|   Inscriere 

Fundația United Way România: Învață să reușești!

Suma
stransa
13,605RON
Target
proiect
13,750RON
Procentaj
din proiect
98.9%
Numar
donatii
126

Abandonul școlar nu este o problemă a copilului, ci a întregii comunități, de aceea, considerăm că este nevoie de implicarea membrilor comunității pentru a crește șansele a 100 de copii de a rupe barierele sărăciei și de a avea un impact pozitiv în comunitate. Proiectul are o abordare integrată, în cadrul căreia acțiunile sunt concentrate pe nevoile copilului. Astfel pregătim un program de tip after-school și o masă caldă pe zi pentru 100 de copii de la Școala Gimnazială nr. 4 din Timișoara și Şcoala Gimnazială Sacoșu Turcesc (jud. Timiș), care implică sprijinirea copiilor în realizarea temelor, activități de formare și dezvoltare a deprinderilor de scris-citit și calcul aritmetic, formarea și dezvoltarea deprinderilor de muncă independentă, dar și activități de dezvoltare a deprinderilor de autonomie personală și socială. În plus, vom organiza o campanie de colectare de rechizite și două spectacole de teatru de păpuși (câte unul în fiecare școală) pentru facilitarea accesului copiilor la evenimente culturale.

Campionii
nostri

Numar
campioni
3

Madalina-Roxana Cernatescu , din echipa Atos IT Solutions and Services

Buna!

Fundatia United Way Romania mi-a oferit oportunitatea sa devin voluntar in cadrul proiectului "Invata sa reusesti" unde am ocazia sa integrez cu iubire cateva dintre pasiunile mele copiii, animalele si educatia.
Predau copiilor un curs despre "Cum sa ne comportam corespunzator cu animalele de companie" unde invatam prin joaca, lucruri fundamentale despre animalele care sunt mai tot timpul in jurul nostru.
Copiii si animalele de companie mi-au îmbogățit universul, mi-au oferit companie, afecțiune și o scuză să ne jucăm împreună. Dragostea si curiozitatea lor m-au inspirat și m-au învațat să fiu mai responsabila.​
In viziunea mea, copii impreuna cu animalele sunt solutia unui viitor mai bun si mai intelept, pentru ca ei impreuna au puterea sa arate adultilor o alta perspectiva. Noi ca si adulti trebuie doar sa fim deschisi sa o vedem.
Sustinerea acestui proiect este modul in care eu ii onorez si le multumesc copiilor si animalelor pentru tot ce m-au invatat si ma invata in continuare.
"Împreună este mai bine" :)

Suma stransa: 470 lei


Ioana Sorina Simolov , din echipa United Way Timisoara

Timotion a devenit un proiect drag sufletului meu! Întotdeauna mă impresionează plăcut oamenii care ajută fără a aștepta ceva în schimb și mă înclin în fața tuturor celor care rup din puținul lor pt a schimba o viață. Da, nu exagerez când spun că avem puterea să schimbăm vieți fără gesturi grandioase ... compasiunea si empatia merg foarte bine împreună. Am văzut cu ochii mei cum proiectul "Învață să reușești" modelează vieți și redă aripile copilașilor spre un viitor mai bun prin educație și nu numai.
Vă invit să mă susțineți și în acest an și să fim împreună Campionii Faptelor Bune.
Mulțumesc anticipat :)

Suma stransa: 320 lei


Paul Adrian , din echipa Visma

Salut!

Fundatia United Way Romania isi propune an de an sa combata abandonul scolar cu ajutorul comunitatii. Proiect cu care rezonez si pe care doresc sa-l sustin prin strangerea de fonduri cu ocazia acestei alergari de la Timotion.

Va asteptam alaturi!

Suma stransa: 20 lei


Donatii directe

SC Sustainalytics SRL 2,530 RON Ne bucuram sa va putem fi alaturi in acest proiect. Credem in succesul si binele ce il aduceti in vietile copiilor. Multumim pentru ca sunteti si faceti ceea ce stiti voi mai bine. 
Anonim 100 RON susținem educația 
Robert Simolov 30 RON  
Maria-Mihaela Ladanyi-Horgos 30 RON  
ILCA Dan Claudiu 30 RON  
Cucu Silviu 500 RON Va doresc mult succes si determinare in ducerea la capat cu bine a acestui proiect! 
Anonim 50 RON Un proiect minunat ce merită sustinerea comunității! 
Prisacariu Raul 25 RON Salut! 
Oana Pe 20 RON Inspirată de donatorul de anul trecut care a susținut fiecare proiect...

Hai să plouă cu donații și oameni faini la Timotion 9! 
Previous Next