|   Inscriere 

Asociatia NaturNatal: „Din burtica in brate – ma informez pentru copilul meu”

Suma
stransa
4,390RON
Target
proiect
6,000RON
Procentaj
din proiect
73.2%
Numar
donatii
84

Proiectul dorește crearea unui centru educațional care să vină în sprijinul viitorilor părinți cu suport informațional și practic, oferit de specialiști în domeniu. Ne propunem organizarea unei programe de cursuri cu diferite tematici precum nutriția, sarcina și nașterea, tehnici de relaxare în travaliu, 13537787_976206222498374_3377610190445631946_nalăptarea și îngrijirea bebelușului. De asemenea, va fi constituit un grup de suport cu și pentru mame și tați, pe diverse teme legate de perioada pre și post natală, fiind puse la dispoziție materiale informative.

CINE SUNTEM ȘI CE FACEM?

Asociația NaturNatal este o organizație neguvernamentala, înființată în anul 2016 din dorința de a crea un centru educațional și de suport pentru părinți, care încurajează și susține informarea în rândul acestora, promovează naturalul în sarcină și naștere, susține alăptarea și atașamentul parental și tot ce ține de conștientizarea și implementarea firescului uman în această arie a creării și susținerii unei noi vieți, echilibrate din punct de vedere fizic, psihic și emoțional. Echipa asociației este alcătuită din coordonator de proiecte, medic ginecolog și obstetrician, kinetoterapeut, doula, consultant în nutriție, medic pediatru, voluntari și persoane specializate în funcție de activitățile derulate.

Dintre activitățile desfășurate până în prezent, se numără:

CURSURI:

‐ Perioada sarcinii și nașterea
‐ Alăptare
‐ Nutriția în sarcină și nu numai
‐ Diversificarea și alimentația bebelușilor
‐ Dezvoltarea motrică a copilului până în 3 ani
‐ Metode de relaxare și respirație în travaliu
‐ Gimnastică prenatală

ALTE ACTIVITĂȚI:

‐ Cercuri de discuții pentru gravide
‐ Festival Plai 2016 – participare cu ateliere pentru gravide și copii
‐ Proiecție documentare „Îndrăznesc să nasc așa cum vreau” și „Îndrăznesc să diversific”
‐ Belly painting pentru gravide

 

DE CE ESTE NEVOIE DE ACEST PROIECT?

Acest proiect este necesar pentru a asigura amenajarea unui spațiu centralizat unde gravidele și părinții să poată dispune de materiale informative (cărți, broșuri, CD‐uri, DVD‐uri, mulaje și alte obiecte utile), să poată participa la activități de pregătire și la cursuri, fiind un punct de referință pentru întâlniri regulate și sprijin reciproc.

 

CE REZULTATE PROMITEM?

Facilitarea accesului la informații și cursuri referitor la sarcină, naștere, alăptare, îngrijirea bebelușului, alimentație corectă și tot ce ține de aceste domenii, creșterea ratei de informare în rândul părinților la nivel local.

 

CE VA SCHIMBA ACEST PROIECT ÎN TIMIȘOARA ȘI/SAU ÎMPREJURIMI?

Părinții vor avea un loc de întâlnire, socializare și suport, dotat cu tot ce este nevoie pentru a le asigura dorința de informare și pregătire pentru următoarele etape din viața lor. Vor găsi confortul psihic de a fi alături de persoane cu aceleași interese sau întrebări. Vor putea participa la o gamă largă de cursuri tematice. Vor ști ca pot oricând găsi ajutor specializat și de la inimă la inimă. Gravidele nu vor mai privi nașterea naturala cu teamă sau ca pe ceva rău. Proaspetele mame vor ști ce presupune perioada post‐partum și cum să‐și îngrijească bebelușii, scăzând sau eliminând astfel rata de stres și depresie post‐partum, a cărei consecință benefică va fi echilibrul în mediul familial.

 

CE VOM FACE PENTRU CA PROIECTUL SĂ FIE UN SUCCES?

Vom găsi un spațiu care să corespundă cerințelor și să fie potrivit pentru desfășurarea activităților. Dorim ca acesta să fie amenajat pentru a fi cât mai primitor și cald cu putință, dotat cu absolut tot ce este nevoie. Vom crea o platforma web și vom optimiza pagina de Facebook pentru o mai bună vizibilitate. De asemenea, vom imprima materiale promoționale.

 

PARTICIPAREA LA TIMOTION 2017 Naturnatal

Participarea noastră la TIMOTION va fi promovată pe pagina de Facebook a asociației (https://www.facebook.com/NaturNatal‐872120069573657/), pe grupul de suport creat de noi (https://www.facebook.com/groups/710056535759480/) în cadrul cursurilor și activităților susținute și prin flyere distribuite.

 

INFORMAREA DONATORILOR

Donatorii vor fi informați despre utilizarea fondurilor primite prin intermediul unor
postări pe pagina de Facebook TIMOTION, pagina de Facebook NaturNatal și poze.

 

NEVOI DE FINANTARE PE CARE SPERATI SA LE ACOPERITI PRIN PARTICIPAREA LA TIMOTION

Obiectivul de strângere de fonduri prin TIMOTION este de minim 6000 lei dintr-un buget total de 27.800 lei, necesar pentru implementarea proiectului „Din burtică în brațe – mă informez pentru copilul meu”.

Campionii
nostri

Numar
campioni
0

Donatii directe

Anonim 100 RON Mult succes in implementarea proiectului! 
HELLA Romania 100 RON HELLA Romania sustine activitatile in care se implica angajatii sai. Pentru fiecare donatie facuta, in vederea participarii la una dintre curse, compania a dublat suma donata, astfel incat fiecare cauza sa aiba posibilitatea de a-si atinge scopul cat mai repede. 
Anonim 100 RON Pentru cat mai multe nasteri naturale! 
Spiac Raluca 50 RON :) 
Anamaria Vancu 50 RON Donatie 
Celia Cioata 30 RON  
Marilena Gal 30 RON  
Carmen Tărniceru 10 RON  
Oana Osan 50 RON E mare nevoie în țara asta de voi. :) 
Ciprian Jurge 50 RON  
Ungureanu Laura 100 RON Fie să susțineți cât mai mulți bebeluși în a veni pe lume cu blândețe! 
Floare Petrean 30 RON
Dusita Damian 50 RON
Ovidiu Covasala 50 RON  
Anonim 500 RON Pentru a ajuta sa promovati in continuare firescul. 
Olariu Mirela 50 RON  
Olariu Cosmin 50 RON  
Lacramioara Stremtan Maria 50 RON  
Dusa Daniela 30 RON  
CIOATA BOGDAN 50 RON  
Previous Next