|   Inscriere 

Profil Fundraiser

MONICA MARIA NEAGOIE sustine Asociația Oncohelp: Nu lăsa cancerul să învingă!

MONICA MARIA NEAGOIE image
Suma stransa4,000RON
Target personal10,000RON
Procentaj din
target
40 %
Nr
donatii
5

Timișoara - orașul meu de suflet cu oameni frumoși , oraș căruia îi sunt ’’ datoare’’ pentru că m-a adoptat, astfel, încerc să acord o importanță carității și implicării sociale de care acesta are nevoie, din partea mea; cred în menirea fiecăruia de a face bine și de a încerca, prin puterea exemplului, să schimbăm în frumos ceea ce ne înconjoară.

Cred cu tărie în oameni și în convingerea că fiecare dintre noi poate și trebuie să facă fapte bune care produc efecte și care sunt sau nu sunt cunoscute; sper că acest crez să aibă un efect de multiplicare și să genereze acțiuni în lanț, acțiuni simple, dar de impact , acțiuni împreună: eu, tu, noi.

Mai cred că poate, pentru mine, a venit timpul să încerc să ajut mai mult oamenii din jur, să încerc să le fiu de folos, să le fiu alături, să am curajul să privesc cu mai mult curaj ochii celor care au nevoie de ajutorul nostru.

Oncohelp înseamnă mult pentru mine prin prisma unui prieten foarte drag, devenit o stea minunata, care ne vegheaza de Sus, cu aceeasi bunatate cu care ne- a binecuvantat.

"Pe măsură ce te maturizezi, vei descoperi că ai două mâini: una cu care să te ajuţi pe tine, cealaltă pentru a-i ajuta pe ceilalţi "- Audrey Hepburn.

Vino și tu alături de noi!

Înscrie-te în cursa:
https://www.timotion.ro/inregistrare/

Sau poți, pur și simplu, dona:

Nu uita să alegi - pentru cursă sau donație - proiectul Asociației OncoHelp

Va multumesc pentru tot binele care il putem face doar impreuna♡♡♡
MoniPrevious Next