|   Inscriere 

Asociația Little People România – Cursa împotriva cancerului la Timotion VII

Suma
stransa
62,668RON
Target
proiect
30,000RON
Procentaj
din proiect
208.9%
Numar
donatii
477

Izolarea socială este o problemă cu care se confruntă o întreagă societate, având un impact puternic asupra sănătății noastre fizice și mintale, afectând mai ales categoriile vulnerabile, iar unul dintre cele mai expuse grupuri sunt copiii bolnavi de cancer și familiile acestora. Atunci când sistemul este presat de nevoi urgente de ordin medical, suportul psiho-emoțional încetează să devină o prioritate, iar sănătatea mintală, precum și cea fizică a unei întregi categorii de pacienți devine mai vulnerabilă ca oricând.

Cancerul există în continuare și continuă să afecteze fizic și emoțional mii de copii din România. Anual peste 200 de copii bolnavi de cancer internați în cadrul secției de oncopediatrie din Timișoara beneficiază de sprijinul echipei Little People. Pandemia ne-a determinat să fim acolo pentru pacienți și atunci când sunt izolați în propriul salon fără posibilitatea de a primi vizitatori. Așa s-a născut idea de a concepe un material terapeutic, ce va conține o colecție de activități pe care pacientul poate să le parcurgă singur și să învețe despre boala lui, încurajat la fiecare pagină de îndrăgitul super-erou Leul Curajos.

De fiecare dată când cunoaștem un nou pacient, care a primit diagnosticul de cancer pornim împreună la drumul spre vindecare cu speranța ca într-o zi să îl vedem supraviețuitor, integrându-se în comunitatea Temerarii și recâștigându-și viața. Vom continua să investim în comunitatea tinerilor supraviețuitori de cancer, prin organizarea de întâlniri dedicate, online sau fizice atunci când situația globală ne va permite. Până atunci ne canalizăm energia pentru a ne asigura că toți acești copii și tineri care înfruntă sau au învins cancerul, nu sunt uitați. Lupta lor merită atenția noastră, merită fiecare kilometru parcurs în alergare.

Bună, mă numesc Iulia și sunt speriată rău de tot de faptul că particip pentru prima dată la o cursă. Cu toate astea am decis să ies din zona de confort și să fac acest pas, mai ales din cauză că vreau să susțin Little People România: Cursa împotriva cancerului! Fiind voluntar Little People și supraviețuitoare de cancer la rândul meu, știu câtă nevoie este de susținere pentru copiii care luptă împotriva cancerului și mai știu câtă implicare este, zi de zi, în cele 9 centre oncopediatrice din țară unde suntem prezenți alături de ei.” Iulia a reușit să învingă cancerul și să își depășească limitele legate de alergare. Haide și tu alături de noi în Cursa împotriva cancerului la Timotion VII.

DURATA: Iulie 2021 – Decembrie 2021 (6 luni)

CINE SUNTEM ȘI CE FACEM?

Asociația Little People România a fost înființată în anul 2002, în Cluj Napoca, din dorința de a oferi fiecărui copil și adolescent bolnav de cancer sprijinul specializat de care are nevoie, pe toată perioada spitalizării și după finalizarea tratamentului, contribuind astfel semnificativ la calitatea vieții acestora. În centrul universului Little People se află pacientul. Nimic nu se întâmplă, nici o activitate nu este planificată, niciun eveniment nu este organizat și nici un proiect nu este scris fără ca acest aspect să fie pe primul loc. De-a lungul celor 20 de ani de experiență, asociația și-a extins activitatea în toate centrele de tratament din țară, a adus tehnologia digitală în interiorul spitalelor pentru a fi la îndemâna pacienților în procesul de educație și suport emoțional, a creat un kit terapeutic pentru fiecare dintre cei peste 2000 de copiii și adolescenți bolnavi de cancer cu care lucrăm anual și a introdus soluții inovative de tipul unor aplicațiilor mobile și a serviciilor de teleterapie. În fiecare an, noi supraviețuitori de cancer se alătură comunității naționale de suport – Temerarii și devin o voce în comunitate a tuturor celor care se luptă cu această boală.

 

 

 

 

 

 

DE CE ESTE NEVOIE DE ACEST PROIECT?

Izolarea și distanțarea socială au fost cuvintele noi învățate de o lume întreagă în anul 2020. Dar pentru un copil bolnav de cancer, acestea devin parte din rutina zilnică încă din timpul tratamentului oncologic. Atenția pentru starea de sănătate fizică, pentru efectele secundare ale tratamentului, pentru tulburările emoționale asociate experienței cancerului, îi determină pe pacienți la izolare în timpul și după finalizarea perioadei de spitalizare.

Pandemia a impus o nouă realitate și a creat mai multă vulnerabilitate pentru copiii bolnavi de cancer și familiile acestora. În noul context, în care pacienții nu pot participa la activități de grup, în care salonul devine spațiul universal, în care accesul la camera de joacă este restricționat din motive de siguranță, intervențiile individuale rămân singura modalitate prin care putem oferi în continuare sprijin psihologic.

De ce este nevoie de acest proiect? Pentru că în continuare cancerul există și continuă să provoace durere, suferință, izolare, răpește vieți. Dar un lucru nu ne va răpi niciodată: dorința de a face tot ce ține de noi pentru ca acești copii să înfrunte întreaga experiență mai ușor și cu mai mult curaj, să se bucure de copilărie chiar în spatele zidurilor spitalului, să găsească mecanismele de a contribui la propria vindecare. Pentru toate aceste lucruri, Little People va crea un nou instrument terapeutic, un material ce va conține o colecție de activități care vor contribui la îmbunătățirea calității vieții acestor copii izolați în spital și afectați emoțional de experiența bolii și va constitui o alternativă împotriva plictiselii, a izolării și a inactivității impuse de carantină.

CE VOM FACE PENTRU CA PROIECTUL SĂ FIE UN SUCCES?

Chiar dacă pandemia a impus o serie de limitări, nu am renunțat să căutăm noi modalități prin care să putem oferi sprijin psihologic copiilor bolnavi de cancer. Așa s-a născut Chat-ul Leului Curajos, un program de activități online disponibil gratuit tuturor copiilor bolnavi de cancer. În plus, pentru a ne asigura că fiecare pacient este pregătit pentru a înfrunta experiența tratamentului oncologic, vom concepe o carte de activități pentru copiii bolnavi de cancer izolați în spital, menită să îi învețe pe pacienți despre un stil de viață sănătos, să îi familiarizeze cu spitalul și cu procedurile medicale, să îi încurajeze să îți exprime emoțiile asociate bolii, să găsească modalități în care pot contribui la procesul de vindecare și să le ocupe timpul cât sunt internați în spital. Acest material va întregi baza de instrumente terapeutice standardizate concepute de Little People și va fi folosit de generații de pacienți. Cu sprijinul vostru, primii beneficiari ai acestui proiect vor fi copiii bolnavi de cancer internați în cadrul secției de oncopediatrie din Timișoara.

Prin intermediul acestui proiect vă invităm să investiți în continuare și în povestea tinerilor supraviețuitori de cancer. Persoanele izolate social au un risc crescut de a resimți stări de singurătate, frică, anxietate sau depresie. O persoană care se simte singură face față mai greu situațiilor stresante și este mai vulnerabilă în fața bolii. De aceea, acum mai mult ca niciodată este important să întărim sentimentul de apartenență la comunitatea de suport, prin organizarea unor întâlniri online. Confruntați cu perspectiva izolării acasă și fără posibilitatea de a se întâlni unul cu celălalt, tinerii supraviețuitori de cancer resimt și mai acut nevoia de sprijin. Pentru ei am dezvoltat serviciul de teleterapie Sunt OK și vom continua să organizăm întâlniri online pe diverse tematici de interes, până în momentul în care ne va fi posibilă organizarea unui eveniment național, iar dulcea revedere, îmbrățișările și revederile vor putea fi permise fără a le pune în pericol starea de sănătate.

În 2020, am organizat Gala de Crăciun Temerarii în mediul online și ne-am bucurat să avem alături participanți din întreaga țară, dar și supraviețuitori mutați în străinătate. Pentru fiecare dintre ei, distanța nu a constituit o barieră pentru a se reîntâlni. Nici distanțarea socială nu trebuie să constituie un impediment pentru a ne implica.

CE REZULTATE PROMITEM?

R1. Un nou instrument terapeutic, sub forma unei Cărți de activități pentru copiii bolnavi de cancer izolați în spital ce va conține o colecție de minim 40 de intervenții individuale.
R2. 250 de copii și adolescenți bolnavi de cancer vor primi 250 de cărți de activități.
R3. Vom continua să implicăm comunitatea de tineri supraviețuitori de cancer din zona de vest a României în evenimentele naționale realizate în mod tradițional sub forma întâlnirilor face to face, sau online.

 

 

 

 

 

 

CE VA SCHIMBA ACEST PROIECT ÎN COMUNITATEA TA?

Imaginează-ți că ești copil, la vârsta în care principala ta preocupare este să descoperi lumea din jurul tău. Ești diagnosticat cu cancer, o boală despre care nu știi prea multe și ești învăluit într-o mare de necunoscut. Ai o mulțime de întrebări, ești speriat, efectele secundare ale tratamentului încep să își facă simțită prezența, ești obosit, te simți singur și departe de familia ta și prietenii de acasă. Trebuie să porți mască în permanență și toată lumea ta se restrânge la salonul de spital. Ești izolat. Nu, nu este covid, boala de care ai auzit poate la televizor. Ci cancer, o boală care există și care afectează milioane de familii în fiecare an.

Așa începe fiecare poveste a copiilor bolnavi de cancer. Felul în care aceste povești continuă depinde de fiecare dintre noi. Împreună le putem arăta acestor copii că la finalul unui drum greu și întunecat există lumină și speranță. Împreună putem susține lupta lor și ne putem asigura că le oferim sprijinul psihologic de care au atât de multă nevoie. Nu putem cu toții merge la spital, mai ales în această perioadă, dar ne putem asigura că prin mijloace inovative, accesul acestor copii la terapii este posibil.

Timp de 5 ani consecutivi ”Cursă împotriva cancerului” a devenit o tradiție pentru comunitatea din Timișoara, la fel ca și participarea noastră la Timotion. Ne dorim ca această tradiție să continue și în anul 2021, iar pentru acest lucru avem nevoie de fiecare dintre voi. Nu știm cum vom putea alerga, împreună sau separat, dar știm că trebuie să acționăm, să ne implicăm, să nu rămânem indiferenți.

ALTE ORGANIZAȚII, INSTITUȚII, GRUPURI CARE NE VOR SPRIJINI ÎN PROIECT

În ultimii ani, Fundația Comunitară Timișoara este principalul finanțator al întregului program implementat de Little People în Timișoara. Prin urmare fiecare alergător va contribui prin participarea la Timotion VII, la continuarea programului zilnic de suport psihosocial al pacienților prin conceperea unei Cărți de activități pentru copiii bolnavi de cancer izolați în spital, dar și prin investirea continuă în comunitatea națională de suport a tinerilor supraviețuitori de cancer – Temerarii.

OBIECTIVUL DE STRANGERE DE FONDURI PRIN TIMOTION

1. Salariul coordonator al programului zilnic de suport al pacienților oncopediatrici (acoperirea a 2000 lei din salariul aferent specialistului Little People responsabil de implementarea proiectului pentru 6 luni de proiect): 12000 lei
2. Design și print carte de activități pentru copiii bolnavi de cancer izolați în spital (design + print 20lei x 250 de exemplare): 5000 lei
3. Cheltuieli pentru organizarea Galei de Crăciun a tinerilor supraviețuitori de cancer (costuri privind participarea Temerairlor din zona de Vest): 3000 lei
4. Chirie birou Timișoara: 3700 lei
5. Cost de operare și administrare Timotion (20%): 6000 lei

TOTAL: 30000 lei

Campionii
nostri

Numar
campioni
68

Alexandru Mihai Bogdan , din echipa Avantul Prabusirea

Provocare: pentru fiecare ron donat, voi alerga 1 decametru. Daca la final, nu se vor strange 21km, voi completa diferenta. Daca se depasesc cei 21km.... voi da din kile jos:))) Oricum, nici 3 maratoane de as alerga, nu s-ar putea compara efortul cu cel pe care il fac micutii in cursa lor impotriva cancerului.... Asa ca multumesc celor de la "Little People" si hai sa fugarim cancerul cat mai departe de aici!!

Suma stransa: 2,100 lei


Horia Radu , din echipa [e-spres-oh]

Ajuta-ma sa fac bani pentru un proiect fain!

Suma stransa: 1,700 lei


Iuliu Silviu Teleoaca , din echipa Potecatorii

Cand nu mai poti, mai poti un pic!!

Suma stransa: 1,173 lei


Gollent Simona , din echipa Alergotura

Salutare! Alergarea reprezintă o parte importantă a vieții mele, iar Timotion îmi oferă oportunitatea de a împleti pasiunea pentru alergare cu acțiunile caritabile, de aceea am ales să susțin asociația Little People Romania în lupta împotriva cancerului. Împreună putem ajuta copiii diagnosticați cu cancer să facă față acestei boli, îi putem sprijini să înfrunte cu mai mult curaj această experiență, să se poată bucura de copilărie.

Suma stransa: 980 lei


Sergiu Enache

Salut. Imi place sa merg la sala, sa fac miscare, sa citesc si sa gatesc (de alergat, alerg in jurul blocului cam o ora pe zi cu castile in urechi, atunci cand am timp si chef). Am ales sa sustin Asociatia Little People Romania: cursa impotriva cancerului la Timotion VII pentru ca devenind voluntar acum 2 ani, am descoperit o noua lume: ceea a copiilor bolnavi de cancer. O lume trista pe de-o parte, a unor copii care cu siguranta nu au facut nimic ca sa merite ceea ce li se intampla, dar in acelasi timp o lume a sperantei si a curajului. Am invatat de la ei ce inseamna cu adevarat sa indraznesti sa speri ca totul va fi bine, sa gasesti motive sa zambesti chiar in cele mai grele situatii si chiar cum sa spui nu argumentat (noi ca adulti esuam de multe ori aici, iar eu am invatat cum se spune Nu de la un copil de 6 ani bolnav de cancer). Cred ca acesti copii merita toate sansele la un tratament corect si mai apoi la o viata normala pentru ca vor fi cu siguranta stalpi ai societatii din care vor face parte.

Suma stransa: 945 lei


Bogdan Pușcaș , din echipa A lot of love for little people ❤

Mă numesc Pușcaș Bogdan-Alexandru, în prezent sunt student la Facultatea de Medicină din cadrul UMFT și doresc să sprijin inițiativa Asociației Little People Romania pentru faptul că am luat la cunoștință că în managementul terapeutic al pacienților avem nevoie nu doar de resurse de ordin material, ci și de cele de natură spirituală, psihologică. Prin sprijinul dvs. veți ajuta atât Asociația Little People Romania să își mențină activitățile în scop umanitar, cât și un simplu om spre a-și depăși propria condiție și a căpăta ambiția de a participa la un maraton în viitorul apropiat.

Suma stransa: 875 lei


Xenia Amalia Dincea , din echipa Continental Automotive

Run for a good cause .

Suma stransa: 875 lei


Petre Bunget , din echipa Rotaract Timisoara Cosmopolitan

:)

Suma stransa: 850 lei


Nicolae Brad , din echipa ZF

Don't tell people your dreams, SHOW THEM!

Suma stransa: 810 lei


Cosmin Serban , din echipa Hamilrun

Run for fun

Suma stransa: 800 lei


Alina Popescu , din echipa AVX

AVX Team

Suma stransa: 750 lei


Codruta Vladescu , din echipa AVX

AVX Team

Suma stransa: 750 lei


Liliana Ungureanu , din echipa AVX

AVX Team

Suma stransa: 750 lei


Claudia Anitoiu , din echipa ZF Group Team

Imi doresc sa ajut oamenii

Suma stransa: 750 lei


Apostolovici Alexandar , din echipa WolfPack

O alergare iti schimba ziua, dar lor le schimba viata

Suma stransa: 750 lei


Maria Boldia , din echipa ZF Group Team

Buna,
Numele meu este Maria Boldia si in data de 06 iunie 2021 voi participa
la Timotion (10.5 km) pentru a sustine printr-o strangere de fonduri Asociatia Little People Romania: Cursa impotriva cancerului la copii.
Va invit sa fiti alaturi de mine in acest proiect si sa donati.
A darui nu inseamna doar donatie , ci inseamna a aduce o schimbare in viata cuiva. Fii si tu cel/cea care poate face diferenta!

Suma stransa: 750 lei


Bogdan Catana , din echipa Canon Production Printing

campion

Suma stransa: 675 lei


MARIA CORMI , din echipa Flex Romania

Be strong

Suma stransa: 670 lei


KEREKES Alina , din echipa AKWEL

Alerg printre provocarile din viata cu energie si entuziasm- ca mama, manager sotie sau prietena. Alerg pentru Asociatia Little People in cursa impotriva cancerului. Fii alaturi de mine in acest demers, unde fiecare pas conteaza

Suma stransa: 650 lei


Olar Veronica , din echipa Continental Automotive

Fiecare conteaza!

Suma stransa: 625 lei


Vlad Banescu

Aleg sa sustin proiectul asociatiei Little People Romania, la fel ca anul trecut. Dupa parerea mea este proeictul cu cel mai mare impact emotional.

Suma stransa: 600 lei


Simion Ivanoschi , din echipa Canon Production Printing

Running for a good cause

Suma stransa: 575 lei


Marian Nicolae Gheorgheci , din echipa Continental Automotive

Sa fie primit! :D

Suma stransa: 575 lei


Harna Oana , din echipa Continental Automotive

….

Suma stransa: 575 lei


Tudor Cristian Burca , din echipa Continental Automotive

Impreuna impotriva cancerului

Suma stransa: 575 lei


Dragos Dragota , din echipa Flex Romania

Impreuna suntem mai buni

Suma stransa: 510 lei


Alexandru Bront , din echipa Amdaris

#sepoate

Suma stransa: 500 lei


Ana Grigoras

SUStinem comunitatea!

Suma stransa: 500 lei


Ionut-Valentin Belgun , din echipa Saguaro

Un diagnostic de cancer cand viata abia a inceput este un lucru terifiant la care nici nu indraznim sa ne gandim. Totusi acesta poate fi transformat intr-o incercare reusita si o lectie de viata ce te va face mai puternic si mai recunoscator pentru lucrurile simple. De aceea am ales si in acest an sa alerg pentru Asociatia Little People Romania in cadrul Timotion. Poti ajuta si tu donand pentru profilul meu de "Campion" sau poti participa la o cursa :)

Suma stransa: 460 lei


Mihai Marinescu , din echipa Alergotura

In anul 2019 participam la primul concurs de alergare din viata mea - Timotion, Cursa impotriva cancerului. Anul acesta m-am hotarat sa particip pentru acelasi deziderat la Semimaratonul Flexik, convins ca impreuna putem face fapte bune impreuna. Eu alerg, tu doneaza in limita posibilitatilor.
Impreuna facem fapte bune!

Suma stransa: 430 lei


Alexandra Mărășescu , din echipa Alergotura

De 6 ani susțin acest proiect si multi dintre cei apropiați mi-ati fost alături. Haideți si de data asta sa fim alături de micuții Campioni!!! Adevărații eroi sunt ei, copilașii care zi de zi se luptă cu cancerul, iar noi putem prin donații să punem umărul și să îi susținem.
Ca in fiecare an, mă alătur Asociației Little People in cadrul Timotion si vă invit să o faceți si voi fie prin participare la una dintre curse, fie printr-o donație.
Împreună putem!

Suma stransa: 400 lei


Iulian Atanasiu , din echipa #impreuna

SUStinem Comunitatea!

Suma stransa: 400 lei


Poka Ladislau , din echipa Poka

Participarea la Timotion este un gest de solidaritate fata de persoanele, mici si mari, care au nevoie de atentie si sutinere din partea semenilor sai. Indiferent daca te vei inscrie la una din cursele evenimentului, cronometrat sau neconometrat, prin donatia TA poti sustinele proiectele uneia din asociatiile sprijinte de Timotion . Asa cum am facut-o si in editiile precedente voi sustine Asociatia Little People Romania cu gandul si sufletul la toti acei copii care se lupta sa invinga cancerul respectiv la cei ce au invins boala dar au nevoie de suport emotional si educational.

Suma stransa: 300 lei


Alexis-Nathan Gherman , din echipa Aquila Amsterdam

YEP YEP

Suma stransa: 300 lei


Elena Loghin , din echipa Decathlon Timisoara

In pasi de alergare , binele apare!

Suma stransa: 300 lei


Adrian Vladu , din echipa Cloudbase Solutions

Little people need help.

Suma stransa: 300 lei


Didea Nicoleta , din echipa Flex Romania

Daca nu poti zbura atunci alearga,daca nu poti alerga atunci mergi.

Suma stransa: 280 lei


Norian Munteanu

Hai sa facem treaba! cursa impotriva cancerului!!! go go go

Suma stransa: 250 lei


Victor Cretu , din echipa -

Ajuta-ma sa strang donatii pentru Asociatia Little People Romania si sa oferim impreuna un sprijin copiilor bolnavi de cancer.
(https://www.thelittlepeople.ro/ro/despre-noi/)

Suma stransa: 250 lei


Raluca Azoitei , din echipa Alergotura

..

Suma stransa: 250 lei


Iozsef Kapornyai , din echipa Little People

Salut! Numele meu e Ioji, am 24 de ani și anul acesta am decis să pedalez la Timotion VII și să sustin proiectul Asociației Little People România. Aștept de mult o cursă de biciclete la Timotion, deoarece ciclismul e singurul sport pe care îl mai pot practica. Spun acest lucru, deorece în anul 2016 am fost diagnosticat cu osteosarcom femural(o tumoare a femurului), moment în care i-am întâlnit pe secția de oncopediatrie a Spitalului Louis Țurcanu din Timișoara pe cei de la Little People. Pe mine m-au ajutat foarte mult pe parcursul anului în care eram mai mult în spital decât acasă și același lucru îl fac pentru toți copiii și adolescenții cu probleme oncologice. După ce m-am făcut bine am simțit nevoia să mă întorc în spital și să-i ajut și eu pe cei care trec printr-o experiență asemănătoare cu a mea. Cu timpul m-am implicat din ce în ce mai mult în activitatea de voluntariat și nu numai. Am luat parte la foarte multe evenimente destinate supraviețuitorilor de cancer organizate de Little People(Gala de Crăciun Temerarii, Tabăra de Vară Temerarii) și la fel de multe proiecte și acțiuni în comunitate. Mi-am dat seama cât de mult îmi place să ajut și cât de important e să ajuți atunci când poți.
Vă invit si pe voi să ajutați și să donați pentru proiectul Asociației Little People România, pentru că micii super-eroi din spital au nevoie de noi.

“If you see someone without a smile, give them one of yours.”

Suma stransa: 250 lei


Brigitte Radu , din echipa Alergotura

'Nothing great was ever achieved without enthusiasm'
Un mic ajutor de la fiecare persoana poate însemna un progres pt cei de la Asociația Little People Romania.
Poți aduce zâmbetul pe fața unor copii sau adulți care trec printr o 'cursa' dificila!

Suma stransa: 250 lei


Gherghinescu Cristian , din echipa Visma

.

Suma stransa: 250 lei


LIVIU POPESCU , din echipa Little People

Alerg cu un motiv de data asta, un motiv care a reusit sa imi introduca in antrenamentul de la sala si mai mult cardio. Alerg pentru copii. Alerg ca sa pot demonstra ceva.

Suma stransa: 250 lei


Silviu Eduard Popa

Succes

Suma stransa: 250 lei


Dorin Androne , din echipa The Access Group

Fa bine!

Suma stransa: 250 lei


Alina Reste , din echipa Visma

Visma

Suma stransa: 250 lei


Tunde Fratila , din echipa Flex Romania

Vreau sa ajut asociatia Little People!

Suma stransa: 250 lei


Laura Petcoviciu , din echipa United Business Center

Hei, eu sunt Laura si ma bucur sa pot sa alerg si sa fac o fapta buna in acelasi timp.

Suma stransa: 250 lei


Alexandru Lazar

Alergam pentru Asociatia Little People Romania: Cursa împotriva cancerului la Timotion VII

Suma stransa: 250 lei


Ionut Maran , din echipa FLEXIK

Campion montan

Suma stransa: 250 lei


Alexandru Rosca , din echipa #daruiesteviata

Alexandru Rosca

Suma stransa: 250 lei


Radu Stana , din echipa Lectii de Succes Team

Impreuna mai buni

Suma stransa: 250 lei


George Scurtulescu , din echipa Scurtoviciu

Haide sa alergăm împreună!

Suma stransa: 250 lei


Fodor Laszlo , din echipa Imocon

Never too late

Suma stransa: 250 lei


Eniko Fodor , din echipa Imocon

Never too late

Suma stransa: 250 lei


Bulgaru Andreea-Snejana , din echipa Acasa in Banat

Vreau sa ajut si vreau sa alerg!
Am nevoie de 25 de prieteni, care sa doneze minim 10 lei pentru Asociatia Little People Romania care lupta impotriva cancerului la copii.
Va multumesc!!!

Suma stransa: 250 lei


Darius Cosmin Ciobanu , din echipa Flex Romania

Implicate si sustine Asociatia Little People Romania: Cursa împotriva cancerului la Timotion VII!

Multumesc,
Darius.

Suma stransa: 50 lei


Veronica Costas , din echipa msg systems Romania

Good times ahead

Suma stransa: 20 lei


Stoianov Tania , din echipa A lot of love for little people ❤

Toti cei bolnavi de cancer se afla in competitia vietii lor, in cursa pentru viata, desi nu si-au dorit acest lucru. Acest proiect este despre participare, implicare și conștientizarea faptului ca această afecțiune, cancerul, nu este un final de drum, ci poate fi o cursă cu finish bun! Fa-ti curaj ! Doneaza si tu !

Suma stransa: 0 lei


Andreea-Cristina Racz , din echipa Societatea Studenților in Medicină din Timișoara (SSMT)

Sportul este unul dintre pasiunile mele și mă bucur că am ocazia să îl practic pentru un scop desăvârșit

Suma stransa: 0 lei


Carina Olenici , din echipa WIN TE CONNECTIVITY

Born to win

Suma stransa: 0 lei


Lucian Huniadi , din echipa Canon Production Printing

# Crosul Visma 5km

Suma stransa: 0 lei


Ricardo Lengyel , din echipa #daruiesteviata

Împreună salvăm vieți

Suma stransa: 0 lei


Constantin Andrei Țig

21km

Suma stransa: 0 lei


Irina-Ecaterina Ciurea , din echipa Canon Production Printing

-

Suma stransa: 0 lei


Mihaela Berghianu , din echipa United Business Center

.

Suma stransa: 0 lei


Razvan Rusu

Împreună suntem mai puternici!

Suma stransa: 0 lei


Donatii directe

AKWEL 6,150 RON Cu respect pentru munca voastră în sprijinul celor care se luptă pentru viață! 
Laslau Daniel 60 RON  
CALIN FRANT 30 RON  
Cristian Angyal 50 RON  
Lulea Ioana Alina 300 RON Susțin Asociația Little People România!  
Crăciun Cristina 60 RON Va susțin mereu și va doresc putere și inspirație în munca voastră extraordinară! 
Petru Stepanov 60 RON sustin asociatia Little People 
Adriana Iuga 10 RON  
Oana Dau-Gaspar 30 RON  
Oana Dau-Gaspar 50 RON  
Oana Dau-Gaspar 60 RON  
Puscuta Anamaria 10 RON  
Craciun Marcela Teodora 10 RON  
CRACIUN Adrian 10 RON  
Carpinisan Miruna 10 RON  
Ana-Maria Duma 30 RON  
BADEA ADRIANA 30 RON  
Elena-Anca Moldovan 10 RON  
Raul Prisacariu 25 RON :) 
Alexandra C. 15 RON :) 
Hamilton Central Europe 10,000 RON Suntem părtași la povestea Asociației Little People România deoarece suntem convinși că drumul spre vindecare al copiilor bolnavi de cancer trebuie pavat cu speranță și susținere. Hai și tu, să #tinemSUScomunitatea! 
TITA BOGDAN 5 RON  
Anonim 100 RON Felicitari pentru proiect. Il sustin in fiecare an 
Prisacariu Raul 25 RON Salut! 
Damian Andreea Valentina 30 RON  
Anonim 100 RON <3 
K.K. 100 RON  
Ciprian Popa 100 RON  
Previous Next