|   Inscriere 

Asociația Action for People: Together for Equal Opportunities

Suma
stransa
31,725RON
Target
proiect
39,250RON
Procentaj
din proiect
80.8%
Numar
donatii
228

Through the project from Timotion 10, we will provide support in weekly school preparation and recovery for 30 institutionalized children from 2 family homes and a day care center. The children will participate in 10 workshops for the development of resilience, emotional intelligence, the formation of pencil drawing skills and the promotion of their own vocation. 5 training sessions will be held for at least 10 educators and volunteer coordinators, from Timișoara, Lugoj, Găvojdia, from the child protection system on topics such as active listening, non-violent communication, providing support in crisis situations. The development workshops and training sessions for educators and volunteers will be supported by Sellification4Education trainers and collaborators. It is also planned to organize a one-day trip, which will combine elements of discovery, knowledge and conservation of nature, workshops on various psychological topics, group games, workshops on healthy eating, but also water sports activities for a number of 50 institutionalized children from families with reduced financial possibilities. Within the same project, monthly reading workshops will be organized, interwoven with games and creative workshops for children from the villages of Tomești, Românești, Curtea. All this with the aim of improving school results, strengthening self-esteem, developing the skills and competencies of institutionalized children and those from disadvantaged areas, in order to increase the chances of social integration.

WHEN?

September 2024 – January 2025 (5 months)

FOR WHOM?

The direct beneficiaries of the project are 30 children from 2 family homes, Sfântul Mihail in Săcălaz and Casa Andrei in Timișoara, respectively the Casa Olarului day care center. These are students between the ages of 7 and 18, included in mainstream schools. The direct beneficiaries of this project will also be the caregivers from the protection system and the volunteer coordinators who will participate in training sessions, which will help them improve their own skills in relating to institutionalized children. Another category of beneficiaries is represented by the 20 students from villages such as Curtea, Tomești, Românești, who will benefit from the one-day trip, together with the association’s volunteers and the children from family-type homes already included in the support program. Children who have never participated in a trip of this kind will be selected.

Campionii
nostri

Numar
campioni
10

Carmen Gudiu , din echipa Action For People

Cred în puterea educației și cred că toți copiii ar trebui să aibă șanse egale în fața oportunităților de învățare.

Ne vedem la alergare!

Suma stransa: 1,320 lei


Medinschi SILVIA , din echipa Alergotura

Haideți sa fim o echipa și sa ii ajutam pe copiii care au nevoie de noi!

Suma stransa: 1,000 lei


Alice Vasiloni , din echipa Toluna

”Împreună pentru șanse egale” oferă oportunități de învățare și dezvoltare copiilor instituționalizați și din medii defavorizate social.

M-am alăturat cu încredere și bucurie proiectului și echipei ACTION for PEOPLE, pentru a oferi resursele și suportul de care copiii au nevoie pentru a-și îmbunătăți viața și perspectivele de viitor.

Copiii din medii defavorizate și instituționalizați pot simți uneori că sunt uitați sau neglijați de societate.

Implicarea ta le arată că nu sunt singuri și că există oameni care se îngrijesc de ei și îi susțin.

Cu speranța de a crea o lume mai bună, vă adresez un îndemn călduros:


"Haideți să ne unim forțele și inimile pentru a oferi lumină și speranță copiilor din medii defavorizate și instituționalizați! Fiecare gest de generozitate și fiecare zâmbet pe care îl aducem în viețile lor contează enorm.

Alătură-te misiunii noastre de iubire și solidaritate pentru a face lumea un loc mai bun pentru toți copiii!"

#ActionforPeople
#povestedevoluntar

Suma stransa: 700 lei


Ruben Galis , din echipa Daca vrei poti

Poate ca acesti copii au pierdut startul in viata, insa nu e nevoie sa piarda cursa. Hai sa-i sustinem in a putea sa alerge prin viata.

Suma stransa: 250 lei


Catalina SavaSunt Cătălina și m-am născut cu o deficiență de auz, făcând parte din comunitatea persoanelor cu dizabilități. Am descoperit lumea citind pe buzele oamenilor și prin lectura cărților, beneficiind de terapie logopedică timpurie și susținută.

Deci, EDUCAȚIA m-a scos din tăcere.

Iar anul acesta doresc să dau și eu înapoi din ceea ce am primit. Cred cu tărie că educația bună oferă copiilor dintr-o categorie vulnerabilă o șansă mare de reușită în viață și să trăiască ca independent.
De aceea aleg să susțin Proiectul "Împreună pentru șanse egale" deoarece are ca scop oferirea accesului la educație pentru cei 50 de copii din case de tip familial și medii defavorizate.

În anul 2021, am avut onoarea să alerg ca și campion pentru Asociația Solidart, în cadrul proiectului unic "Teatru Surd" sprijinit de comunitatea Timotion din Timișoara. Acest proiect a oferit oportunitatea unor tineri surzi să urce pe scenă și să-și exprime talentul.

#Timotion
#ActionForPeople

Suma stransa: 200 lei


Bianca Vasiloni , din echipa Toluna

Sunt Bianca, mama a doi copiii minunati .
De anul trecut am început sa îi inplic pe copiii în diferite campanii dedicate copiilor din medii defavorizate si din centrele de plasament pentru a le face cunoscuta prezenta acestor suflete mai putin norocoase în societatea noastra.

Atât copiii din medii defavorizate cât si cei din centrele de plasament au nevoie de îndrumare pentru a alege calea cea bunã în viata . Mai mult decât atât, pentru ca parintii nu le sunt alaturi , cu atât mai mult comunitatea are responsabilitatea de a repara pe cât posibil aceasta nedreptate- un statut pe care nu si l-au ales singuri, dar si de a-i ajuta sa îsi îndeplineasca sperantele.

Am speranta ca prin puterea exemplului , copiii mei si nu numai ,sa devina activi în societatea noastra si sa faca voluntariat pentru a sustine proiectele pe care si le doresc .

Vom alerga ca si campioni “ de la mic la mare “ in data de 12.05.2024 la Timotion pentru a sustine proiectul “Împreuna pentru sanse egale “ si te invit cu drag sa ni te alaturi .

Suma stransa: 150 lei


Visan Flore , din echipa Action For People

Eu sunt Flore din Timișoara și sunt pasionată de artă.
Sunt persoana surdă si la Kaufland lucrez ca lucrător comercial universal,această muncă poate fi obositor.
În zilele mele libere ma cufund în atelierul meu de artă și creez
diverse obiecte de arta prin pictura, modelaj
De asemenea,îmi place sa alerg si am participat la Timotioj din 2016 pentru diverse cauze.
Anul acesta doresc sa mă alatur Proiectului "Împreună pentru
șanse egale " coordonat de echipa Action For Preople care ajută pe cei 50 de copii defavorizați din plasament.
Copiii de azi sunt viitorul de mâine, deci educația este esentială pentru viitorul bun.

#actionforpeople
#educație
#timotion
#

Suma stransa: 100 lei


Alexandru Socol , din echipa #alergpentrusanatate

Dragi prieteni și susținători,

Astăzi, vreau să vă împărtășesc o parte din călătoria mea și motivul pentru care mă implic în această activitate cu atâta pasiune și determinare. Alerg pentru o cauză nobilă și pentru o organizație în care cred cu tărie: Asociația Action for People: Împreună pentru șanse egale.

Fiecare pas pe care îl fac în timpul antrenamentelor și al competițiilor este dedicat copiilor și tinerilor care se luptă pentru șanse egale în viață. Această organizație lucrează neîncetat pentru a asigura că fiecare copil are acces la educație, îngrijire medicală și oportunități de dezvoltare, indiferent de mediul social sau economic din care provine.

Alergând pentru Asociația Action for People, îmi dedic eforturile pentru a sprijini această misiune nobilă și pentru a aduce speranță și schimbare în viețile copiilor și familiilor lor. Fiecare kilometru pe care îl parcurg este un pas către un viitor mai bun pentru acești copii și o declarație de solidaritate în lupta pentru egalitate și dreptate.

Vă invit să vă alăturați mie în această călătorie, fie prin sprijin financiar, fie prin participare activă la evenimentele și campaniile noastre. Împreună, putem face o diferență reală în viețile celor care au nevoie de ajutorul nostru cel mai mult.

Cu recunoștință și determinare,
Socol Alexandru

Suma stransa: 10 lei


Razvan Stolojescu , din echipa Action For People

Proiectul nostru are la bază o viziune simplă: să inspirăm și să încurajăm oamenii să facă pasul către o viață mai sănătoasă și mai activă. Fie că este vorba despre alergat, mersul pe bicicletă, yoga sau orice altă formă de activitate fizică, fiecare pas contează în călătoria noastră către bunăstare.

Suma stransa: 0 lei


Alexei Dombrov , din echipa Action For People

Fiecare copil ar trebui sa aiba acces la educatie.
Impreuna putem sa-i ajutam :)

Suma stransa: 0 lei


Donatii directe

Catalin Bogdan Gruie 300 RON Succes! 
Simona Sirmon 425 RON Copiii de la Școala Babel din Timișoara susțin acest proiect! 
Anonim 100 RON Succes voluntarilor și educatorilor în a face viața copiilor mai bună. 
Anonim 55 RON bafta 
Anonim 50 RON Domnul sa va binecuvinteze!  
Lucian Avramescu 85 RON  
TITA BOGDAN 20 RON  
Ionut Mutascu 10 RON  
Toluna 3,930 RON Suntem încântați să sponsorizam proiectul celor de la Action for People prin participarea noastra la Timotion 2024. La Toluna, credem în susținerea inițiativelor care împuternicesc comunitățile și promovează schimbările in bine.

Prin susținerea pregătirii și a recuperării scolare săptămânale pentru 30 de copii instituționalizați, oferind ateliere pentru reziliență, inteligență emoțională și promovarea vocației, investim în viitorul acestor copii și al comunităților lor. În plus, sesiunile de formare pentru educatori și coordonatori de voluntari îi vor dota cu instrumentele necesare pentru a oferi sprijin eficient în cadrul sistemului de protecție a copilului.

Suntem deosebit de încântați sa sustinem astfel de initiative propuse de cei de la Action for People. Aceste activități nu numai că oferă oportunități educaționale, dar și promovează dezvoltarea holistică și integrarea socială pentru copiii din medii defavorizate.

Prin sponsorizarea noastră, ne propunem să avem un impact semnificativ asupra vieților acestor copii și să contribuim la construirea unui viitor mai luminos pentru ei. Așteptăm cu nerăbdare să vedem rezultatele pozitive ale acestei colaborări și suntem mândri să facem parte dintr-o cauză atât de merituoasă. 
Loredana Belgiu 10 RON  
NewPharma 2,450 RON Cu bucurie ne alăturăm misiunii voastre de a oferi șanse egale pentru fiecare copil. Una din valorile companiei este colaborarea. Suntem ferm convinși că doar prin colaborare putem aduce schimbări semnificative și durabile în viețile copiilor.  
PinTeam 2,970 RON Ne dorim anul acesta sa oferim sprijin si sa contribuim la un proiect dedicat educatiei copiilor. Dorim sa fim parte dintr-un proiect care asigura sanse egale copiilor in fata oportunitatilor de invatare. Speram la imbunatatirea rezultatelor scolare, consolidarea stimei de sine, dezvoltarea abilitatilor si competentelor copiiilor institutionalizati si a celor proveniti din zone dezavantajate, in vederea sporirii sanselor de integrare sociala. 
Prisacariu Raul 50 RON Mult succes! 
Adriana 50 RON ❤️ Fiți forța care schimba vieți, creste comunitatea si schimba lumea din jur!  
Previous Next