|   Inscriere 

Little People – Cursa împotriva cancerului

Suma
stransa
89,465RON
Target
proiect
43,100RON
Procentaj
din proiect
207.6%
Numar
donatii
1386

REZUMAT

Prin acest proiect ne vom asigura că 200 de copiii bolnavi de cancer internați în cadrul secției de oncohematologie din Timișoara vor beneficia zilnic de suport psihologic, de la prima zi de internare atunci când primesc diagnosticul de cancer, până la finalizarea tratamentului atunci când devin supraviețuitori. Alături de specialiștii și voluntarii Little People, Leul Curajos, mascota programului din spital le va oferi pacienților exemplul propriu de reușită, în care să creadă și asemeni căruia își vor dori să devină. Datorită acestui proiect, Leul Curajos nu va mai fi doar un personaj din poveștile terapeutice, el va prinde viață și îi va cunoaște pe copiii internați în 9 secții de oncopediatrie din țară prin intermediul unor vizite speciale.

Acest proiect este o invitație către fiecare dintre noi de a deveni lei curajoși și exemple pentru leii curajoși din spital. Nu putem cu toții merge la camera de joacă pentru a realiza activități împreună cu copiii bolnavi de cancer, dar putem să ne implicăm, putem să facem ca fiecare kilometru parcurs din alergare să contribuie la orele din programul de suport psihosocial în care pacienții învață să spună Nu mi-e frică! în fața bolii. Programul “Nu mi-e frică!” urmărește obiective terapeutice specifice și are la bază terapia prin joc cu tematică medicală utilizând arta expresivă cu echipament medical, terapia prin artă, dramaterapie și terapia emoțională oferind posibilitatea copiilor și tinerilor internați, să învețe într-un mod neintrusiv despre procedurile medicale, să îi familiarizeze cu spitalizarea, personalul medical, să faciliteze creșterea complianței la tratament, să diminueze anxietatea și stresul față de procedurile medicale și toate celelalte aspecte legate de boală.

Aleargă alături de noi în Cursa împotriva cancerului. Fiecare kilometru parcurs de tine înseamnă pentru copiii din spital speranță, încredere, curaj, înseamnă că nu sunt singuri în lupta cu cancerul, înseamnă că îți pasă și ești alături de ei. Ne dorim ca prin acest proiect să avem mulți câștigători la linia de sosire în ziua de finalizare a tratamentului, mulți pacienți care de mâine să fie supraviețuitori, iar în felul acesta să contribuim activ la formarea celei mai mari și unice comunități de suport pentru tinerii supraviețuitori de cancer din Europa.

DURATA: 10 luni (aprilie 2019 – ianuarie 2020)

CINE SUNTEM ȘI CE FACEM?

Asociația Little People România®  este prima organizație care a standardizat la nivel național serviciile de sprijin psihologic pentru copiii bolnavi de cancer, prima care a pus bazele unei comunități de suport pentru supraviețuitorii de cancer – Comunitatea Temerarii, prima care a adus tehnologia digitală în interiorul spitalelor pentru a fi la îndemâna pacienților în procesul de educație și suport emoțional, prima care a creat un kit terapeutic pentru fiecare dintre cei peste 2000 de copiii și adolescenți bolnavi de cancer cu care lucrăm anual și prima care a lansat o aplicație mobilă – VIA ce permite stabilirea de conexiuni între tinerii adulți afectați de cancer.  Suntem în fiecare zi alături de copiii și adolescenții bolnavi de cancer, oferind programe de suport în 9 centre onco-pediatrice din București, Cluj-Napoca, Timișoara, Iași, Tg. Mureș și Craiova, prin intermediul activităților terapeutice derulate zilnic de către specialiștii și voluntarii special pregătiți pentru acest lucru. În fiecare an 2000 de copii învață să spună Nu mi-e frică în fața bolii și să adopte o poziție de învingător, prin integrarea într-o comunitate unică de suport. În anul 2006, Asociația Little People a înființat Comunitatea Națională a Tinerilor Români Supraviețuitori de Cancer®, care astăzi numără peste 775 de membri, din dorința de a oferi o voce puternică tinerilor care au terminat tratamentul oncologic și care sunt doza de inspirație a actualilor pacienți.

DE CE ESTE NEVOIE DE ACEST PROIECT?

Diagnosticarea cu cancer a unui copil este un eveniment extrem de distrugător și poate aduce chiar și cea mai echilibrată familie într-o stare de criză. Tratamentele împotriva cancerului pot provoca pacienților experimentarea unei serii de efecte secundare fizice și psihice, inclusiv durere, oboseală, greață, vărsături, întreruperi ale poftei de mâncare, modificări de greutate, perturbarea imaginii legate de propriul corp, convulsii, mucozită, depresie, anxietate. La nivel social, tratamentul medical de lungă durată poate provoca izolare față de familia și prietenii de acasă, lacune în educație, renunțarea la școală și întreruperea legăturii cu colegii. Pentru un copil bolnav de cancer, activitățile terapeutice și educaționale desfășurate la camera de joacă reprezintă contactul cu lumea de afară, reprezintă accesul la altfel de informații decât cele medicale, reprezintă modalitate în care se poate simți normal.

Fiecare dintre noi avem modele de curaj, povești reale la care să ne raportăm atunci când încrederea ne părăsește, atunci când simțim că nu mai avem resursele de a ajunge la linia de sosire într-o cursă de alergare. Și un copil bolnav de cancer are nevoie de un super erou, are nevoie să creadă într-o poveste de reușită asupra bolii pentru a avea curajul de a face față momentelor greu încercate din timpul tratamentului oncologic. Pentru un copil bolnav de cancer eroul din spital este Leul Curajos, mascota programului și personajul jucăuș care îi invită pe pacienți într-o aventură de inițiere în lumea curajului, a încrederii, a acceptării, a deschiderii față de sine, și a descoperirii de noi abilități și deprinderi în fața bolii. Leul Curajos este un erou care a trecut prin aceleași situații ca și ei, un erou care spune că da, este greu să ai cancer, dar nu imposibil, un erou care împarte speranța că viața e mai mult decât un moment dificil.

CE VOM FACE PENTRU CA PROIECTUL SĂ FIE UN SUCCES?

Prin acest proiect, 200 de pacienții și aparținătorii cu care sunt internați în cadrul secție de oncohematologie din cadrul Spitalului Clinic de Urgență pentru Copii Louis Țurcanu din Timișoara vor beneficia de atenție dedicată, de îngrijire specializată, de un suport informațional și de un sprijin psihologic din partea unei echipe dedicate formate din specialiști Little People și voluntari pregătiți în vederea realizării intervențiilor terapeutice.

Ca element de noutate și doar datorită proiectului propus, dorința cea mai mare a copiilor și adolescenților bolnavi de cancer de a-l cunoaște pe  Leul Curajos, eroul preferat cunoscut prin poveştile terapeutice şi activităţile specifice derulate în cadrul camerei de joacă alături de specialiștii și voluntarii Little People, va devenit realitate. În cele 10 luni de proiect, vom organiza vizite speciale ale eroului îndrăgit în cele 9 secții de oncopediatrie în care ne desfășurăm zilnic activitatea. El reprezintă speranța vie a faptului că această boală se poate învinge, că nu e un sfârșit de drum, vorbind de fiecare dată din experiența proprie din calitatea lui de tânăr supraviețuitor de cancer.

Așa cum mulți supraviețuitori se destăinuie, nu ai cancer o dată și după, nu mai ai. O dată ce ai avut de a face cu cancerul, viața ta se schimbă și nu mai este aceeași. Identificând nevoile urgente pe care acești foști pacienți le au, Asociația Little People a creat o comunitate de suport. Prin intermediul acestui proiect vă invităm să investiți în povestea a 15 tinerilor supraviețuitori de cancer din zona de vest a țării, foști pacienți ai secției de oncopediatrie din Timișoara, prin acoperirea costurilor de participare la două evenimente naționale destinate comunității Temerarii.

CE REZULTATE PROMITEM?

R1. peste 200 de copii și adolescenți bolnavi de cancer vor participa la programul zilnic de suport psihosocial al pacienților. În ultimii 3 ani, 726 pacienți au beneficiat de efectul terapeutic al activităților implementate.

R2. Un specialist coordonator va implementa zilnic un număr de 300 de activități terapeutice și va fi responsabil de pregătirea, monitorizarea, îndrumarea și supervizarea activităților derulate de echipa de 30 de voluntari în camera de joacă, completând cu activități la patul copiilor aflați în tratament. Acesta va fi monitorizat de către managerul operațional. Pentru a implementa un program de asistență psiho-socială la standarde internaționale, pentru a realiza activități terapeutice adaptate la nevoile pacienților, pentru a coordona echipei de voluntari, a menține relației cu cadrele medicale, a integra foștilor pacienți în comunitatea tinerilor supraviețuitori de cancer este nevoie de specialiști. Personalul implicat în îngrijirea copiilor şi tinerilor bolnavi de cancer, dar și voluntarii trebuie să beneficieze de traininguri de pregătire.

R3. Leul Curajos va realiza 9 vizite speciale în cadrul secțiilor de oncopediatrie din țară pentru a inspira 200 de pacienții aflați în tratament prin povestea lui și a le răspunde la întrebări specifice despre boală și efectele tratamentului oncologic.

R4. 10 adolescenți supraviețuitori de cancer din zona de vest, foști pacienți care au finalizat tratamentul oncologic în cadrul secției de oncohematologie din Timișoara, cu vârsta între 13 și 17 ani vor participa la Întâlnirea de Vară. La acest eveniment național sunt așteptați peste 100 de adolescenți supraviețuitori ai cancerului.

R5. 15 adolescenți și tineri supraviețuitori de cancer din zona de vest, vor participa la Întâlnirea Națională a Pacienților ce va avea loc în luna decembrie 2019.  Fiecare dintre cei 775 de tineri supraviețuitori de cancer, membri ai comunității Temerarii, este o poveste despre încercări, reușite, curaj, încredere, speranță.

R6. 10 voluntari din Timișoara vor participa la Întâlnirea Națională a Voluntarilor din Domeniul Oncopediatrie. Cu prilejul acestei întâlniri voluntarii din Timișoara vor dobândi noi abilități de lucru cu copiii, îți vor însuși noi tehnici de intervenție terapeutică, vor învăța din experiența voluntarilor din alte centre de oncopediatrie, vor vorbi despre privilegiul de a fi parte din viața unui copil bolnav de cancer.

CE VA SCHIMBA ACEST PROIECT ÎN COMUNITATEA TA?

Timp de 3 ani consecutivi ”Cursă împotriva cancerului” a devenit o tradiție pentru comunitatea din Timișoara, la fel ca și participarea noastră la Timotion. Am plecat la drum cu speranța de a contribui activ la conștientizarea de către publicul larg a luptei împotriva cancerului la copil, pentru ca la finalul fiecărei ediții să fim măguliți de implicarea fiecărui alergător sau susținător al proiectului nostru.

Copiii bolnavi de cancer fac parte din realitatea noastră, a tuturor. Un copil bolnav de cancer care continuă să aibă acces la activități terapeutice și educaționale care să îi întărească cunoștințele cu privire la tratament și implicațiile lui emoționale, dar și viața din afara spitalului, și care să îi permită ulterior să se reintegreze cu ușurință în societate este un câștig pentru noi ca și comunitate.

Efectul imediat pe care acest proiect îl urmărește este să ofere fiecărui copil bolnav de cancer alternativa izolării într-un salon din spital. Depășirea barierelor impuse de condiția de boală printr-un program de activități terapeutice în spital care asigură incluziunea socială a acestei categorii vulnerabile va fi obiectivul nostru comun.

Acest proiect va schimba perspectiva din care este adresa problematica cancerului în societate și va oferi un model de susținere și implicare. Nimeni nu ar trebui să lupte singur împotriva cancerului. Fii și tu un leu curajos pentru leii curajoși din spital.

ALTE ORGANIZAȚII, INSTITUȚII, GRUPURI CARE NE VOR SPRIJINI ÎN PROIECT

Fundația Comunitară Timișoara va fi unicul finanțator al întregului program implementat în Timișoara începând cu anul 2019. Prin urmare fiecare alergător va contribui prin participarea la Timotion 2019, la continuarea programului zilnic de suport psihosocial al pacienților prin contribuția lui.

Asociația Little People România are contracte de colaborare cu 9 secții de oncopediatrie din România, în vederea implementării unui program zilnic de suport care a devenit un standard al abordării psihologice a copilului bolnav de cancer. Prin urmare vizitele Leului Curajos se vor demara în instituții în care organizația are încheiate contracte de colaborare.

În vederea promovării ediției din 2019 a Timotion, dar și a participării Little People vom contacta diverse grupuri de interes studenți, elevi, sportivi, angajați ai diverselor corporații pentru realizarea unei fotografii cu Leul Curajos. Idea campaniei de promovare “Leul Curajos în mijlocul comunității” va aduce publicul larg mai aproape de povestea Little People prin conștientizare și implicare directă.

PARTICIPAREA LA TIMOTION 2019

Ne dorim ca mesajul acestui proiect să inspire cât mai mulți membri ai comunității la implicare. Componenta referitoare la vizibilitate joacă un rol major în buna desfășurare și atingerea scopului acestui proiect. Promovarea și popularizarea proiectului se va face prin:

–           Design cover photo pentru promovarea evenimentului pe facebook.

–           Crearea evenimentului pe facebook si realizarea unor postări constante în care vor fi menționate detalii despre proiect (https://www.facebook.com/LittlePeopleRomania/ ).

–           Contactarea alergătorilor care au susținut proiectul Little People în cadrul edițiilor anterioare ale evenimentului.

–           Pagina web a asociației (www.thelittlepeople.ro) va conține o secțiune specială dedicată competiției Timotion, cu toate detaliile care sunt discutate în prealabil și pentru care este obținut acordul organizatorilor.

–           Leul Curajos, mascota programului zilnic de suport psihosocial și eroul copiilor bolnavi de cancer, campionul nostru la Timotion.

–           Găsirea și promovare unor alți campioni din rândul membrilor comunității, persoane cu  care să susțină proiectul nostru și să fie ambasadori ai luptei împotriva cancerului la copil.

–           Sesiune foto a Leului Curajos în mijlocul a diverse comunități din Timișoara. Cu ajutorul unui fotograf profesionist vom realiza o serie de fotografii cu Leul Curajos în mijlocul elevilor unei școli, studenților unei universități, în mijlocul jucătorilor de fotbal american, în mijlocul angajaților unei corporații, etc. În felul acesta vom cunoaște noi potențiali participanți la Timotion, vom prezenta detalii despre eveniment și vom încuraja susținerea luptei împotriva cancerului la copil.

–           Prezenta Leului Curajos în mijlocul comunității, în 14 aprilie, ziua organizării Timotion 2019.

–           Implicarea în 3 apariții în presa locală în vederea promovării proiectului și a participării la Timotion 2019.

INFORMAREA ȘI IMPLICAREA DONATORILOR ÎN PROIECT

Ne-am dorit să dăm viață unui proiect care să prezintă lupta grea a copiilor bolnavi de cancer dintr-un alt unghi. Nu acela în care nu există suferință, durere, frică și incertitudine. Ci acela în care micile reușite din fiecare zi, participarea la activitățile de la camera de joacă, sunt momente care oferă pacienților puterea de a se ridica din pat, de a înghiți pastilele, de a avea curajul să întindă mâna încrezători la branulă, de a da curs valului de emoții, de a exprima durerea si frica, de a se conecta cu alți pacienți care trăiesc experiențe similare, de a fi informați și ascultați.

Ne inspiră poveștile alergătorilor care ne susțin și ne dorim ca și ei să fie martori la miracolul din fiecare zi. Un copil bolnav de cancer te învață cea mai importată lecție despre viață aceea că fiecare minut merită să fie trăit frumos. De aceea, Asociația Little People România acordă o deosebită atenție recunoașterii finanțatorilor și implicării fiecărui donator individual. Diseminarea informației către publicul larg legate de rezultatele obținute în urma implementării și proiectului se va realiza urmând un plan media, menit să utilizeze variate canale de comunicare adaptate nevoilor și capacității de înțelegere și activare a beneficiarilor. Postările pe facebook cu referire la proiectul ce va fi implementat cu sprijinul donatorilor din cadrul evenimentului Timotion vor conține mențiuni cu privire la finanțator. Folosirea elementelor de identitate vizuală a proiectului (logo-ul Timotion, al Fundației Comunitare Timișoara și Alergotura) pe materialele de promovare a diverselor evenimente organizate și incluse în proiect ( programul de activități, mapă de presă).

OBIECTIVUL DE STRÂNGERE DE FONDURI PRIN TIMOTION

 1. Salariu coordonator al programului zilnic de suport al pacientilor oncopediatrici (acoperirea a 25% din salariul aferent specialistului Little People responsabil de implementarea activitatilor terapeutice din spital pentru 10 luni de proiect): 8715 lei
 2. Materiale necesare pentru implementarea activitatilor: creative, educaționale si sanitare pentru implementare intervențiilor psihosociale (500lei x 10 luni de proiect): 5000 lei
 3. Print materiale de prezentare a organziatiei (flyere, postere): 1500 lei
 4. Cheltuieli directe pentru organizarea intalnirilor lunare cu voluntari: 1000 lei
 5. Vizite ale Leului Curajos in 9 sectii de oncopediatrie din tara (cheltuielile pentru fiecare deplasare includ: 180 lei /noapte de cazare + 300 lei transport): 4320 lei
 6. Cheltuieli cazare și masă pentru 10 adolescenți supraviețuitori de cancer din zona de vest a țării participanți la Întâlnirea Națională de Vară (10 adolescenți supraviețuitori de cancer x 140lei x 5 nopți): 7000 lei
 7. Cheltuieli de transport 10 adolescenti catre Intalnirea Anuala de Vara (100lei x 10 participanți): 1000 lei
 8. Cheltuieli cazare și masă pentru 15 tineri supraviețuitori de cancer din zona de vest a țării participanți la Întâlnirea Anuală a Supraviețuitorilor (15 tineri supraviețuitori de cancer x 160lei x 2 nopți): 4800 lei
 9. Cheltuieli de transport a 15 tineri supravietuitori de cancer la Intalnirea Anuala a Suprevietuitorilor (150 lei x 15 participanți): 2250 lei
 10. Cheltuieli (cazare si masa) pentru participarea a 10 voluntari la Intalnirea Nationala a Voluntarilor din Domeniul Oncopediatriei: 4500 lei
 11. Cheltuieli de transport a 10 voluntari la Intalnirea Nationala a Voluntarilor in Domeniul Oncopediatriei (150lei x 10 participanți): 1500 lei
 12. Cheltuieli administrative (comunicare): 500 lei
 13. Cheltuieli administrative (transport): 1000 lei
 14. Comision 20% catre organizatorii Timotion: 8617 lei

FONDURI PROPRII SAU ALTE SURSE DE FINANȚARE

Acoperirea diferenței bugetare va fi realizată din fonduri proprii ale asociației. Aceste fonduri vor fi repartizate pentru acoperirea diferenței salariale  a coordonatorului local al programului zilnic de suport (75%): 26145 lei

Campionii
nostri

Numar
campioni
14

Marius Pancu , din echipa Little People

Salut,
Numele meu este Pancu Marius și sunt un alergător amator care participă la competițiile sportive dedicate amatorilor.
Ajungi să apreciezi viața la adevărata valoare abia după ce ești supus încercărilor grele pe care aceasta ți le oferă. Tocmai de aceea, doresc să profit de ceea ce am mai valoros – SĂNĂTATEA, pentru a-i susține și pe cei mai puțin norocoși în această luptă cu viața și anume copiii bolnavi de cancer internați în cadrul secției de oncohematologie din Timișoara.
Fiți alături de noi în cea mai importantă cursă, pentru ca doar împreună o putem câștiga. Alături de copiii bolnavi de cancer, cu toții suntem niște învingători.
Orice donație, oricât de mică, poate aduce zâmbetul pe fața unui copil bolnav de cancer.

Suma stransa: 2,105 lei


Medinschi SILVIA , din echipa Alergotura

Pentru ca imi doresc sa vad un zambet pe fetele copiilor bolnavi de cancer si cred ca prin alergare pot sa ajut, va rog, dragi prieteni sa ma spirjiniti in scopul pe care mi l-am propus. Majoritatea aveti copii si va bucurati de sanatatea lor. Haideti sa ii ajutam pe adevaratii campioni care se lupta sa supravietuiasca!

Suma stransa: 1,120 lei


Horia Radu , din echipa [e-spres-oh]

Pe cei de la Little People ii stiu deja de cativa ani. Am participat la mai multe actiuni caritabile organizate de ei si sunt oameni foarte faini care lupa pentru o cauza nobila.

Dupa ce am aflat in detaliu cum se ocupa de copii cu aceasta boala grea, m-am hotarat sa incerc sa-i ajut cat pot de mult.

Au nevoie de tot ajutorul nostru!

Suma stransa: 1,100 lei


Myriam Lazăr , din echipa Morningstar - Sustainalytics

Fiecare dintre noi are subiecte ce sunt tabu, lucruri care stim ca exista dar de care ne e teama sa ne apropiem, ne e teama sa aflam cum am reactiona daca am fi pusi in fata lor.
Pentru multi, cancerul este un astfel de subiect. Pentru mine a incetat sa fie acum mai bine de 4 ani odata ce am intrat in familia Little People. Sa vezi puterea si ambitia la ea acasa, in spital, e o mare onoare. Sa poti sta, asculta si lucra alaturi de cei care trec printr-o experienta de genul, oricat de cliseic suna, e o lectie de viata. Te indeamna sa schimbi ceva la tine, te indeamna sa schimbi lumea din jur... te indeamna, cum ar spune unii, sa muti muntii din loc pentru a-i vedea la finish pe toti fiind invingatori, asa cum merita absolut fiecare din ei.
Pentru ei am luat aceasta decizie, pentru ei vreau sa mai trec peste inca un tabu: alergatul.
Nu voi reusi singura sa duc pana la capat prima mea cursa de 10 km, asa cum nici toata activitatea Asociatiei Little People Romania nu ar fi posibila fara implicarea voastra.
Va multumesc tuturor celor care veti fi alaturi de mine, pentru ca in final..veti fi alaturi de cei care ne asteapta in fiecare zi la spital.

Suma stransa: 1,005 lei


Matei Serban Stoica , din echipa WWBS

Alerg de 5 ani, inspirat fiind la inceput de Laurentiu si pe parcurs de bucuria pe care mi-o ofera sportul. Alerg pentru mine. Bucuria de la linia de Sosire merita tot efortul. Am prieteni. Nu multi, dar buni. Suntem privilegiati sa facem parte dintr-o foarte subtire asa zisa "patura de mijloc" din Romania. Sustin Little People! Niciun copil nu merita sa fie nevoit sa lupte cu o astfel de boala. Imi doresc sa vina ziua si sa apuc sa o vad, in care sa eradicam aceasta boala pe care cred ca tot noi, oamenii, am creat-o. Va incurajez nu doar sa renuntati la o mica parte din banii de distractie, ci sa incepeti chiar azi sa faceti sport si sa veniti la Timotion si sa alergati, fie si 2km. Va veti simti mai bine si veti fi mai sanatosi. Va promit!

Suma stransa: 840 lei


Leul Curajos , din echipa Little People

Nu este ușor să treci prin experiența cancerului, dar ce te poate ajuta atunci când diagnosticul te lovește pe neașteptate este să crezi în povești de reușite, să găsești curajul de a înfrunta fiecare zi de tratament, să vezi victoria de la final.
De aceea, exist eu, Leul Curajos. Știu că povestea mea oferă curaj copiilor bolnavi de cancer din spital. De fiecare dată când merg în vizită și îmi spune un copil cum a reușit să stea foarte liniștit la puncție sau la branulă îmi dau seama că pentru ei eu sunt dovada că se poate învinge această boală. Am ales să fiu campionul copiilor bolnavi de cancer la Timotion pentru a le arată tuturor oamenilor din comunitate că la finalul cursei împotriva cancerului există reușite. Ajută-mă printr-o donație ca povestea mea de reușită să fie transmisă mai departe. Roaarrrrrr! Nu mi-e frică!

Suma stransa: 650 lei


Buruian Ioana , din echipa Continental Automotive

Salutare prieteni!

Daca anul trecut la Timotion am participat la prima mea cursa de alergare in cadrul unui eveniment sportiv, chiar cursa de 2km, anul acesta am ridicat stacheta la 10 km.
Hai sa facem bine si frumos pentru acesti copii si anul acesta!

Suma stransa: 430 lei


Radu Ciobanu

Alerg pentru a ajuta copiii care trec prin acelasi lucru prin care am trecut si eu
... Cancerul. Impreuna putem realiza lucruri marete in ajutorul acestora, si am incredere ca putin de la fiecare inseamna mult pentru copiii din sectiile de oncopediatrie din tara

Suma stransa: 350 lei


PURUSHOTTAM RANE , din echipa KPMG TM

Run for a cause!
Lets intertwine our helping hands to make a fortress against the Cancer and let our penny run through the noble way to spread smiles on those courageous faces...

Suma stransa: 120 lei


Sebastian Bombică

Am alea sa sustin acest proiect deoarece un prieten de al meu a avut cancer si a reusit sa l invinga si vreau sa ajut,atat cat pot, pe oricine se confrunta cu aceasta boala

Suma stransa: 100 lei


Groza Alex , din echipa Echipa celor fără echipă :)

Duminica o sa incerc prima mea alergare mai lunga pe anul acesta, daca vrei sa-mi dai energie poti face asta donand niste banuti pt copiii mai putin norocosi! Multumesc! #Little People - Cursa împotriva cancerului

Suma stransa: 30 lei


Paul-Gabriel ALDEA , din echipa Little People

Luptam impreuna impotriva cancerului!

Suma stransa: 15 lei


Corina Duda seiman

"Nu putem ajunge la Dzeu,dar e admirabila dorinta de a face drumul spre El"

Suma stransa: 0 lei


florin nita , din echipa Little People

Salut ! Numele meu este Nita Florin! Fac parte din echipa Little people si alături de ceilalți coechipieri sustin lupta împotriva cancerului. In vietile noastre facem tot mai multe pentru noi înșine și prea puține lucruri pentru cei din jur, daaaar . . . cu un mic imbold ne aducem aminte mai des să fim mai buni. Așadar, vă rog, fiți mai buni în cele ce urmează și susțineți alături de mine această cauză! Vă mulțumesc!

Suma stransa: 0 lei


Donatii directe

HELLA Romania 2,815 RON HELLA România susține mișcarea și comunitatea locală din Timișoara! Facând parte din aceeași echipă cu angajații HELLA, compania a dublat suma donata de aceștia. Suntem fericiți că putem face parte dintr-un eveniment caritabil care aduce împreună comunitatea locală din Timișoara pentru a sprijini proiecte sociale prin mișcare. 
Saguaro 2,170 RON Echipa SAGUARO e alaturi de voi si de copiii pe care-i ajutati 
Alexandru Poama 50 RON
Anonim 50 RON Faceti o treaba minunata 
Anonim 100 RON Succes! 
Akwel 10,000 RON Susținem leii curajosi în bătălia lor aprigă cu cancerul 
Anonim 50 RON :)  
Vlad Gaitanaru 50 RON  
Anonim 400 RON Cu drag 
Kiss Arpad 200 RON Va doresc mult succes si curaj :)  
Roxana Cimponer 10 RON  
Chirvase Andrei 260 RON  
Cristian Ciucanu 30 RON  
Teodora Draguescu 30 RON  
Ohima-Mandrut Claudiu 5 RON  
Gabriela Hanc 50 RON  
Dragos Ardelean 50 RON  
Ladislau Oberst 50 RON  
Grama Madalina 50 RON  
Petru Bucuras 30 RON  
Groza Gheorghe 20 RON  
Iacob Rodica 10 RON  
Coroiu Elena 10 RON  
Gabriel-Dumitru Sima 15 RON  
Georgiana Alexandru 10 RON  
Tiberiu-Paul Banu 5 RON  
ROBERT CIPRIAN CRISTEA 10 RON  
BADEA ADRIANA 10 RON  
Raluca Erimescu 75 RON  
Adrian Erimescu 110 RON  
Anamaria Ciobancan 10 RON  
Cristian Angyal 50 RON  
Ionut Daraban 30 RON  
Daniel Boboescu 10 RON  
Dragana Giurcovici 10 RON  
Petnehazi Tiberiu 100 RON
Mihai Popa 10 RON  
Scott John 500 RON  
BARBARA RAMONA JAKOBY 30 RON  
Lucian-Cristian Florea 50 RON  
Lucian Rain 10 RON  
Ungurean Lucian 50 RON  
Ungurean Lucian 50 RON  
Aurelian David 10 RON  
Oana Muntean 50 RON  
Balint Victor 50 RON  
Andreea Ionescu 30 RON  
Adriana Bejan 10 RON  
SIMION-DANIEL RADU 100 RON  
Andreea Cristina Tanase 10 RON  
Alin Paraschiv 10 RON  
VIOLETA IGNUTA 35 RON  
Anonim 30 RON Pentru mai multe zile pline de zambete! 
Claudia 50 RON Sustinem lupta impotriva cancerului! 
Eunice Miclea 10 RON  
Eunice Miclea 10 RON  
Cristian Florin Mustea 35 RON  
Giorgiana Laura Dragoi 50 RON  
SANDA NEACSU 30 RON  
OANA PATRUTESCU 10 RON  
Tiberiu Popa 10 RON  
Oliver Muresan 50 RON  
Roxana Jumanca 150 RON  
Lavinia Popescu 50 RON  
Maria Corina Ungureanu 35 RON  
Luis Puosi 10 RON  
Istrate Ioana 70 RON -  
Dacu-Furdui Alin 35 RON  
Radu Mihaita 50 RON  
Stefan Radu 50 RON  
Stela Iurciuc 100 RON  
Carpinisan Miruna 35 RON  
Madalina Onofrei 35 RON  
Adela Cristea 50 RON  
Morar Claudiu-Andrei 30 RON  
Anonim 50 RON Succes 
Mirabela Hudac 10 RON  
Ciprian Hudac 10 RON  
Geraldine Sentici 50 RON  
Marius Pentek 10 RON  
Mihaela Daniela Dragulin 45 RON  
Ovidiu Cotuna 50 RON  
GEORGETA CAMELIA IANCULESCU 10 RON  
Cristina Ursu 10 RON  
Sergiu Tincu 10 RON  
Streian Ovidiu 10 RON  
Alexandru Zekany 50 RON  
Dumitru Laurentiu 10 RON  
Cristian Florin Marusca 30 RON  
Eduard Sebestyen 230 RON  
Mirabela Abrudan 30 RON  
Steliana Nedelea 30 RON  
Gal Andrei 100 RON  
Crăciun Adrian 50 RON  
Ioana Faur 10 RON  
Barlau Serban 20 RON  
Chesnoiu Ana 20 RON Succes! 
Dragoi Alina 20 RON  
Oana Ursu 15 RON  
Ana Chesnoiu 10 RON  
Anca Avram 30 RON  
Anca Avram 10 RON  
Alexandru Mihai Bogdan 70 RON  
Eduard Socol 30 RON  
Iuliana Pascu 10 RON  
Alina Agotici 30 RON  
Lutz Andreea 50 RON  
Alexandra-Gabriela Alexandriuc 35 RON Un gest mic pentru o schimbare mare. 
Previous Next