|   Inscriere 

Profil Fundraiser

Maria Hulea sustine Asociația Copii și Zâne: Credem în supereroi

Maria Hulea image
Suma stransa2,000RON
Target personal2,000RON
Procentaj din
target
100 %
Nr
donatii
16

O dizabilitate e greu de dus și când sunt copiii mai mititei, dar atunci mai găsești locuri de joacă unde să îi poți duce, parcuri unde le este permis să folosească dispozitivele de joacă, terapeuți dispuși să lucreze cu ei și centre care îi primesc la terapie ... dar când cresc iar recuperarea lor a fost minoră și evoluția limitată, ei sunt condamnați la izolare.

Puteți face un exercițiu: sunați la toate centrele din țară și la toate cabinetele cu terapeuți, ziceți că aveți un copil de peste 10-12 ani (deși unii te refuză și dacă au trecut de 7 ani) și vedeți câți îl vor accepta la terapie.

Noi suntem norocoși. Rareș are o a doua familie în mijlocul celor de la Copii și Zâne, pe unele din terapeute cunoscându-le de peste 14 ani. Și cât ne mai țin puterile și zânele îl acceptă, va merge la ele. Deși la vârsta asta nu mai poate fi vorba de progrese, acolo primim ajutor să ieșim din situații dificile și să facem față provocărilor vârstei, menținându-l și pe el și pe noi pe linia de plutire. Fără ele "adolescența haine grele" ar fi fost și mai cumplită.

Pentru că proiectul e adresat celor ce trec prin perioada prin care tocmai am trecut și noi și știu cât de grea și devastatoare este atât pentru adolescentul cu dizabilitate cât și pentru familia lui, mă înscriu iar campion pentru proiectul lor minunat.

Perioada actuală în care are loc proiectul este una foarte grea și îmi va fi greu să vă cer ajutorul, când el e solicitat în atâtea alte direcții. Cu gândul la pace ... sunt încrezătoare că voi aduna suma target, că vom alerga de numa’ (musai să începem antrenamentul) iar adolescenții cuprinși în proiect vor beneficia de timp fain și vor face lucruri atât de utile lor.

Pentru o perioadă vor fi scoși din izolare iar părinții vor beneficia de soluții la multe din problemele lor.Previous Next