|   Inscriere 

Taking the Iniative in Education – “Literation” for education

Suma
stransa
34,264RON
Target
proiect
47,470RON
Procentaj
din proiect
72.2%
Numar
donatii
266

Campionii
nostri

Numar
campioni
13

Alina Ioana Iga

Sunt Alina, învățătoarea unor copii minunați și vocea care dă viață poveștilor pe canalul Cufărul cu povești, un podcast cu povești audio. Ador să citesc povești cu voce tare copiilor.

Am ales să susțin proiectul Literația SUSține Educația, deoarece cred cu tărie că poveștile au un rol important în dezvoltarea și în evoluția copiilor.
Cărțile deschid inimi și minți!

Imaginează-ți, cum ar fi, ca în fiecare clasă atât din mediul rural, cât și din cel urban să existe o mini-bibliotecă? Cum ar fi să existe un cufăr călător care să călătorească la cât mai mulți copii?

Aleargă, donează, distribuie și susține proiectul nostru: Literația susține educația!

Suma stransa: 2,200 lei


Bianca Boros , din echipa #astroLITERAȚIA

Literația SUSține educația” este proiectul pe care am ales să îl susțin. Crearea unor experiențe educaționale pozitive contribuie la creșterea motivației pentru învățare și prevenirea abandonului școlar.

Cititul face mintea să înflorească!
Imaginează-ți ce impact va avea o mini-bibliotecă și un spațiu destinat lecturii în fiecare clasă! Cititul este cel mai complex exercițiu pentru creier și pentru minte.

Aleargă, donează, distribuie și susține proiectul nostru: Literația susține educația!

Suma stransa: 2,160 lei


Ramona Jakoby , din echipa inEDU

Sunt Ramona și iubesc să aduc poveștile și cartea în viața copiilor. Am creat în hambarul casei un loc magic - Hambarul cu Carte, unde am călătorit prin povești împreună cu sute de copii.

Dar sunt prea mulți copii care nu au acasă nici măcar o carte ori pe cineva care să le citească. Îmi doresc ca, în clasele primare din mediul rural, să existe cărți pe care copiii să le descopere, să le răsfoiască, să le citească, în ritmul și în tihna lor, călătorind pe tărâmuri de poveste. Îmi doresc să le citim copiilor și să le insuflăm dragul de lectură.

Alerg pentru acest vis. Hai alături de mine, donează și susține proiectul ”Literația susține educația” al Asociației Inițiativă în educație, în parteneriat cu Colț de Banat și Cufărul cu povești!

Suma stransa: 1,705 lei


Sipos Catalin , din echipa inEDU

Ți-am spus că am ales să alerg la Timotion și să susțin proiectul Asociației Inițiativă în Educație? M-aș bucura tare mult dacă m-ai ajuta să strângem suma necesară proiectului. Susține și tu educația alergând pentru inEDU sau donând pe site-ul Timotion pentru proiectul nostru. Anul acesta mi-am propus să strâng 1424 lei, (adica 2% din suma necesară) :)

Suma stransa: 1,574 lei


Sorca (Mazilu) Oana Andrada , din echipa inEDU

Cred în puterea educației de a transforma lumea într-un loc mai bun și îmi doresc să avem cât mai mulți susținători care să ne sprijine să implementăm acest proiect. O carte, o poveste, o bibliotecă pot impacta o întreaga comunitate. Copiii din mediul rural nu au parte de biblioteci moderne, cu cărți atractive. Noi le putem rescrie povestea și oferi o șansă nouă.

Suma stransa: 1,360 lei


Balaj Adriana , din echipa inEDU

Sunt Adriana, profesora de istorie și voluntar Inițiativă în Educație. Alerg pentru proiectul Literația susține educația deoarece cred că un copil care citește devine un adult care gândește.Puterea educație începe cu o carte de povești care îți deschide o nouă lume. Îmi doresc ca prin atelierele de lectură, cursurile pentru cadrele didactice și prin mini-bibliotecile care vor apărea în urma acestui proiect să ajungem la cât mai mulți copii.


Suma stransa: 1,200 lei


Alexandru Mladin , din echipa inEDU

Sunt Alex și am ales să alerg pentru proiectul ”Literația susține educația”. Ca antrenor de fitness, zi de zi, mă preocupă educația pentru mișcare si sănătate. Dar pun pe același plan educația pentru lectură, importanța acesteia în parcursul copiilor.

Cunosc personal ce lucruri minunate se întâmplă în Hambarul cu Carte, câți copii au găsit acolo plăcerea de a citi, iar acum vreau să fiu parte din visul hambariștilor de a crea mini-biblioteci în clasele primare din mediul rural.

Alerg pentru acest vis și te invit alături de mine să facem pași pentru educație!

Suma stransa: 1,150 lei


Adriana Drai , din echipa Fluturașii ”To Be Or Not To Be””

Dorim să sensibilizăm copiii noștri la nevoile altor copii, care se confruntă cu neajunsuri la școală și acasă. Participând la acțiuni caritabile, copiii echipei nostre își dau seama de efectul vindecător al gestului lor. Îi întregește sufletește, îi maturizează și le sporește empatia față de cei din jur.

Suma stransa: 1,000 lei


Alex Niezgoda , din echipa Bios&co

Cu cei de la Hambarul cu Carte m-am întâlnit în urmă cu un an din întâmplare. Încă de la început am rezonat cu misiunea lor de a-i ajuta pe cei mici să-și dezvolte pasiunea pentru citit, să-și îmbogățească imaginația și să-și lărgească orizonturile. Am început prin intermediul Fundației Autonom să colaborăm și să sprijinim împreună educația. Anul acesta voi alerga la Timotion în două curse pentru a sprijini proiectul "Literația susține educația" și vă cer ajutorul pentru a duce în cât mai multe școli din zona rurală magia cititului. #EvoluamPrinEducatie

Suma stransa: 750 lei


Roxana Putan

Ca de obicei, susțin educația, mai precis proiectul "Literația susține educația" propus de InEdu. Chiar cred că un copil care citește, devine un adult care gândește, care își susține argumentat ideile și care este mult mai creativ și dezinvolt.

Suma stransa: 500 lei


Gabriela Cigan , din echipa inEDU

Alergăm sau pedalăm pentru InEdu, LITERAȚIA SUSȚINE EDUCAȚIA, la cea de-a opta ediție Timotion.
Copiii din mediul rural își doresc să citească "foarte bine". Am aflat asta de la ei prin proiectul "nu abandona școala", fiind voluntar activ în cadrul Asociației AMT.
Împreună ne implicăm și le putem schimba destinul, putem aduce magia poveștilor în copilăria lor.
DONEAZĂ, IMPLICAREA TA CONTEAZĂ!

Suma stransa: 350 lei


Monica Diaconu

Sunt învățătoare și pasionată de a susține creșterea frumoasă a copiilor. Cred cu tărie că accesul la cartea de calitate de la o vârstă mică este un drept al tuturor copiilor, dreptul de a fi parte din lumea cuvintelor, o lume în care cu toții am putea fi participanți activi. Copiii pot avea o voce cu care să fie co-creatori ai propriei vieți doar printr-o dezvoltare personală adecvată a imaginației, a visării, a lumilor posibile. De aceea, susțin cu tărie acest proiect care aduce lumile posibile în lumea, deseori lipsită de culoare și speranță din jurul copiilor din mediul rural. Haideți să redăm acest drept la carte de calitate pentru cât mai mulți copii!

Suma stransa: 300 lei


Cezar-Andrei Modog , din echipa inEDU

Salut,

Sunt Cezar Modog iar Literația SUSține educația” este proiectul susținut de mine. Îmi doresc ca experiențele educaționale pozitive pe care InEdu le dezvolta in societate sa ajute la creșterea motivației pentru învățare și prevenirea abandonului școlar.

Am ales să susțin proiectul Literația SUSține Educația, deoarece cred că fiecare carte deschisa de aceștia, are un rol important în dezvoltarea și în evoluția copiilor în viața cărora se implică.
Cărțile deschid minți iar mințile copiilor de mâine sunt mințile liderilor din viitorul nostru.

Suma stransa: 30 lei


Donatii directe

Preda Constanta Luminita 10 RON Doresc să particip la proiectele derulate de asociația dvs.  
Zanfir Angelica Otilia 20 RON Succes cu acest proiect !  
Banda Simona 50 RON Succes! 
Andra Carbunaru 25 RON succes, fetelor! 
Prisacariu Raul 100 RON Salut! 
Bretean 200 RON Multa sanatate si fericire! 
Anonim 100 RON La multi ani Olivet ! 
Anonim 100 RON Spor la citit 
Tuce Lucian 300 RON Educatia salveaza Romania. 
Hamilton Central Europe 8,000 RON Suntem părtași la povestea Asociației InEdu deoarece ne dorim ca orice copil să aibă parte de experiențe frumoase de învățare. La Timotion OPTimist - Literația susține Educația! Hai și tu! 
Raluca Bugariu 50 RON  
Vlad-Ioan Șendroiu 80 RON  
Anonim 50 RON .
 
Anca Elena Max 10 RON  
Luiza Toduti 90 RON  
Adrian Crisan 55 RON  
Maximillian Jakoby 30 RON  
Laurentiu Sarcina 50 RON  
Raluca Neniu 30 RON  
Prisacariu Raul 25 RON Salut! 
Previous Next