|   Inscriere 

Profil Fundraiser

Rada Petrișor sustine Little People Romania: Cursa împotriva cancerului

Rada Petrișor image
Suma stransa1,210RON
Target personal1,000RON
Procentaj din
target
121 %
Nr
donatii
9

Cancerul ucide, fără scrupule, fără distincție, cu nici un sens….
Ucide chiar înainte să sperie.
În loc să-ți fie milă și să fugi în fața celor care îl au deja, gândește-te că mâine poți fi tu în acea situație!
Ești singur și dezamăgit de oamenii din jurul tău, pentru că le-ai dori
să-ți spună, să facă, să încerce ... dar viața lor continuă, pentru că sunt întotdeauna la fel.
Ești diferit…..Pierzi oameni care erau importanți pentru tine, pe care ai crezut că sunt prieteni, îi descoperi pe noi și apoi îi întâlnești pe cei fantastici cu care împărtășești aceeași cale și de la ei îți iei forța și seninătatea în momentele dificile, pentru că numai ei te pot înțelege.
Vrei să fii un ajutor pentru ceilalți ?!
Fă ceva, pentru că lumea s-a schimbat asupra ta și fiecare prioritate este diferită, iar boala te învață să poți să te mulțumești cu lucruri mărunte.
Dacă înainte erai fericit când ai escaladat un vârf de munte, după ore de mers, acum te bucuri când poți face o plimbare.
Dacă înainte erai entuziasmat de ideea de a merge la cine știe ce parte a lumii, să vezi cine știe ce peisaj, acum îți place să te ridici dimineața și să vezi munții care te înconjoară și care sunt un punct fix în vârtejul senzațiilor pe care le simți.

Nu vor să fie bolnavi !

Nu vor să fie tratați ca pe o persoană bolnavă. Au unele probleme fizice, dar nu sunt încă morți și nu pot aștepta evoluția evenimentelor într-un pat.
Trebuie să obțină putere și să reacționeze, să continue să aibă dorința și speranța de a trăi pentru a încerca din nou senzațiile care i-au făcut să se simtă bine în trecut, să încerce să schimbe ceea ce a fost greșit, să încerce să-și facă vise, fără a fi confundat ca altă ființă umană: creatură imperfectă, cu potențial mare.

Foarte des calea bolii poate fi o mare școală a vieții, momentul discernământului, acel moment în care poți înțelege cine te iubește și te respectă.
Este momentul creșterii interioare, a unei introspecții profunde, a evaluării și reevaluării momentelor pe care consideri că le-ai uitat, sau importante, sau nesemnificative.
Boala poate fi momentul transformării, al înțelepciunii, al unei priviri clare către tot ceea ce este în jurul nostru, spre noi înșine și pentru întreaga noastră viață.
Este momentul alegerilor importante, al clarității, dar mai ales este momentul curajului și al forței, momentul pentru conștientizare, analiză lucidă și autoevaluare, este momentul în care totul ni se pare diferit și suntem intoleranți la tot ceea ce este inutil și secundar pentru noi.
Însă pentru altcineva numai poate fi altă dată. Cea a întunericului total. Ultima.
Cu toții suntem diferiți în fața acestui test.
Cred că doar în durerea profundă a sufletului este posibil să înțelegem adevăratul mesaj destinat pentru noi.
Atunci, depinde de noi să continuăm viața cu o nouă conștientizare. Problema este că ești singur în această nouă viziune a lucrurilor.
Ceilalți au rămas „în urmă”, nu te înțeleg oricum... atunci trebuie să găsești un compromis, după ce ai trecut, după tot ce ai văzut, și ai suferit, ai dreptul să-ți cauți echilibrul și seninătatea respectând regulile tale și nu pe cele ale altora.

Când medicii vă spun că terapiile au funcționat, te simțiți ca un „supraviețuitor”.
Ai fi putut muri și în schimb ești încă în viață.
Ți-au dat o altă șansă!
Știi foarte bine că posibilitatea revenirii tumorii este mare, ești conștient că fizicul, nu mai este ceea ce era înainte și că va trebui să trăiești cu o grămadă de medicamente nu uiți niciodată, nu-ți mai faci planuri pe termen lung și că vei încerca să fi sănătos astăzi, mâine vom vedea.
Boala te-a învățat pur și simplu că în final lupți și învingi inamicul.
În timp, cicatricile de pe pielea ta se vor estompa.
Cei din sufletul tău vor fi noii tăi tovarăși de viață și te vor ajuta să nu uiți, îți vor spune cuvinte în momente de liniște profundă și îți vor reaminti că, oricum lucrurile merg, nu trebuie să pierzi niciodată speranța, nu trebuie să încetezi niciodată să lupți și să crezi în tine ... nu trebuie să pierzi niciodată voința de a trăi. .. Niciodată!








Previous Next