|   Inscriere 

testtesttest
Cursele Timotion, ediția a VIII-a

Organizăm 3 curse cronometrate, cu un număr limitat de locuri și condiții de participare mai stricte, adaptate normelor sanitare din perioada desfășurării evenimentului. Mișcarea este susținută și prin organizarea a 4 curse necronometrate.

Selecteaza cursa:Hamilton

Cursa Hamilton ”Ne mișcăm separat, facem bine împreună!”

Această cursă se adresează oricărui doritor de mișcare, și este o cursă la liber care se poate realiza în alergare, pe trotinetă sau în scaun rulant, unde fiecare participant își stabilește propriul traseu, dar noi păstrăm FINISH-ul, acel moment special din cadrul Timotion în care fiecare își primește medalia de final de cursă. Fiecare participant va lua START-ul de oriunde dorește, fie că este din fața casei, din fața blocului, din parc, sau oriunde altundeva. Traseul și-l va stabili singur, la fel ca numărul de kilometri parcurși. 
Voluntarii Timotion vor aștepta participanții la Poarta de Finish amplasată în Parcul Central Anton Scudier pentru a le înmâna medalia și a-i felicita la finalizarea cursei, conform programului disponibil aici. Accesul la Poarta de Finish va fi coordonat astfel încât să se respecte regulile de distanțare impuse în perioada evenimentului. 

Înscrie-te sau autentifică-te (dacă ai participat în anii trecuți) și susține proiectele de la Timotion VIII.

Continental

Această cursă se adresează echipelor curajoase de copii care pe lângă alergare vor strânge și fonduri pentru proiectul ales. Cursa este destinată copiilor cu vârsta cuprinsă între 7-11 ani ce se vor organiza în echipe a câte maxim 20 copii. Se pot înscrie la cursă maxim 20 echipe. Fiecare echipă trebuie să aibă cel puțin un coordonator adult și să strângă fonduri de minim 1000 lei pentru proiectul pentru care aleargă. Strategia de strângere de fonduri depinde de creativitatea fiecărei echipe. Echipa care a strâns sub profilul ei de campion minim 1000 lei va putea participa la cursă.

Înscrierea la această cursă se realizează de către coordonatorul echipei prin accesarea butonului Înscriere. În cazul în care coordonatorul a participat şi în anii trecuți, atunci se accesează butonul autentifică-te. Se alege proiectul pe care echipa dorește să îl susțină, se alege Cursa Micilor Campioni Timotion, după care se creează profilul de campion adăugând targetul echipei (minim 1000 lei) și un mesaj care să descrie echipa și motivația echipei de a participa la Timotion VIII. Se salvează datele, iar ultimul pas este apăsarea butonului înscrie-mă.

Decathlon

Parcurs prin parcuri pe biciclete. Această cursă se adresează oricărui doritor de pedalare și este o cursă la liber, fără traseu prestabilit, dar la care participanții sunt așteptați în mai multe parcuri cu importanță istorică din Timișoara. Alături de prietenii de la Pedallez Timișoara, credem într-o comuniune dintre bicicliști, navetiști, pietoni, șoferi, iar în calitate de bicicliști, participanții de la această cursă sunt invitați la o serie de provocări și experiențe de bune practici pregătite de către Pedallez Timișoara, menite să îmbunătățească siguranța și confortul bicicliștilor în special, dar și a celorlalți participanți la trafic.

Voluntarii Timotion vor aștepta participanții la Poarta de Finish amplasată în Parcul Central Anton Scudier pentru a le înmâna medalia și a-i felicita la finalizarea cursei, conform programului disponibil aici.

Vârsta minimă: 14 ani dacă minorii nu sunt insoțiți.

Înscrie-te sau autentifică-te (dacă ai participat și în anii trecuți) și hai alături de noi la Timotion VIII, susținând unul dintre proiectele de la această ediție.

Flex

Ești suporter al mișcării „Timotion – Timișoara se mișcă!” și te afli în alt oraș decât Timișoara? Iți dăm posibilitatea să îmbini alergarea cu implicarea în comunitate. Alege-ți proiectul, înscrie-te la Cursa Timotion Everywhere 2022 iar noi îți vom trimite un număr de concurs pe care să îl printezi și să-l porți într-o alergare de cel puțin 1km pe care s-o faci în perioada 23 mai – 29 mai 2022. Postează pe Facebook sau Instagram un selfie, ca prietenii tăi din Timișoara să știe că ai alergat virtual împreună cu ei – menționează localitatea, distanța și pune hashtag-ul #TimotionEverywhere.

Înscrie-te sau autentifică-te (dacă ai participat în anii trecuți) și hai alături de noi la Timotion VIII.

Visma

Cursa Visma

Participanții acestei curse sunt alergători amatori sau practicanți de alt sport, care doresc să îmbine plăcerea unei alergări cu posibilitatea de a susține un proiect din cadrul evenimentului.

Vârsta minimă: 12 ani

Traseul cursei este de-a lungul malului Begăi, cu start si finish în Parcul Central Anton Scudier.

Înscrie-te sau autentifică-te (dacă ai participat în anii trecuți) și hai alături de noi la Timotion VIII.

Akwel

Crosul Akwel

Crosul de 10km reprezintă calea de mijloc dintre cursele cronometrate pentru alergătorii care își propun să mărească distanța alergată de la an la an și care își propun o evoluție ambițioasă de la începător la distanțe cu două cifre în kilometri.

Vârsta minimă: 16 ani

Traseul cursei este de-a lungul malului Begăi, cu start si finish în Parcul Central Anton Scudier.

Înscrie-te sau autentifică-te (dacă ai participat în anii trecuți) și susține proiectele de la Timotion VIII!

Flexik

Semimaratonul Flexik 21 km.

Această cursă se adresează celor care au mai alergat fără dificultate o distanță de minim 10 km și alergătorilor pasionați de distanțe lungi. Sursă de energie și bună dispoziție, o astfel de alergare poate să dea naștere și la prietenii pornite din pasiunea comună de a alerga.

Urmărim îndeaproape situația pandemiei, de aceea vă asigurăm din nou că ne vom reuni, alerga, pedala și ajuta în siguranță, ținând cont de toate regulile în vigoare la data evenimentului.

Vârsta minimă: 18 ani

Traseul cursei este de-a lungul malului Begăi, cu start si finish în Parcul Central Anton Scudier. Traseul va consta în 2 bucle a câte 10,5km.

Înscrie-te sau autentifică-te (dacă ai participat și în anii trecuți) și susține unul dintre cele 15 proiecte la Timotion VIII.


Previous Next