|   Inscriere 

Fundația de Abilitare Speranța: START incluziune

Suma
stransa
15,037RON
Target
proiect
35,535RON
Procentaj
din proiect
42.3%
Numar
donatii
185

Toți copiii au drepturi egale! De aceea, prin proiectul „START incluziune” ne propunem ca minim 200 de elevi de toate vârstele și cadrele didactice din 5 școli timișene (din Teremia Mare, Lovrin, Lugoj și Timișoara) să învețe, chiar de la specialiști în domeniu, cum să se comporte cu copiii cu dizabilități, astfel încât aceștia să se simtă incluși în comunitate. În școlile vizate studiază deja copii cu diferite dizabilități, dar grupul nostru țintă este orice copil din școala de masă care nu a fost învățat cum să reacționeze atunci când întâlnește un copil diferit. Vom pregăti un ghid adresat copiilor și cadrelor didactice din grădinițele și școlile de masă, despre drepturile copiilor și incluziunea socială a copiilor cu dizabilități în învățământul de masă, și vom realizat o campanie de informare despre existența acestuia. O comunitate care nu sprijină persoanele cu dizabilități, nu va putea niciodată să depășească prejudecățile și concepțiile greșite legate de acestea și va bloca șansele acestor oameni de a-și dezvolta abilitățile. O comunitate puternică e o comunitate care îi sprijină şi pe cei mai vulnerabili membri ai săi.

 

Campionii
nostri

Numar
campioni
6

Mirabela Blidariu , din echipa BeePower

Toti copiii au drepturi egale! Va propun sa ne adunam in jurul lor si sa le oferim sprijinul de care au nevoie! Go, Bee Power!

Suma stransa: 2,410 lei


Luminita Pacurariu , din echipa BeeSpeed

Toți copiii au drepturi egale, de aceea sustinem proiectul „START incluziune”! Echipa micilor campioni BeeSpeed vor alerga pentru ca noi sustinem incluziunea sociala si ne dorim ca toti copiii sa fie fericiti!

Suma stransa: 1,150 lei


Bure Lucian , din echipa Kids4Kids

O comunitate care nu sprijină persoanele cu dizabilități, nu va putea niciodată să depășească prejudecățile și concepțiile greșite legate de acestea și va bloca șansele acestor oameni de a-și dezvolta abilitățile. O comunitate puternică e o comunitate care îi sprijină şi pe cei mai vulnerabili membri ai săi. Arata si tu ca esti parte din COMUNITATE.

Suma stransa: 1,075 lei


Adina Iovanovici , din echipa Piticii Voinicii

Credem ca toti copiii trebuie sa aiba o copilarie fericita si sustinem proiectul START incluziune pentru ca suntem Piticii Voinicii care in fiecare zi muncim si invatam impreuna fara prejudecati.

Suma stransa: 1,020 lei


Ionel Marginean , din echipa Thespis

de cele mai multe ori suntem nepregătiși și neexersați să fim inclusivi. Recunosc că de multe ori mi-a fost mult mai ușor / comod să-mi pun bariere decât să-ncerc să trec pe lângă ele, că pooate se deschideau singure.
daca am fi învățați cum să fim deschiși, la vârsta de dinainte de a ne obișnui să punem bariere... și iaca proiectul

Suma stransa: 507 lei


Lavinia Kovacs , din echipa Micile Speranțe

Toți copiii au abilități, trebuie doar să fii dispus să le descoperi! Sunt kinetoterapeut la Fundația de Abilitare Speranța și vă aștept să susțineți echipa mea, Micile Speranțe, și să strigăm tare "START incluziune"!

Suma stransa: 500 lei


Donatii directe

Adriana David 50 RON START incluziune 
STEFAN MIHAICUTA 30 RON  
Ion-Catalin Ogoranu 10 RON  
Ion-Catalin Ogoranu 10 RON  
Prisacariu Raul 25 RON Salut! 
Oana Pe 20 RON Inspirată de donatorul de anul trecut care a susținut fiecare proiect...

Hai să plouă cu donații și oameni faini la Timotion 9! 
Previous Next