|   Inscriere 

Profil Fundraiser

Maria Hulea sustine Asociația Copii și Zâne: Pișcoțel merge la dentist

Maria Hulea image
Suma stransa1,600RON
Target personal1,500RON
Procentaj din
target
107 %
Nr
donatii
8

Mersul la dentist cu Rareș a fost o piatră mare de încercare și pentru noi. A fost dificil până am găsit medicul dentist care să accepte să lucreze cu el, a fost lungă și anevoioasă acomodarea și până să stea la o procedură a durat mult timp. Sunt mulți părinți care nu au norocul nostru și nu găsesc medicul care să facă echipă cu ei și copilul, nu au răbdarea necesară ca pruncul să se acomodeze și să reușească să își depășească temerile și spaimele senzoriale.
Dacă vă uitați pe stradă atunci când vedeți persoane cu dizabilități adulte o să vedeți că o parte covârșitoare au mari probleme cu dantura. Procedurile cu anestezie generală costă mult și părinții nu au resursele necesare pentru a face intervenții repetate.
Proiectul zânelor e mai mult decât lăudabil. E de susținut și de ajutat. De pus mână de la mână ca el să se întâmple, pentru că beneficiari nu vor fi doar copiii din proiect, beneficiari vor fi și alți copii cu dizabilități care vor călca pragul medicilor deschiși la minte și ce doresc să se implice, ce vor ști ce înseamnă acomodarea și comunicarea cu un copil cu dizabilitate.
Eu le susțin și prin înscrierea noastră, a familiei, la o cursă pentru ele, dar aleg să le fiu ca de fiecare dată și campion.
Sper să adun suma propusă și vă mulțumesc tuturor celor care îmi veți da o mână de ajutor!Donatii confirmate pentru acest fundraiser

Claudia Farcas 50 RON Un proiect important ce poate aduce multe imbunatatiri vietii si sanatatii persoanelor cu autism!
Beke Tibor 100 RON Multa Sanatate!
Beke Iolanda 100 RON Imi doresc sa treaca toate zânele măseluță pe aici!
Solomon Dana 100 RON Multa rabdare!
Beke Nadia Mihaela 100 RON Cu drag.
Anonim 1,000 RON Mersul la dentist e foarte important
Iolanda Stanciu 50 RON Proiect fain, felicitari!
Oana Voinea 100 RON SUCCES
Previous Next