|   Inscriere 

Profil Fundraiser

Adrian Ciutina sustine Școala Gimnazială Boldur: Educați și implicați azi, împliniți și valoroși mâine!

Adrian Ciutina image
Suma stransa1,130RON
Target personal1,500RON
Procentaj din
target
75 %
Nr
donatii
3

Educația transformă viitorul oamenilor, iar frumusețea cunoașterii ne inspiră să învățăm ceva nou în fiecare zi. Doar prin cunoaștere, creativitate și curiozitate copiii ajung adulții de mâine.Donatii confirmate pentru acest fundraiser

Ionel 60 RON A.C.
Acier de Construction
Asigurarea Calității
Alergotura Comunitară
Academic & Civil
Advanced Composite

Patrichi Ionel Asociația Rotary Club Buziaș 1,000 RON Fiecare dintre noi are înăuntrul său o chemare, o pasiune pe care dorește să o transforme în carieră, dar care de multe ori ajunge să rămână doar un vis imposibil, de cele mai multe ori îngreunat de un sistem educațional deficitar. Un sistem ale cărui lipsuri sunt întărite prin lecții și curricule rigide, trase la indigo, unde elevul ajunge să fie strivit de greutatea și presiunea alegerii - alegerea timpurie a unei cariere, a unui „viitor”, fără să știe de fapt cum arată acesta din prisma propriilor talente.

E momentul pentru schimbare. E timpul pentru un sistem didactic în care copiii noștri învață să aibă încredere în ceea ce vor, descoperă la ce se pricep și sunt susținuți de adulții din viața lor să își îndeplinească visurile - cu încredere, pasiune și iubire. E timpul pentru Educație pentru Noua Generație!
M.A.A. 70 RON Mereu sustinem educatia!
Previous Next