|   Inscriere 

Education in the village

Suma
stransa
7,126RON
Target
proiect
20,400RON
Procentaj
din proiect
34.9%
Numar
donatii
103

Campionii
nostri

Numar
campioni
4

Sîrbu Ancuta , din echipa Aricii Veseli

Educația copiilor este cea mai urgenta prioritate din tara asta. Inainte să investim in orice, cred că trebuie să investim in cei care vor duce sau nu, mai departe munca noastră. Copiii de la sat au nevoie de servicii de educație mai bună, adaptate nevoilor si timpului in care traiesc. Copiii vulnerabili trebuie sustinuți, altfel ei nu reusesc să termine nici măcar școala gimnazială, riscul abandonului școlar este in creștere la fel ca analfabetismul funcțional. Alerg pentru educația copiilor din satul Coșteiu. Toți copiii au nevoie de o educație de calitate și drepturi egale.

Suma stransa: 900 lei


Andreea Melina , din echipa Educația la sat

Alerg pentru sustinerea educatiei in zona rurala, pentru copiii vulnerabili care au extrem de multa nevoie de ajutor si suport. Accesul lor la educatie de calitate e foarte redus, ceea ce impacteaza direct calitatea vietii pe care o vor avea ca adulti. Cunosc proiectul inca de la inceput si mi-e drag pentru ca ma indentific cu valorile si principiile pe care organizatia "Educatia la sat" le are. Cel mai mic ajutor din partea voastra inseamna foarte mult pentru ei.

Suma stransa: 476 lei


Adriana Petrescu , din echipa Little People

Cred ca nu intamplator mi-a iesit asociatia Educația la sat in cale atunci cand am decis sa alerg in cursa Timotion. Spun asta deoarece in primavara trebuia sa incep un program pentru sustinerea educatiei in mediul rural, program care ulterior s-a inchis din cauza pandemiei. Proiectul continua insa in mediul on-line si are nevoie de suport, mai mult ca oricand. Alerg cu inima. Pentru educatia copiilor din satul Costeiu. Cine vrea sa imi fie alaturi, in alergare sau cu o donatie este asteptat cu drag. Multumesc!

Suma stransa: 320 lei


Lelia Samson , din echipa Educația la sat

Toți copiii au nevoie de educație! Cel mai mult au nevoie de ajutor în educație copiii din școlile de la sat acum, în timpul pandemiei când clasele s-au închis iar ei nu au mijloacele necesare să învețe prin școala online.

Haideți să îi ajutăm pe acești copii, să nu îi abandonăm!

Poți să alergi cu noi, sau poți susține proiectul și pe acești copii! Spune-le prietenilor, distribuie postarea, contribuie şi tu cu orice sumă. Orice ajutor e binevenit!

Suma stransa: 300 lei


Donatii directe

Adrian Erimescu 200 RON  
Iulian Kellenberger 40 RON  
Ioan Stoide 50 RON  
Isac Vlad 100 RON  
Henrike Bradiceanu-Persem 100 RON  
Dan Ilca 200 RON Donatie 
Pop Camelia 50 RON  
Laurentiu Georgescu 50 RON  
Previous Next