|   Inscriere 

Asociația Inițiativa în Educație: Lectura te face M.A.R.E.

Suma
stransa
34,025RON
Target
proiect
31,938RON
Procentaj
din proiect
106.5%
Numar
donatii
284

Reading is an essential aspect in the formation of children and is particularly important, especially at a young age. Reading grows us, forms us and has the ability to transform us. Starting from this creed, in the project “Lectura te face M.A.R.E!(Reading makes you B.I.G.) we are preparing 10 non-formal reading workshops for 250 children from vulnerable backgrounds in Timiș County. We will ensure the access of at least 60 teaching staff to a series of professional training workshops using non-formal methods, we are preparing at least 50 open educational resources, of which 20 new stories in the “Cufărul călător” (Story Chest) podcast, we offer access for at least 100 children from 4 primary classes at the “Cufărul călător” (Story Chest) library, we set up two reading corners in two rural schools for their students and equip the kindergarten in Pesac with 50 books suitable for preschool education.

 

Campionii
nostri

Numar
campioni
13

Florentina Ivănescu , din echipa Spiridușii Babel

Cred cu adevărat în puterea poveștilor, în dezvoltarea celor mici prin lectură și în importanța educației. Alerg pentru a da șansa copiilor de a descoperi lumea fermecată a poveștilor și a se bucura de liniștea și armonia colțurilor de lectură. Alerg pentru a oferi cadrelor didactice accesul la resurse educaționale deschise.
Dacă vrei și tu să susții aceste inițiative poți să alergi alături de mine sau să ma susții printr-o donație.
Lectura te face mare!

Suma stransa: 3,156 lei


Sipos Catalin , din echipa inEDU

Imaginați-vă puterea pe care o are abilitatea de a citi. Este cheia spre cunoaștere, succes și libertate. Dar, din păcate, pentru mulți copii din comunitățile dezavantajate din Timiș și chiar din Timișoara, această abilitate este un dar rar. Acești copii ajung să crească fără "undița" lor, fără capacitatea de a citi și de a învăța, ceea ce îi limitează într-un mod inimaginabil. Dar nu trebuie să rămână așa!

Astăzi, vă îndemn să vă alăturați Asociației Inițiativă în Educație în misiunea lor de a rescrie viitorul pentru acești copii. Fiecare donație contează și poate face o diferență imensă în viața lor. Prin activități și resurse educaționale, acești copii vor avea acces la aceeași "undiță" pe care o avem noi, care îi va ajuta să-și depășească limitările și să-și îndeplinească potențialul.

Suma stransa: 2,121 lei


Ramona Jakoby , din echipa Colț de Banat

Cred cu tărie în puterea cărților, a poveștilor și în necesitatea de a-i expune cât mai timpuriu pe copii la lecturi potrivite. Împreună putem aduce cartea în drumul copiilor, pentru ca magia poveștilor să le deschidă căi de învățare și dezvoltare. Vino în povestea noastră!

Suma stransa: 1,630 lei


Sorca (Mazilu) Oana Andrada , din echipa inEDU

Anul acesta se împlinesc 15 ani de când educația ocupă cel mai important loc în viața mea. Am luat decizia de a mă întoarce în România și a contribui aici la îmbunătățirea mediului educațional. Parcursul nu a fost ușor. dar am simțit că fiecare efort a fost meritat.
Prin inEDU am creat contexte de învățare și dezvoltare pentru mii de copii, profesori și părinți.
Acum visăm să devină realitate acest proiect și sperăm că vom găsi suportul necesar în comunitate.
În prezent ne pregătim copiii pentru un viitor incert. Pentru a face față provocărilor unei lumi extrem de dinamice, copiii au nevoie să fie dotați cu instrumentele necesare, iar unul dintre acestea îl constituie nivelul de literație, competențele de literație fiind considerate competențe cheie.
Experiența anterioară în implementarea proiectelor de lectură în mediul rural ne arată o realitate tristă: mulți elevi au o situație financiară precară acasă, abandonează școala din cauza lecturii și nu au șansa să citească nici măcar o carte. Prăpastia dintre copiii din mediul rural și urban s-a adâncit, iar inechitățile sociale s-au accentuat în comunitățile defavorizate. Lectura este însă importantă și pentru preșcolari, care sunt de cele mai multe ori neglijați și pentru care nu se realizează biblioteci, deși studiile de specialitate demonstrează impactul lecturii în viața copiilor.
Prin acest proiect construim experiențe pozitive de lectură pentru copiii din județul Timiș și dotăm biblioteci rurale în școli și grădinițe.

Te invit să ne suștii cu o mică sau mare donație și să oferi șansa unui copil de a avea un drum mai bun în viață!

Lectura te face M.A.R.E.

Suma stransa: 1,544 lei


Bianca Boros , din echipa Grup de inițiativă ATLAS: Clubul de robotică din CNB

Împreună facem pași pentru educație!

Suma stransa: 1,430 lei


SIMINA NEO , din echipa inEDU

Odată ce ai învățat să citești, vei fi liber pentru totdeauna. (Frederick Douglas)
Clasa a III-a D (CLASA DELFINILOR ENERGICI) de la Școala Gimnazială Nr. 30 din Timișoara crede în puterea poveștilor și în educarea copiilor prin intermediul lecturii. Ne alăturăm acțiunilor propuse de INEDU în cadrul proiectului Lectura te face M.A.R.E și dorim să contribuim la amenajarea și dotarea unor spații destinate lecturii în mediul rural.

Suma stransa: 1,250 lei


Die Erdbeeren N. Lenau

Die Erdbeeren Klasse alearga si sustine Asociația Inițiativa în Educație: Lectura te face M.A.R.E.

Suma stransa: 1,038 lei


Balaj Adriana , din echipa inEDU

Anul acesta alerg pentru două dintre cele mai mari pasiuni pe care le am: educație și lectură! Cred în puterea educației și cred în impactul pe care îl au astfel de proiecte în viața copiilor.
Dacă și tu crezi că putem aduce magia din povești în viața copiilor aleargă alături de mine sau susține-mă printr-o donație!
Lectura te face mare!

Suma stransa: 1,032 lei


Alina Lazaruica , din echipa inEDU

De ce alerg și anul acesta la Timotion?
Ei bine, alerg pentru:
-efortul pe care echipa Inițiativă în Educație îl depune pentru a-i bucura pe elevii din medii vulnerabile;
-amenajarea unor colțuri de lectură în școlile din mediul rural;
-dotarea unei grădinițe cu 50 de cărți;
Vă invit să ne sustineți cu o mică donație și să oferiți șansa unor suflete să pătrundă în lumea poveștilor prin intermediul cărților citite.

Suma stransa: 1,000 lei


Gabriela Florica Sorca , din echipa inEDU

Alergam pentru Asoiatia Initiativa in Educatie: Lectura te face M.A.R.E!

Suma stransa: 1,000 lei


Claudia Vancea , din echipa inEDU

Am ales sa alerg pentru proiectul "Lectura te face M.A.R.E." pentru ca cred cu adevarat in puterea educatiei,in puterea cunoasterii prin lectura.
Admir munca depusa de Initiativa in Educatie,sprijinul oferit copiilor din mediile defavorizate si cred ca putem contribui cu totii la sustinerea acestor copii in viata carora magia povestilor cu greu isi face loc.
Va invit sa ii sustinem printr-o donatie, ii putem ajuta sa-si depaseasca limitele,sa-i deschida spre cunoastere si spre un viitor pe care nu si l-au imaginat niciodata.
Va multumesc!
Lectura te face M.A.R.E.!

Suma stransa: 510 lei


Roxana Putan

Sportul și cititul îi determină pe copii să devină MARI. Eu aș vrea să îi ajut pe copiii din mediile defavorizate din județul Timiș să aibă acces mai bun la cărți și să prindă drag de citit. Susține alături de mine proiectul Lectura te face M.A.R.E. propus de Inițiativa în Educație.

Suma stransa: 220 lei


ROBERT BERG , din echipa #Liberty

Liberty

Suma stransa: 0 lei


Donatii directe

Paula_gaby99@yahoo.com 20 RON Hai să facem și să ne facem bine! 
Anonim 100 RON susținem educația 
Potra Nicolae 130 RON
Anonim 30 RON Prin lectura putem deschide porti din Univers care ne pot arata calea spre lumi fascinante. 
Angela Monica Sandu 30 RON  
Valentin Muresan 50 RON  
Amdaris Romania 1,624 RON Compania Amdaris impreuna cu amdarienii fac echipa si sustin proiectul ”Lectura te face M.A.R.E.” 
Margareta Maties 50 RON  
Margareta Maties 50 RON  
Lorenzo Barabas 100 RON Felicitari 
Anonim 300 RON Susțin cu mare drag această inițiativă.  
Caradaica Alexandra 50 RON Pentru copiii din Cenad. Mult succes! 
Anda Pantes 30 RON  
Scridon Monica 100 RON Felicitări! Vă așteptăm și la noi la școală cu activitățile minunate pe care le realizați! 
Prisacariu Raul 25 RON Salut! 
Anonim 500 RON Felicitări pentru inițiativă! 
Barbura Alin 50 RON Cartea nu urzica 
Sergiu Bărbos 50 RON Mult succes! 
Prisacariu Raul 25 RON Salut! 
Oana Pe 20 RON Inspirată de donatorul de anul trecut care a susținut fiecare proiect...

Hai să plouă cu donații și oameni faini la Timotion 9! 
Previous Next