|   Inscriere 

Școala Gimnazială Nr. 2: LabORAtory@2

Suma
stransa
4,945RON
Target
proiect
40,500RON
Procentaj
din proiect
12.2%
Numar
donatii
34

În cadrul şcolii noastre nu există un laborator pentru disciplinele biologie, fizică sau chimie. Prin proiectul „LabORAtory@2” ne propunem să dezvoltăm un laborator pentru ştiinţe, dedicat tuturor elevilor din şcoala noastră pasionaţi de studiul acestor discipline. Elevii au nevoie de materiale didactice contemporane şi atractive pentru a realiza experimente care să le permită o înţelegere mult mai bună a cunoştinţelor teoretice predate la clasă şi pentru a ajunge la performanţă. Observarea directă şi experimentele ce vor avea loc în acest laborator, îi pun pe elevi în relaţie directă cu fenomenele pe care le învaţă doar din manuale, de obicei. Prin acest proiect vom încuraja autonomia, curiozitatea şi creativitatea elevilor noştri şi posibile cariere în domenii ştiinţifice ale viitorului.


Doneaza si tu!


Campionii
nostri

Numar
campioni
3

Karola Kalapati , din echipa Ukrainian Stars

Echipa Ukrainian Stars - Зірки України is back! Anul acesta vom alerga pentru a susține proiectul LabORAtory@2, proiect în cadrul căruia Școala Gimnazială Nr. 2 din Timișoara își propune să dezvolte un laborator de științe pentru elevi (în momentul de față școala nu are un laborator pentru disciplinele biologie, fizică sau chimie).

De ce acest proiect și nu altul din cadrul Timotion9? – Copiii ucraineni merg săptămânal la Școala Gimnazială Nr. 2 pentru cursul de limba romană. Astfel ei vor alerga pentru a susține proiectul școlii care îi primește cu multă căldura în fiecare săptămână.

Suma stransa: 3,350 lei


SUSTINE-L SI TU

angela tuduce , din echipa #scoala2tm

Sustin dotarea laboratorului de chimie si biologie a scolii gimnaziale nr 2 Timisoara

Suma stransa: 250 lei


SUSTINE-L SI TU

Daniela Brinzei , din echipa #scoala2tm

Împreună pentru #scoala2tm!

Suma stransa: 100 lei


SUSTINE-L SI TU

Donatii directe

IOANA CERNA 50 RON  
Marculescu Carmen 50 RON Pentru ore atractive si prietenoase, pentru o educatie "altfel". Succes!  
Ghilă Georgeta 20 RON Să investim în educație! Să facem bine! 
Firu Georgiana 50 RON Dar din dar se face Rai! 
Girlonta Sebastian 100 RON O campanie bună, unde ar trebui sa participe primăria și magazinele din jurul școli.
Ar trebui sa luați legătura și cu persoana care administrează banii colectați din declarația de profit " 230 " care părinții au completați pentru copii sa folosească la școală. 
Dinulescu Cosmin 200 RON Școala Gimnaziala nr 2, Scoala noastră a tuturor, haideți sa mai realizam un proiect frumos împreuna! 
Prisacariu Raul 25 RON Salut 
Oana Pe 20 RON Inspirată de donatorul de anul trecut care a susținut fiecare proiect...

Hai să plouă cu donații și oameni faini la Timotion 9! 
Barlau Serban 130 RON Teoria ca teoria, dar practica ne omoara.

Copiii invata mai usor daca au cum pune in practica fenomenele, experimentele predate. Invatatul trebuie sa fie distractiv si cu resurse didactice adecvate. Succes si felicitari pentru idee!  
Previous Next