|   Inscriere 

Asociația Superhumans PSI: Superhumans – minte sănătoasă în corp sănătos (EN)

Suma
stransa
27,980RON
Target
proiect
43,750RON
Procentaj
din proiect
64.0%
Numar
donatii
243

For the first time at Timotion, the “Superhumans: healthy mind in healthy body” project aims to promote a healthy lifestyle for both mind and body, through 12 activities to which specialists from various fields will be invited such as: psychology, nutrition, sports, mindfulness.

For citizens, mental health is a resource that enables them to realize their intellectual and emotional potential and to find and fulfill their roles in social, school and professional life. For societies, the good mental health of citizens contributes to prosperity, solidarity and social justice. Conversely, lack of mental health imposes multiple costs and losses on citizens and social systems.

WHEN?

July – November 2024

FOR WHOM?

At least 500 people of all ages, who will come to the events and apply the tools provided by the specialists. The events are dedicated to everyone who is interested in mental health, is curious to learn new things, asks questions and is attached to the community already created around Superhumans.

Campionii
nostri

Numar
campioni
12

Nicoleta Andreiciuc , din echipa Superhumans România

Fii campionul Psihicului tau!

Suma stransa: 2,350 lei


Bianca Teliban , din echipa FaraDieta.ro

E minunat să vezi cum sportul, alimentația echilibrată și sănătatea psihologică se completează reciproc pentru a ne ajuta să trăim o viață echilibrată și sănătoasă.

Mă numesc Teliban Bianca, sunt nutriționist și sunt încântată să particip la cursa Timotion unde am ales să susțin proiectul "Minte sănătoasă în corp sănătos". Are un mesaj și un scop puternic și necesar în societatea noastră moderna.
Cred cu tărie că alimentația echilibrată alături de activitatea fizică regulată și grija pentru sănătatea noastră psihică sunt pilonii fundamentali pentru a ne menține sănătoși și fericiți.

Haide să alergăm împreună și să susținem acest proiect minunat inițiat de Superhumans.

Suma stransa: 1,100 lei


Ioana Duda , din echipa Superhumans RO

Si tu poti fi superhuman pentru oamenii din jurul tau

Suma stransa: 1,080 lei


Mircea Dragu , din echipa Nippon M Timișoara

Am fost parte din proiectele asociației încă de la începutul acesteia, mai exact când era o entuziastă și improbabilă Inițiativă civică. Am urmărit asociația crescând, și am văzut impactul pe care activitățile acesteia le-a avut în comunitate. Știu ca pentru mulți oameni serviciile psihologice de calitate sunt greu accesibile. Superhumans Timișoara și partenerii acesteia încearcă, de multe ori cu succes, să compenseze asta, oferind gratuit servicii premium de psihoeducație. Vă invit să fiți alături de mine în susținerea acestui proiect, și totodată să urmăriți activitățile Superhumans.

Suma stransa: 1,050 lei


Ramona Bran , din echipa Super runners

Super runners alearga pentru un super proiect de super psihoeducatie:)

Suma stransa: 800 lei


Arămescu Mircea

Salut! Sunt un tânăr de 19 ani din Iași pasionat de voluntariat. Am început recent să alerg alături de colegii mei din Toastmasters la Semimaraton Iași, iar acum voi continua la Timișoara, încă o dată, alaturi de Toastmasters.

Am ales să alerg pentru Superhumans, organizația fondată de colega mea, Rebeca Peca, pentru că susțin misiunea lor. O societate în care accesul la panificație este la îndemână este o societate mai veselă și mai sănătoasă!

Suma stransa: 630 lei


Anca-Rebeca Peca , din echipa Superhumans RO

Cred sincer în psihoeducație și în puterea ei de a contribui la o lume mai bună. Proiectul „Minte sănătoasă în corp sănătos” vrea să promoveze toate bazele unei vieți bine trăite, care înseamnă atât grijă față de corp, dar și față de psihicul nostru deseori ignorat și bombardat de tot ce se întâmplă în jurul nostru.

Suma stransa: 450 lei


Raluca Popescu , din echipa Runuccino

Sunt o persoană care a realizat pe pielea ei cât de fericit e psihicul într-un corp sănătos, corp care alege să se miște și cum mintea merge mână în mână cu corpul. Practic, corpul e vehiculul care transportă psihicul, iar acesta e motivul pentru care îmi doresc să susțin acest proiect frumos!

Suma stransa: 300 lei


Cristina Negura , din echipa Superhumans România

Cred foarte mult în misiunea Superhumans de a aduce sănătatea mintală mai aproape de comunitate, o nevoie atât de importantă în prezent.

Suma stransa: 200 lei


the Champion Berry , din echipa Superhumans România

woof !

Suma stransa: 110 lei


Radu-George Pavel , din echipa Superhumans RO

"It is not primarily our physical selves that limit us but rather our mindset about our physical limits."
-Ellen J. Langer

Psihoeducația nu este un moft. Este necesară fiecăruia dintre noi și doar alături de oameni inteligenți emoțional putem construi un viitor mai bun pentru noi și pentru generațiile ce vor urma.

Suma stransa: 70 lei


Ioana Miruna Postaru , din echipa Superhumans RO

"În fiecare pas al tău, poți schimba vieți! Aleargă cu inima plină de generozitate și transformă pașii tăi în speranță pentru cei în nevoie. Fiecare kilometru contează!

Suma stransa: 0 lei


Donatii directe

Vlad Pandur 50 RON  
Anonim 50 RON Buna ziua, as vrea sa ma inscriu la eveniment dar in present sunt neangajat si ma incadrez in grupa de tineri. Ma intereseaza acest eveniment deoarece am un proiect personal de dezvoltare si cultivare a caracterului, pe langa altele, dar vreau sa vad care este capacitatea maximala in care se poate dezvolta populatia in Timisoara in acest respect, si vreau sa vad ce se poate face in acest respect la nivelul social. 
Sebastian Anitei 10 RON  
Ciuta Andrei 10 RON  
SMW Fabrica De Biciclete 4,090 RON Crezul nostru este acela că dorința de a face sport trebuie să fie parte din noi, sănătatea aflându-se la baza unei vieți împlinite. De aceea am ales ca în 2024 să susținem proiectul Superhumans – Minte sănătoasă în corp sănătos de la Timotion 10. 
Daniel Bosioc 30 RON  
Roxana Ciobotea 200 RON  
Sergiu Foca 850 RON  
Mladin Ionut 50 RON Succes! 
Anonim 100 RON Love it so much! 
Previous Next