|   Inscriere 

Scoala Mamei Junior: „Si copiii din mediul rural au dreptul la hidroterapie”

Suma
stransa
8,175RON
Target
proiect
20,000RON
Procentaj
din proiect
40.9%
Numar
donatii
192

Ne dorim sa asiguram accesul gratuit copiilor cu dizabilitati la una din cele mai consacrate terapii in tratarea afectiunilor locomotorii si psihiatrice, terapia in apa timp de 6 luni. Una din problemele majore este accesul copiilor nu din punct de vedere financiar, ci din punct de vedere al transportului.logo-300x298 Dispunem in prezent de masina adaptata si prin acest proiect dorim sa finantam transportul copiiilor, in special din mediul rural tur‐retur la bazin.

CINE SUNTEM ȘI CE FACEM?

Înfiinţată în anul 2007, Asociaţia Şcoala Mamei Junior are ca scop educarea populaţiei asupra sănătăţii copiilor, prin activităţi practice specifice şi susţinerea de cursuri informative pe teme medicale. Prin programele sale, s‐a adresat până acum în mod direct la peste 7.500 cupluri, 2.500 copii şi prin intermediul platformei online la peste 500.000 părinţi. Printre serviciile oferite se numără: cursuri pentru viitori şi tineri părinţi, gimnastică pentru femeile însărcinate, gimnastică acvatică pentru bebeluşi şi copii cu dizabilităţi, programe customizate de hidroterapie cu peste 250 de beneficiari până în prezent.

 

DE CE ESTE NEVOIE DE ACEST PROIECT?

Acest proiect este necesar pentru ca asigura accesul mai multor copii la un tip de terapie pentru care nu trebuie sa plateasca, dar care le este extrem de utila in procesul de recuperare, fie fizica, fie emotionala. Copiii cu dizabiliatati au nevoie de multe tipuri de terapii si toate sunt costisitoare. Accesul la hidroterapie este gratuit pentru ei datorita altor finantatori, insa transportul ramane o mare problema. Astfel, pentru a putea creste numarul copiilor care sa participle la orele de hidroterapie, indiferent ca sunt din oras sau din zonele rurale din judetul nostru, fie ca folosesc sau nu dispozitive speciale de deplasare, avem nevoie de combustibil pentru transportul lor catre bazin si retur si persoana care sa conduca masina.

 

CE REZULTATE PROMITEM?

Rezultatele acestui proiect vizeaza 35 copii transportati cu masina de transport adaptat a asociatiei la orele de hidroterapie si retur. Si in mod evident rezultatele hidroterapiei asupra acestora, adica imbunatatirea abilitatilor acvatice, cu minim 30% in cele 6 luni de participare si cresterea stimei de sine.

 

CE VA SCHIMBA ACEST PROIECT ÎN TIMIȘOARA ȘI/SAU ÎMPREJURIMI?

Impactul social al proiectului va consta in primul rand in constientizarea populatiei asupra nevoilor acestor copiii aflati in dificultate si oferirea unei sanse de a‐si manifesta sprijinul. Pe de alta parte, familiile si copiii beneficiari se vor bucura de un nou tip de terapie, gratuita, lucru care va afecta in mod pozitiv atat familia, cat si copilul beneficiar, impactul emotional pozitiv al hidroterapiei fiind recunoscut si observat de familiile beneficiarilor de multa vreme. Copii care nu au avut niciodata sansa unei terapii in oras sau sa sansa iasa din casa datorita imobilizarii, vor veni la bazin.

 

CE VOM FACE PENTRU CA PROIECTUL SĂ FIE UN SUCCES?

Pentru ca acest proiect sa fie un succes, vom asigura in continuare locatia pentru orele de hidroterapie, vom pune la dispozitie masina de transport adaptata a asociatiei si vom asigura personal specializat care sa lucreze cu beneficiarii. De asemenea, vom promova activitatea asociatiei si vom continua actiunile de constientizare ale populatiei , pentru a asigura continuitatea programului de hidroterapie.

 

PARTICIPAREA LA TIMOTION 2017

Participarea la Timotion va fi anuntata pe toate canalele media pe care le utilizeaza asociatia:
‐ 1‐ Publicarea pe portalul www.mamicafarafrica.ro
‐ 2‐ reteaua de socializare https://www.facebook.com/TerapiaPrinApa
‐ 3‐ paginile de socializare ale echipei proiectului si celor care ne sustin
‐ 4 ‐ Newsletterul trimis celor din baza noastra de date

Promovarea participarii la Timotion va fi insotita de diferite articole, povesti despre proiectul nostru, publicate in mediul online, care se vor adresa celor care doresc sa ne sustina, precum si celor care nu stiu foarte multe despre noi, tocmai pentru a‐i familiariza cu proiectul nostru.

 

INFORMAREA DONATORILOR

Donatorii vor fi anuntati de statusul donatiei lor prin newsletterul asociatiei, precum si prin publicare sumei stranse pe site‐ul timotion.ro.

 

IMPLICAREA COMUNITĂȚII ÎN DERULAREA PROIECTULUI

Voluntarii se pot implica in acest proiect prin participarea la orele de hidroterapie ale asociatiei, ajutand copiii pe parcursul sedintei. Astfel, orice persoana care stie sa inoate, iubeste copiii si are cateva ore pe saptamana libere, poate deveni voluntarul nostru.

 

NEVOI DE FINANTARE PE CARE SPERATI SA LE ACOPERITI PRIN PARTICIPAREA LA TIMOTION

Obiectivul de strângere de fonduri prin TIMOTION este de minim 18.000 lei dintr-un buget total de 95.000 lei, necesar pentru implementarea proiectului „Și copiii din mediul rural au dreptul la hidroterapie”.

Ne propunem să distribuim fondurile strânse la TIMOTION după cum urmează:

  • 6000 de lei vor merge către acoperirea cheltuielilor de transport al copiiilor la bazin timp de 6 luni;
  • 12000 de lei vor merge către acoperirea  onorariului șoferului.

 

Campionii
nostri

Numar
campioni
2

Teodora Mateoc , din echipa Scoala mamei Junior

Sunt studentă la medicină, pasionată de comunicare și îmi place să pun suflet în toate proiectele în care mă implic. Susțin și vreau să ajut echipa Scoala Mamei Junori pentru că sunt oameni care fac minuni!

2.000 RON/lună este suma necesară pentru transportul copiilor din mediul rural la hidroterapie. Ajutați-ne să continuăm acest proiect și să dăm o șansă tuturor la un viitor mai bun!

Suma stransa: 600 lei


Enikő Mózes , din echipa O Carte pe luna

Anul acesta m-am hotărât, să alerg pentru Școala mamei Junior. Vă invit să ne susțineți și împreună să ajutăm copiii din mediul rural să ajungă fără probleme la tratament. Fiecare leu contează!

Suma stransa: 205 lei


Donatii directe

Donații La Fața Locului 30 RON Succes! 
HELLA Romania 200 RON HELLA Romania sustine activitatile in care se implica angajatii sai. Pentru fiecare donatie facuta, in vederea participarii la una dintre curse, compania a dublat suma donata, astfel incat fiecare cauza sa aiba posibilitatea de a-si atinge scopul cat mai repede. 
Bataniat Rujita Miriana 10 RON  
Anonim 100 RON Felicitari, Ioana, pentru tot ce faci :) 
Vancu Anamaria 50 RON Donatie 
Ramona Giuroiu 30 RON  
Constantin Șerban 10 RON  
Virginia-Simona Serban 10 RON  
Capel Raluca 10 RON  
Badina Radu-Bogdan 10 RON  
Dobra Paul 30 RON  
Simona Gîdea 20 RON Donație  
Raluca Nedelcu 100 RON  
Bulgaru Andreea-Snejana 30 RON  
Bulgaru Andreea-Snejana 10 RON  
Ciprian Hudac 20 RON  
Ioana Lupu 70 RON  
Stefania Burciu 30 RON  
Raluca Pentek 10 RON  
Previous Next