: 200 lei


Mihaela Sichim , din echipa Hamilton

Sustin proiectul Asociatiei Educatia la Sat pentru ca niciun copil nu ar trebui sa abandoneze scoala din cauza lipsurilor materiale! Pentru ca orice copil are dreptul sa fie inspirat si sa-si construiasca un vis. Pentru ca educatia le poate implini visele.
Sa le dam impreuna o sansa prin educatie! Tinem SUS comunitatea!

Suma stransa: 150 lei


ADELA DULIGA , din echipa PALD

#weinstall

Suma stransa: 140 lei


ROBERT TUCA , din echipa PALD

#weinstall

Suma stransa: 60 lei


CRINA SERBAN , din echipa PALD

#weinstall

Suma stransa: 60 lei


IOANA TOMA , din echipa PALD

#weinstall

Suma stransa: 60 lei


NOEMI MOLNAR , din echipa PALD

#weinstall

Suma stransa: 60 lei


ANAMARIA TIHOI , din echipa PALD

#weinstall

Suma stransa: 60 lei


Buza Bogdan , din echipa Alergotura / MEB Run TM

Daca eu pot alerga 10km la Timotion VII pentru Scoala la Sat poti si tu dona suma minima, de 30RON!
https://www.timotion.ro/campioni/view/?id=758

Suma stransa: 60 lei


Rares Tivadar

Am ales sa sustin acest proiect pentru a extinde posibilitatile de dezvoltare ale copiiilor.

Suma stransa: 0 lei


Ionuț-Florin Borza

Donează pentru educație.

Suma stransa: 0 lei


Alina Pop , din echipa -

Sustin educatia, ajuta-ma si tu sa aducem un zambet celor care vor sa invete!

Suma stransa: 0 lei


Valentin Sas , din echipa Acasa in Banat

Alearga pentru sanatate

Suma stransa: 0 lei


OANA NICOV , din echipa PALD

#weinstall

Suma stransa: 0 lei


Adela Manea , din echipa #educatiaschimbanatia

Dacă ar fi ușor, toată lumea ar face-o.

Suma stransa: 0 lei


Flaminia Prodan , din echipa #funRun

Campion

Suma stransa: 0 lei


Donatii directe

Vulpe Adrian 10 RON Doamne ajuta! 
Balasescu Catalin 100 RON Succes! 
Croitoru Radu Viorel 100 RON Mult succes! 
Cristina Jebe 100 RON Felicitari pt implicate ! Multumesc  
AKWEL 6,150 RON Felicitări pentru munca în folosul copiilor din mediul rural!  
Mladescu Lorena 80 RON Mult succes în tot ce faceți!  
Bogdan Chiorpec 10 RON  
Manuela Boldura 15 RON  
Oliver Muresan 30 RON  
Oliver Muresan 30 RON  
Cotolan Maria 30 RON  
Ticiu Maria Florina 10 RON  
Anonim 100 RON bafta! 
Lavinia Lupu 140 RON  
Doris-Edith Reimer 100 RON Succes!  
Prisacariu Raul 25 RON :) 
Alexandra C. 25 RON :) 
Sorin Nica 50 RON  
Pop Camelia 120 RON  
Nicoleta Andreiciuc 10 RON  
Prisacariu Raul 25 RON Salut! 
Sebastian Hritcu 50 RON  
Mociofan Laura 100 RON SUCCES!  
Tudor Moga 50 RON  
Pop Camelia 50 RON  
Mihaela Negrea 50 RON Succes! 
Previous Next