|   Inscriere 

Fundația de Abilitare Speranța: START incluziune

Suma
stransa
3,205RON
Target
proiect
35,535RON
Procentaj
din proiect
9.0%
Numar
donatii
41

Toți copiii au drepturi egale! De aceea, prin proiectul „START incluziune” ne propunem ca minim 200 de elevi de toate vârstele și cadrele didactice din 5 școli timișene (din Teremia Mare, Lovrin, Lugoj și Timișoara) să învețe, chiar de la specialiști în domeniu, cum să se comporte cu copiii cu dizabilități, astfel încât aceștia să se simtă incluși în comunitate. În școlile vizate studiază deja copii cu diferite dizabilități, dar grupul nostru țintă este orice copil din școala de masă care nu a fost învățat cum să reacționeze atunci când întâlnește un copil diferit. Vom pregăti un ghid adresat copiilor și cadrelor didactice din grădinițele și școlile de masă, despre drepturile copiilor și incluziunea socială a copiilor cu dizabilități în învățământul de masă, și vom realizat o campanie de informare despre existența acestuia. O comunitate care nu sprijină persoanele cu dizabilități, nu va putea niciodată să depășească prejudecățile și concepțiile greșite legate de acestea și va bloca șansele acestor oameni de a-și dezvolta abilitățile. O comunitate puternică e o comunitate care îi sprijină şi pe cei mai vulnerabili membri ai săi.

 


Doneaza si tu!


Campionii
nostri

Numar
campioni
6

Mirabela Blidariu , din echipa BeePower

Toti copiii au drepturi egale! Va propun sa ne adunam in jurul lor si sa le oferim sprijinul de care au nevoie! Go, Bee Power!

Suma stransa: 1,360 lei


SUSTINE-L SI TU

Luminita Pacurariu , din echipa BeeSpeed

Toți copiii au drepturi egale, de aceea sustinem proiectul „START incluziune”! Echipa micilor campioni BeeSpeed vor alerga pentru ca noi sustinem incluziunea sociala si ne dorim ca toti copiii sa fie fericiti!

Suma stransa: 850 lei


SUSTINE-L SI TU

Bure Lucian , din echipa Kids4Kids

O comunitate care nu sprijină persoanele cu dizabilități, nu va putea niciodată să depășească prejudecățile și concepțiile greșite legate de acestea și va bloca șansele acestor oameni de a-și dezvolta abilitățile. O comunitate puternică e o comunitate care îi sprijină şi pe cei mai vulnerabili membri ai săi. Arata si tu ca esti parte din COMUNITATE.

Suma stransa: 300 lei


SUSTINE-L SI TU

Lavinia Kovacs , din echipa Micile Speranțe

Toți copiii au abilități, trebuie doar să fii dispus să le descoperi! Sunt kinetoterapeut la Fundația de Abilitare Speranța și vă aștept să susțineți echipa mea, Micile Speranțe, și să strigăm tare "START incluziune"!

Suma stransa: 150 lei


SUSTINE-L SI TU

Adina Iovanovici , din echipa Piticii Voinicii

Credem ca toti copiii trebuie sa aiba o copilarie fericita si sustinem proiectul START incluziune pentru ca suntem Piticii Voinicii care in fiecare zi muncim si invatam impreuna fara prejudecati.

Suma stransa: 20 lei


SUSTINE-L SI TU

Ionel Marginean , din echipa Thespis

chat gdp is working on this

Suma stransa: 0 lei


SUSTINE-L SI TU

Donatii directe

Prisacariu Raul 25 RON Salut! 
Oana Pe 20 RON Inspirată de donatorul de anul trecut care a susținut fiecare proiect...

Hai să plouă cu donații și oameni faini la Timotion 9! 
Previous Next