|   Inscriere 

Profil Fundraiser

Ionatan Hritcu sustine Fundația Missio Link International: Există viață după abuz

Ionatan Hritcu image
Suma stransa1,800RON
Target personal3,000RON
Procentaj din
target
60 %
Nr
donatii
11

ATENȚIE! Șantier în lucru. Aripi frânte în proces de restaurare.
Există șantiere în care trebuie să fii echipat cu bocanci și cască de protectie. Cunosc însă un altfel de șantier, numit “Casa Debora”, unde aripile frânte ale fetelor trecute prin forme severe de abuz, sunt în proces de restaurare în cadrul proiectui “Există viață după abuz”.
Inspirați de modelul Restauratorului Suprem care vede valoare și potențial în fiecare dintre noi, o echipă de oameni cu multă dragoste de semeni, tenacitate, răbdare și profesionalism, lucrează la delicatul proiect de restaurare a vieților fetelor din Casa Debora.
În onoarea efortului roditor depus de toți cei implicati în atelierul de restaurare amintit mai sus, vă invit să participați alături de mine, susținând financiar această luptă pentru vieți restaurate.
Eu voi lupta și în plan sportiv pentru fetele de la Debora, în cadrul campaniei Timotion 2021, pentru îndeplinirea următoarelor obiective:
1. Să alerg un semi-maraton (21,1 km) în mai puțin de 2 ore.
2. Să “biciclesc” 90 km în mai puțin de 3 ore.
Vă invit să participați și voi la proiectul “Există viață după abuz”printr-o donație financiară prin intermediul platformei Timotion.Previous Next