|   Inscriere 

Children and Faries: Believing in Superheroes

Suma
stransa
29,660RON
Target
proiect
22,500RON
Procentaj
din proiect
131.8%
Numar
donatii
233

“Our children are growing up…” are the words often said by parents, therapists, teachers and psychologists, with a trace of fear, doubt. What will we do? How can we help them?

We, the Children and Fairies Association, believe in the chance of children with developmental disorders to become independent and happy adults!

The project “We believe in superheroes” comes to the aid of 15 children and adolescents diagnosed with a developmental disorder, who face socio-emotional difficulties and integration during puberty and adolescence. The aim of the project is to develop the skills needed for a life as independent as possible through group workshops offered free of charge for 3 months. 

They will learn to cook, relate, express their emotions together, interact appropriately physically, play board games together, spend time together like other teenagers.

By training parents and specialists, their children, future adults, will have the necessary resources to understand and go through this overwhelming age more easily. 

Thus, parents and specialists will be able to participate in two online workshops and will have subsequent access to a digital material with concrete information and solutions.

It is important that during this time, full of change, to be together, to learn from each other, to be seen and heard. It is equally important for their families to feel that this age is not just about insecurity and in no way isolation, but about real support and a community.

Project duration

September-December 2022.

Campionii
nostri

Numar
campioni
6

Maria Hulea , din echipa Copii si Zane

O dizabilitate e greu de dus și când sunt copiii mai mititei, dar atunci mai găsești locuri de joacă unde să îi poți duce, parcuri unde le este permis să folosească dispozitivele de joacă, terapeuți dispuși să lucreze cu ei și centre care îi primesc la terapie ... dar când cresc iar recuperarea lor a fost minoră și evoluția limitată, ei sunt condamnați la izolare.

Puteți face un exercițiu: sunați la toate centrele din țară și la toate cabinetele cu terapeuți, ziceți că aveți un copil de peste 10-12 ani (deși unii te refuză și dacă au trecut de 7 ani) și vedeți câți îl vor accepta la terapie.

Noi suntem norocoși. Rareș are o a doua familie în mijlocul celor de la Copii și Zâne, pe unele din terapeute cunoscându-le de peste 14 ani. Și cât ne mai țin puterile și zânele îl acceptă, va merge la ele. Deși la vârsta asta nu mai poate fi vorba de progrese, acolo primim ajutor să ieșim din situații dificile și să facem față provocărilor vârstei, menținându-l și pe el și pe noi pe linia de plutire. Fără ele "adolescența haine grele" ar fi fost și mai cumplită.

Pentru că proiectul e adresat celor ce trec prin perioada prin care tocmai am trecut și noi și știu cât de grea și devastatoare este atât pentru adolescentul cu dizabilitate cât și pentru familia lui, mă înscriu iar campion pentru proiectul lor minunat.

Perioada actuală în care are loc proiectul este una foarte grea și îmi va fi greu să vă cer ajutorul, când el e solicitat în atâtea alte direcții. Cu gândul la pace ... sunt încrezătoare că voi aduna suma target, că vom alerga de numa’ (musai să începem antrenamentul) iar adolescenții cuprinși în proiect vor beneficia de timp fain și vor face lucruri atât de utile lor.

Pentru o perioadă vor fi scoși din izolare iar părinții vor beneficia de soluții la multe din problemele lor.

Suma stransa: 2,000 lei


Marcela Andreea Popa , din echipa Copii si Zane

Cu gândul la copii și cu sufletul la evenimentele actuale, îmi fac curajul să devin Campion al proiectului ”Credem în supereroi”. Un alt proiect de suflet scris împreuna cu colega mea, Alexandra, pentru a aduce un pic de bine în viața copiilor ajunși la pubertate și a adolescenților cu o tulburare în dezvoltare, uitați de toată lumea, pentru că de acum sunt prea mari pentru a se da în leagănele din parc și au prea puține abilități pentru a face activități adecvate vârstei lor. Noi credem în ei, în supereroii nostri și în capacitatea lor de a învăța noi abilități care să-i ajute să fie cu un pas mai aproape de independență și integrare!

Suma stransa: 1,550 lei


Istvan Barazsuly , din echipa HOSPICE Timisoara

Intr-o lume plina de razboi, am ales sa sustin adolescentii cu tulburari, pentru ei orice lucru este o lupta continua.

Suma stransa: 1,350 lei


Violeta Robu , din echipa Dräxlmaier Timisoara

Fiecare dintre noi poate fi un erou, iar noi dorim să susținem copiii minunați și echipa fantastică Copii și Zâne!

Suma stransa: 1,200 lei


Nadia Neagu , din echipa ACI Timisoara

Haideti sa fim generosi si sa intindem o mana de ajutor catre 'Copii si Zane'. Am alergat pentru ei 10km si anul acesta la Timotion, voi ii puteti ajuta printr-o donatie. Multumesc!

Suma stransa: 350 lei


Dragos Alexandru Ardelean , din echipa Look Inside Timisoara

Educatia este singura care poate face diferenta pe termen lung, iar asta inseamna educatie pentru toti copiii, indiferent de problemele lor. Poti fi si tu super eroul lor !!!!

Suma stransa: 50 lei


Donatii directe

AKWEL 4,000 RON Cu drag pentru Supereroi! Noi credem în voi! Echipa Akwel 
Patrick Vetres 50 RON  
Dräxlmaier Timisoara 3,500 RON Echipa Dräxlmaier Timișoara aleargă, pedalează și donează la Timotion pentru a aduce un pic de bine în viața copiilor și tinerilor cu tulbărări de dezvoltare. Noi credem în voi , știm că sunteți curajoși și credem în supereroii din echipa Copii și Zâne! Felicitări și mult curaj vă dorim! 
Romina Guran 100 RON Cu drag. 
Cotolan Maria 10 RON  
Andreea Grecu 50 RON  
Carmen Munteanu 30 RON  
Anonim 500 RON Faceti o treaba foarte buna! 
Ovidiu Aron 35 RON  
DAVID Trica 50 RON  
Alexandru Butoi 30 RON  
Prisacariu Raul 25 RON Salut! 
Previous Next