|   Inscriere 

Fundația Missio Link International – Există Viață După Abuz

Suma
stransa
41,628RON
Target
proiect
40,728RON
Procentaj
din proiect
102.2%
Numar
donatii
347

Din 2001 Fundația Missio Link Internațional luptă împotriva abuzului copilului și al traficului de persoane, acționând pe două direcții: salvarea, recuperarea post traumă, educarea și integrarea socială a victimelor minore ale abuzului sever, inclusiv a traficului de minori și programe de prevenție în rândul comunităților vulnerabile.
Pe perioada pandemiei, numărul victimelor minore, exploatate sexual a crescut cu 30% (Raportul ANITP). Indiferent ce formă ia abuzul distruge stima de sine a copilului. Nu vine singur, implică întotdeauna și abuz emotional. Victimei i se insuflă sentimentul de vină. Ea este cel care a provocat. Acesta simte că nu are valoare, că nu aparține nici unei comunități. Se simte singur, abandonat, că nu e capabil de nimic bun. Toată ființa lui este copleșită de o frică viscerală, permanentă, pentru că abuzul rareori este un act unic, ci se repetă din nou și din nou. Cu stimă de sine scăzută, el dezvoltă tulburări emoționale și adesea tulburări de comportament, convins fiind că nimănui nu-i pasă de el așa că nu contează ce face. Performanțele școlare scad, și în cele mai multe cazuri copilul abuzat abandonează școala sau este încurajat în acest sens, pentru a diminua riscul ca abuzul să fie descoperit. Lipsa competențelor și abilităților profesionale și de viață îl fac și mai vulnerabil și favorizează dezvoltarea unui ciclu al abuzului.
Proiectul este o continuare a proiectului demarat în 2020, dar și o extindere a acestuia prin care ne propunem ca minim 24 de fete minore victime ale abuzului sever și minim 10 tinere între 18 și 22 de ani să-și redobândească stima de sine și să dezvolte competențe profesionale și deprinderi de viață care să le crească șansele unei vieți de adult independente. Proiectul va asigura accesul fetelor noastre la terapii de grup și individuale, personalizate nevoilor fiecăreia dintre ele. Vor fi îmbinate sesiuni de psihoterapie cu terapie prin artă, ateliere de dezvoltare personală, ateliere de dezvoltare a abilităților de viață și va facilita accesul la consiliere și formare profesionala pentru minim 10 tinere supraviețuitoare ale abuzului sever. Ne mai propunem ca finalul proiectului să fie marcat printr-un eveniment care să atragă atenția asupra fenomenului abuzului copilului, dar și să prezinte public, într-un mod creativ rezultatele proiectului. Este o nouă piesă pe care împreună cu comunitatea locală o vom adăuga și care va completa portretul distrus prin abuz.

DURATA: 01.09.2021 – 30.06.2022

CINE SUNTEM ȘI CE FACEM?

Fundația Missio Link Internațional a fost înființată în anul 2001 având o vastă experiență în derularea de servicii sociale în protecția copilului victimă a abuzului inclusiv traficul de mi-nori, dar și derularea de proiecte și programe de educație non-formală menite să prevină abuzul și traficul de persoane în rândul comunităților vulnerabile.
• Centrul Rezidențial Casa Debora: serviciu social licențiat în protecția copilului, deschis în 2002, cu două unități de tip familial, asigura protecția a 24 de fete minore/serie, între 9-18 ani, victime ale abuzului. Peste 140 de fete au fost asistate până în prezent.
• Aspirații : – din 2009, consiliere și asistență în vederea incluziunii a tinerelor victime ale abuzului, peste 35 de tinere intre 18-26 de ani integrate
• Merg la Școală : – din 2008, program de prevenție a abandonului școlar și exploatarea copilului în comunitățile defavorizate din mediul rural, peste 190 de copii menținuți anual în scoală
• Armonia – din 2008 program de consiliere și educație non-formală a tinerilor delincvenți, în vederea reintegrării și reducerii recidivei, o medie de 120 de tineri din CE Buziaș incluși anual în proiect.
• Centrul Maternal Casa Mitspa : – 2017, serviciu social licențiat asistența și consilierea mamelor tinere în situație de risc de abuz, abandon al copilului, cu o capacitate de găzduire pentru 6 mame și copiii lor.

 

 

 

 

 

 

DE CE ESTE NEVOIE DE ACEST PROIECT?

26 februarie 2020, data la care pentru România se schimbă paradigma, brusc, tăcut, cu efecte neașteptate pentru care nu doar noi, ci întreaga lume a fost nepregătită. 26.02.2020, data la care la noi este confirmat primul caz pozitiv infectat cu noul coronavirus SARS-COV 2, un tânăr de 20 de ani dintr-un sat din județul Gorj. ”Nouă nu ni se întâmplă” ne-am spus imediat în gând sau în grupuri mai mari sau mai mici. Tot ce a urmat după, fiecare știre, fiecare statistică, avea să ne reamintească în fiecare zi că avem un sistem medical bolnav și nefinanțat, și un sistem educațional fără infrastructură. Ni se mai reamintea și că românii pot fi generoși, pot fi uniți și pot aduce schimbare în bine. Asta s-a văzut imediat în extraordinara mobilizare a comunităților de a veni în sprijinul sistemului de sănătate așa încât să nu devină el însuși o victimă a COVID-19. S-a simțit și în răspunsul la nevoia de echipamente care să permită copiilor din medii defavorizate accesul la școala online în țara offline. În mai puțin de doua luni, pandemia își ia cu lăcomie victimele, iar noi toți ne uităm spre ele, victimele directe: număr de infectări, pacienți în stare gravă la ATI, oameni care au pierdut lupta. Ce se întâmplă însă cu ele, cu victimele altor ”pandemii” sociale cu a căror eradicare ne-am luptat și până în 26.02.2020? Unde au dispărut victimele violenței domestice, ale abuzului și exploatării copilului, ale traficului de persoane, ale sărăciei și excluzinii sociale, ale abandonului școlar?
Citind statisticile de mai jos, să nu uităm că orice se întâmplă celui de lângă mine, mi se poate întâmpla și mie. Așadar nu pot sta indiferent.
– În ultimii patru ani cazurile de abuz al copilului raportate a crescut de la 13.500 la peste 15.500, majoritatea fiind fete. La fiecare oră, în România, o fată sub 15 ani este victimă a abuzului sexual. (Raport al Autorității Naționale pentru Protecția Drepturilor Copiilor și Adopție -ANPDCA)
– Violența domestică a crescut în pandemie. Copiii au fost mult mai prezenți la actele de violență.
– În România, până la început de noiembrie, poliția a dat cu 8,2% mai multe ordine de protecție împotriva agresorilor domestici decât în aceeași perioadă a anului trecut.
– Victimele nu sunt obișnuite să ceară ajutorul, de frică sau de rușine, iar în ultimele luni au avut și mai puțină libertate de mișcare (G4Media.ro).
– Una din trei femei la nivel mondial este victima actelor de violență domestică, spun statisticile Organizației Națiunilor Unite de dinainte de pandemia de COVID 19. Numărul victimelor a explodat în lunile în care distanțarea socială a împins aceste femei să rupă legăturile cu realitatea din afara relației abuzive. (Raportul Bunăstarea copiilor 2020 – World Vision Romania)
– În primul semestru 2020 numărul victimelor minore, exploatate sexual a crescut cu 30%. 60,6% dintre victime au cel mult studii gimnaziale. Recrutarea prin internet s-a dublat față de aceeași perioadă a anului 2019. Totodată, dacă până acum relația cu recrutorul era una bazată pe încredere acesta făcând parte din grupul de cunoștințe/prieteni, în prima jumătate a anului 40,4 % din victime au fost recrutate de persoane necunoscute. O diferență vizibilă a fost înregistrată în ceea ce privește por-nografia infantilă, în creștere de la 17 victime-sem I 2019 la 42 – sem I 2020 și porno-grafia pe internet de la 6 victime în sem I 2019 la 12 – sem I 2020. (Analiză Succintă Privind Traficul de Persoane în semestrul I 2020, Agenția Națională împotriva Traficului de Persoane – ANITP).
– În perioada martie 2020 și până în prezent, celor trei servicii rezidențiale licentiate, de asistență a victimelor abuzului, ale Fundației Missio Link Internațional, au fost în-credințate prin sentință judecătorească 8 victime minore, cu vârste între 10 și 17 ani, dintre care 3 mame minore. Dacă luăm în clacul și cei 3 copii cu vârste între 0 – 24 luni, putem spune chiar că 11 victime minore ale abuzului (inclusive a traficului de persoane) au început drumul vieții de după abuz.
Ce însemnă asta pentru ele?
Abuzul suferit în copilărie lasă urme adânci pentru toată viața. Indiferent sub ce formă se petrece, abuzul distruge stima de sine a copilului, acesta având o imagine distorsionată despre el și despre cei din jur. E ca o oglindă crăpată care redă o imagine urâțită, diformă. Deși poate fizic nu au nici o evidență, victimele abuzului își trăiesc și manifestă trauma. Cu o stimă de sine scăzută, se văd fără valoare, murdare, dezvoltă tulburări de comportament. Manifestări ”și ce dacă, oricum nimănui nu-i pasă ” sau, ”nu sunt bun/bună de nimic, ce mai contează ce fac” provoacă etichetări din partea celor din jur care nu fac decât să adâncească trauma. Cu stimă de sine scăzută, el dezvoltă tulburări emoționale și adesea tulburări de comportament, convins fiind că nimănui nu-i pasă de el așa că nu contează ce face. Performanțele școlare scad, și în cele mai multe cazuri copilul abuzat abandonează școala sau este încurajat în acest sens, pentru a diminua riscul ca abuzul să fie descoperit. Lipsa competențelor și abilităților profesionale și de viață îl fac și mai vulnerabil și favorizează dezvol-tarea unui ciclu al abuzului.
Prin proiectul ”Există viață după abuz” dorim să ajutăm fetele minore supraviețuitoare ale abuzului sever, pentru care scoaterea din familie a fost decisă de instanța judecătorească, să își redobândească stima de sine, condiție esențială pentru a deveni adulți funcționali iar prin poveștile de speranță și campanii de conștientizare a populației să prevenim creșterea acestui fenomen.

CE VOM FACE PENTRU CA PROIECTUL SĂ FIE UN SUCCES?

Scopul proiectului este facilitarea pentru minim 24 de fete minore și 10 tinere între 18 și 22 de ani, supraviețuitoare ale abuzului sever, inclusiv a traficului de persoane, accesul la terapii și activități de recuperare post trauma, la consiliere și formare vocațională.
În cadrul proiectului se vor alterna sesiunile de terapie și consiliere psihologică individuale și de grup care au o frecvență săptămânală, cu ateliere de terapie prin artă în grupuri mici, (pictură, modelaj, teatru, muzică, terapie cu animale, etc), activități de educație non-formală care să le dezvolte sentimentul de apartenență la o comunitate, dezvoltarea unui program de mentorat cu implicarea comunității. Sesiunile de psihoterapie vor fi îmbinate cu ateliere de dezvoltare personală, ateliere de dezvoltare a abilităților de viață și va facilita accesul la consiliere și formare profesională pentru minim 10 tinere supraviețuitoare ale abuzului sever. Ne mai propunem ca finalul proiectului să fie marcat printr-un eveniment care să atragă atenția asupra fenomenului abuzului copilului, dar și să prezinte public, într-un mod creativ rezultatele proiectului.
Un alt obiectiv al proiectului este organizarea eveniment care să atragă atenția asupra fenomenului abuzului copilului, dar și să prezinte public, într-un mod creativ rezultatele proiectului.
Fundația noastră are în echipă personal specializat, și/sau contracte de consultanță externă psiholog, psihoterapeut, consilier educație care să stabilească planul de recuperare post traumă și care să dezvolte parteneriate specifice cu instituții de cultură și/sau voluntari.

 

 

 

 

 

 

CE REZULTATE PROMITEM?

La finalul proiectului minim 24 de fete cu vârstă între 7 și 18 ani, și minim 10 tinere până în 24 de ani, care au supraviețuit unei forme severe de abuz și pentru care s-a impus o măsură specială de protecție în unul din serviciile sociale licențiate ale Fundației Missio Link Internațional își vor recâștiga stima de sine, fapt care se va reflecta în situația lor școlară, în abilitățile lor de relaționare, în abilitățile sociale și de viață, în abilitățile și competențele lor vocaționale.
Minim 4 tinere vor putea părăsi asistența rezidențială tranzitând spre o viață independentă în siguranță.

CE VA SCHIMBA ACEST PROIECT ÎN COMUNITATEA TA?

Prin acțiunile propuse prin proiect cât și prin diseminarea rezultatelor proiectului, populația va fi informată și responsabilizată cu privire la abuzul copilului, consecințele, identificarea semnelor care ascund o traumă și prevenirea acestuia, și la o abordare pro-activă a acestui fenomen în continuă creștere.

ALTE ORGANIZAȚII, INSTITUȚII, GRUPURI CARE NE VOR SPRIJINI ÎN PROIECT

Fundația Missio Link Internațional în asistarea și recuperarea post traumă a victimelor abuzului colaborează cu DGASPC Timiș, instituții de învățământ, instituții/organizații culturale din Timișaoara, Centrul Regional Timișoara al Agenției Naționale împotriva Traficului de Persoane, ONG-uri din Timiș și din țară care activează în protecția copilului și/sau combaterea traficului de persoane.

OBIECTIVUL DE STRANGERE DE FONDURI PRIN TIMOTION

1. Materiale necesare atelierelor de terapie: 720
2. Sesiuni de psihoterapie post-traumă: 7500
3. Consiliere Vocațională: 6000
4. Transport Beneficiari: 3420
5. Cursuri de Calificare: 12000
6. Echipamente start-up incluziune socială: 2650
7. Chetuieli de promovare și diseminare (printuri, Add-uri, etc): 1650
8. Costuri Operare si Administrare Timotion: 6788
TOTAL: 40728 lei

Campionii
nostri

Numar
campioni
53

Gabriel-Aurel raducanu

Dacă poți sa faci un bine fă-l!

Suma stransa: 3,250 lei


Corina Mirabela Matei

Aleg și anul acesta sa alerg și sa ma implic cu tot sufletul pentru alte suflete . Acest proiect le da șansa unor tinere sa ajungă de la lacrimi la zâmbete, de la tristete la bucurie iar mie șansa de a fi de ajutor in călătoria lor!

Suma stransa: 2,500 lei


Erika Manea , din echipa MLI-CASA DEBORA

Anul acesta sunt campionă "Există Viață După Abuz" la Timotion. Asta nu înseamnă că voi alerga, ci că vă invit să mă susțineți prin donații care vor merge către fetele de la Casa Debora, mamele de la Casa Mitspa și tinerele din programul Aspirații.

Viața după abuz există doar dacă noi o dăruim. Vă invit să o dăruim împreună prin donații!

Suma stransa: 1,855 lei


Ionatan Hritcu , din echipa FORVIA HELLA

ATENȚIE! Șantier în lucru. Aripi frânte în proces de restaurare.
Există șantiere în care trebuie să fii echipat cu bocanci și cască de protectie. Cunosc însă un altfel de șantier, numit “Casa Debora”, unde aripile frânte ale fetelor trecute prin forme severe de abuz, sunt în proces de restaurare în cadrul proiectui “Există viață după abuz”.
Inspirați de modelul Restauratorului Suprem care vede valoare și potențial în fiecare dintre noi, o echipă de oameni cu multă dragoste de semeni, tenacitate, răbdare și profesionalism, lucrează la delicatul proiect de restaurare a vieților fetelor din Casa Debora.
În onoarea efortului roditor depus de toți cei implicati în atelierul de restaurare amintit mai sus, vă invit să participați alături de mine, susținând financiar această luptă pentru vieți restaurate.
Eu voi lupta și în plan sportiv pentru fetele de la Debora, în cadrul campaniei Timotion 2021, pentru îndeplinirea următoarelor obiective:
1. Să alerg un semi-maraton (21,1 km) în mai puțin de 2 ore.
2. Să “biciclesc” 90 km în mai puțin de 3 ore.
Vă invit să participați și voi la proiectul “Există viață după abuz”printr-o donație financiară prin intermediul platformei Timotion.

Suma stransa: 1,800 lei


CIOATA BOGDAN , din echipa NATURNATAL

E simplu !
Abuzul de orice fel și la orice vârsta trebuie eradicat ! Iar cei ce îl instituie pedepsiți aspru ! Haideți cu mine sa ajutam pe cei mai puțin norocoși , aceia pentru care prevenția e prea tardiva.
Sa le facilitam recuperarea într-un mediu cald , profesionist , sigur
We can do 10k together

Suma stransa: 1,525 lei


Andreea Iosub , din echipa MLI-CASA DEBORA

În ultima perioadă am descoperit că voluntariatul și implicarea mea în comunitate pot schimba vieți. Vă invit să vă implicați împreună cu mine ca să schimbăm viețile fetelor de la Casa Debora. Indiferent prin ce greutăți ar fi trecut fetele înainte să ajungă la Debora, știu că aici găsesc vindecare, cu ajutorul oamenilor ca voi.

Vă invit să mă susțineți printr-o donație care va merge direct la Casa Debora!

Suma stransa: 1,450 lei


Szollath Attila , din echipa Cycling4Dreams

Să admiți că ai nevoie de ajutor în procesul recuperarii post abuz este un act care implică foarte mult curaj. Din păcate, depinzând de mediul si/sau societatea din care vii, acest act de curaj nu este de cele mai multe ori prea stimulat. Este nevoie ca asta să se schimbe.
Să simți că nu ești singur și că cineva încearcă să te ajute să te găsești sau să te regăsești în proces ( pentru că, ne place sau nu, abuzul lovește în însăși nucleul "eului'') este una dintre pietrele de temelie ale procesului de recuperare. Cred foarte mult în necesitatea proiectelor care ajută supraviețuitorii abuzului să se ridice și să continue, care îi ajută să înțeleagă că nu a fost niciodată vina lor, care le poată explica ce este acela un trigger, dacă este cazul. Cred cu tărie că e nevoie de cât mai multe astfel de proiecte și cât mai complexe pentru că, ne place sau nu, la nivel social deabia am început conversația.

Suma stransa: 1,250 lei


Adina Petric , din echipa MLI-CASA DEBORA

Este al doilea an in care m-am inscris sa sustin proiectul "Exista viata dupa abuz". Cred ca orice persoana confruntata cu abuz, careia ii este oferit sprijinul potrivit are sansa de a gasi vindecare si o noua perspectiva in viata. Acest lucru este posibil cu daruire, empatie si ajutor de specialitate. Va invit sa ma sustineti in acest demers. Imi propun sa ma implic in diverse activitati sportive in perioada 31 mai - 6 iunie, in care voi avea alaturi si alti membri ai familiei.

Suma stransa: 1,200 lei


Ada Mihai , din echipa Aripi albastre

Salut! Numele meu este Ada Mihai. Acum 3 ani am aflat de comunitatea Timotion care promoveaza alergarea si implicarea oamenilor in proiectele sociale ale orasului Timisoara.

Unul dintre aceste proiecte este “Exista Viata dupa Abuz”, sustinut de Fundatia Missio Link International - fundatie crestina care lupta impotriva abuzului copilului si al traficului de persoane.

Proiectul are ca scop sa ajute minim 24 de fete minore victime ale abuzului sever si minim 10 tinere intre 18 si 22 de ani.

Anul acesta mi-am propus sa pedalez 100 de km pentru “Exista Viata dupa Abuz”. Va invit sa fiti alaturi de mine si sa ma sustineti cu 10 lei/km.

Fetele de la Casa Debora au nevoie de ceea ce ai tu de daruit! :)

Suma stransa: 1,000 lei


Nicolae Emanuel Toader , din echipa MLI-CASA DEBORA

Trup și suflet pentru Casa Debora!

Suma stransa: 800 lei


simona-sanda popovici , din echipa #scoala2tm

Salut, eu sunt Mona, sunt mama si in urma cu cativa ani am inceput sa alerg din dorinta de a ma elibera de frustrarile acumulate in urma hartuirii domestice la care eram supusa zi de zi. Inteleg foarte bine prin ce trec femeile abuzate si cat de greu poate fi sa gasesti resursele necesare pentru a-ti redobandi increderea in tine si de cata determinare este nevoie pentru a "indrazni" sa spui STOP ABUZURILOR! Din acest motiv anul acesta aleg sa alerg pentru Fundatia Missio Link Internatiopnal: EXISTA VIATA DUPA ABUZ care lupta impotriva abuzurilor copilului
Te invit sa sustii acest proiect printr-o donatie deoarece acesti copilasi au mare nevoie de ajutorul tau oricat de mic ar fi acesta.
"Unde-s doi puterea creste!"....Haideti sa-i ajutam impreuna!
Doneaza si tu!

Suma stransa: 719 lei


Nic Baltarete , din echipa Continental Automotive

Carpe Diem!

Suma stransa: 675 lei


Oana Colacel , din echipa United Business Center

Ma bucur ca am ocazia sa alerg pentru a ajuta comunitatea.

Suma stransa: 600 lei


Costea Cristina , din echipa Continental Automotive

Impreuna facem lumea mai buna

Suma stransa: 575 lei


Adelina Simuț , din echipa FORVIA

Let's run. Here, there, home, to the finish line.

Suma stransa: 575 lei


Niculina Bianca Ghitulescu , din echipa FORVIA HELLA

La fiecare oră, în România, o fată sub 15 ani este victimă a abuzului sexual.
Proiectul, pe care îl sustin, vine in ajutorul unor astfel de tinere.
Haideți sa ii ajutam sa facă o diferența in viețile lor! Va mulțumesc!

Suma stransa: 550 lei


Otilia Terezia Bencec , din echipa #impreuna

Cine suntem fără cei în care ne reflectăm?
Cine-i individul fără comunitate?

Întâlnim frecvent abuzul, în diferite forme, la persoanele din jur, uneori asupra noastră și cunoaștem atât de puțin despre această formă de oprimare.
Urmele abuzului psihic nu sunt întotdeauna vizibile dar sunt prezente prin percepția deformată a realității.
Adevărata provocare a persoanelor abuzate constă în capacitatea de adaptare la realitatea colectivă prin remodelarea și reintegrarea unor concepte și valori alterate.

Un strop de curaj pentru a putea accepta libertatea, fericirea, iubirea, pentru că …
“O pasăre născută în colivie crede că zborul este o boală.”

Suma stransa: 530 lei


Vladimir Iovicici

Salut, sunt Vladimir, am 115kg si anul 2020 a fost primul an in care m-am apucat de alergat, iar in cadrul Timotion am reusit performanta personala de 3.67km. Anul acesta am decis sa accept provocarea de 5km, una fizica, pentru a-mi depasi performanta de anul trecut, dar pentru multe persoane e o provocare zi de zi de a merge mai departe in viata afectati de rani si cicatrici fizice, dar si psihice ca urmare a abuzurilor din viata lor. Pentru mine cursa se incheie dupa 5km, dar pentru ei cursa este mai mult decat un ultramaraton, iar recuperarea este adesea lunga si grea. Va provoc si pe voi sa contribuiti cu putin pentru un mare ajutor!

Suma stransa: 500 lei


Anitta-Alexandra Pelin

Nu ești singură. Nu e vina ta. O să fie mai bine.
Sunt aici. Suntem aici.
Și pentru că suntem, putem ajuta printr-o donație! În acest an, pedalez pentru fete! Vă invit să mă susțineți, pentru că există viață după abuz!
Vă mulțumesc!

Suma stransa: 445 lei


Catalina Abaloaei , din echipa Hamilrun

Run for it!

Suma stransa: 400 lei


Turcanu Simona , din echipa FCTM

Abuzul nu ar trebui sa existe, dar pentru ca nu traim intr-o lume perfecta dam mai departe traumele in fel si chip si de cele mai multe ori sufera cei mai inocenti.

Suma stransa: 400 lei


Cozminco Alina , din echipa Atos IT Solutions and Services

Am decis sa sustin acest proiect pentru ca am avut mereu o empatie si o anumita sensibilitate referitoare la victimele abuzurilor. Mi se pare absolut obligatoriu sa existe ajutor pentru acestea, sa se poata elibera de rusinea si vina care le apasa si le impiedica sa isi intemeieze cu usurinta o familie. Fara terapie si ajutor pe parte psihologica, integrarea in societate si intemeierea relatiilor emotionale cu partea masculina este greoaie si de multe ori se lasa cu suferinte de ambele parti. Sper sa ma ajutati prin sustinere financiara, cat de mica, spre acest proiect !

Suma stransa: 350 lei


Ioana Marta , din echipa WIN TE CONNECTIVITY

Facem bine si ne facem bine :)

Suma stransa: 300 lei


Alexandra Daniela Opris , din echipa Visma

Sa oferi suport in recuperare si sustinere pentru un viitor mai bun, necesita un nivel de efort mare si implicare de lunga durata. A alerga 5km este un efort mic pentru o schimbare mare!

Suma stransa: 250 lei


Alexandra Paval , din echipa United Business Center

Impreuna castigam!

Suma stransa: 250 lei


Alina Nicorici , din echipa United Business Center

Alergare

Suma stransa: 250 lei


Robert Cizmas , din echipa Lectii de Succes Team

No 1.

Suma stransa: 250 lei


Denis-Eusebiu Lazar , din echipa Leneșii

some random description

Suma stransa: 250 lei


Nyesti Monica , din echipa Visma

the best team

Suma stransa: 250 lei


Anca Calinescu , din echipa AKWEL

SUStinem Comunitatea!

Suma stransa: 250 lei


Nicoleta Banu , din echipa AKWEL

SUStinem Comunitatea!

Suma stransa: 250 lei


Cosmin Gheorghita , din echipa AKWEL

SUStinem Comunitatea!

Suma stransa: 250 lei


ERVIN SZABO , din echipa AKWEL

SUStinem Comunitatea!

Suma stransa: 250 lei


FLORI BURCA , din echipa AKWEL

SUStinem Comunitatea!

Suma stransa: 250 lei


RAUL DADUICA , din echipa AKWEL

SUStinem Comunitatea!

Suma stransa: 250 lei


Mariana Tabert , din echipa AKWEL

SUStinem Comunitatea!

Suma stransa: 250 lei


Potra Nicolae , din echipa FLEXIK

SUStinem comunitatea!

Suma stransa: 250 lei


Andrei Manea , din echipa Continental Automotive

Facem bine impreuna!

Suma stransa: 200 lei


Marius Titas

Uneori felul daruirii, prețuiește mai mult decât darul!!
Am ales sa fac miscare si sa daruiesc prin timotion.ro-Fundatiei Casa Debora(Exista viata dupa abuz)Ai fost binecuvântat,binecuvinteaza pe altii!!

Suma stransa: 50 lei


Vegh Irina-Simona , din echipa MLI - CASA DEBORA

N/A

Suma stransa: 50 lei


Iasmina Rosca , din echipa Continental Automotive

Facem bine impreuna

Suma stransa: 50 lei


Razvan Horga , din echipa Continental Automotive

Facem bine impreuna !

Suma stransa: 50 lei


Emanuel Vasile Hutuleac , din echipa Continental Automotive

Doar impreuna reusim

Suma stransa: 50 lei


PAUL GAJITZKI , din echipa Continental Automotive

Facem bine împreună

Suma stransa: 50 lei


Radu-Valentin Bumba , din echipa Continental Automotive

Facem bine impreuna!

Suma stransa: 50 lei


Daniel Oancea , din echipa Continental Automotive

Facem bine împreună si ne mentinem sănătoși!

Suma stransa: 50 lei


Cristina Dosoniu , din echipa Continental Automotive

Facem bine!

Suma stransa: 50 lei


Mihai-Bogdan Tudoroniu , din echipa Continental Automotive

Facem bine împreună!

Suma stransa: 50 lei


Pinte Abel , din echipa Continental Automotive

Facem bine impreuna

Suma stransa: 50 lei


Ovidiu Raduica , din echipa Continental Automotive

Sustinem Fundația Missio Link International: Există viață după abuz.

Suma stransa: 50 lei


Raluca Pasat , din echipa Continental Automotive

Facem bine impreuna

Suma stransa: 50 lei


Cristian Bure , din echipa Continental Automotive

Facem bine, impreuna! :)

Suma stransa: 50 lei


Eutalia Ailincai , din echipa Continental Automotive

Facem bine impreuna

Suma stransa: 50 lei


Donatii directe

Manu 100 RON Multumim pentru ceea ce faceti!  
Prisacariu Raul 100 RON :) 
Anonim 100 RON Succes 
Oli 114 RON Felicitari pentru munca voastra! 
Andreea Dumitrescu 100 RON  
AKWEL 6,150 RON Un mic ajutor care să vă dea curaj să luptați pentru victimele abuzului. 
Prisacariu Raul 100 RON :) 
Casian Sargan 500 RON  
Prisacariu Raul 100 RON :) 
Andreea Dumitrescu 300 RON  
Vlad S 25 RON :) 
Prisacariu Raul 25 RON :) 
Alexandra C. 30 RON  
Anonim 100 RON :) 
Madalina Rosu 50 RON  
Prisacariu Raul 25 RON Salut! 
Anonim 50 RON ... 
K.K. 100 RON  
Anonim 400 RON Succes! 
Previous Next