|   Inscriere 

Profil Fundraiser

Farkas Razvan sustine ACS Warriors: START spre sănătate!

Farkas Razvan image
Suma stransa0RON
Target personal1,000RON
Procentaj din
target
0 %
Nr
donatii
0

Salutare,
Ma numesc Farkas Razvan sunt ultramaratonist, ,s.a..
Eu sustin acest proiect , fi si tu alaturi de ei, da-le sansa unor copii sa devina campionii de maine !Doresc sa sustin acest proiect deoarece face parte din categoria celor cu viziune, bine intentionate, care ofera sansa unor tineri sa devina modele/inspiratie pentru alti tineri.
insa nu 'beneficiaza' de atata "atentie emotionala" precum proiecte care strang fonduri pentru persoane in suferinta, agresate s.a. si exista tendinata pana la urma explicabila ca un asemenea proiect sa fie „marginalizat” dar merita la randul sau sprijin.
Acs Warriors Timisoara, ofera sansa unor copii sa gaseasca un stil de viata sanatos. Majoritatea copiilor provin din familii dezorganizate, copii din centre de plasament , familii cu conditi materiale precare, s.a. O mare parte din ei sunt tocmai acei copii "vulnerabili" care duc lipsa de repere si modele in viata si pot cu mare usurinta sa aleaga o cale gresita si sa devina un "minus" pentru societate.
Clubul le ofera sansa sa gaseasca o echipa , o adevarata 'familie', pentru unii din ei poate chiar singura familie adevarata.
Am discutat cu Codrut Nicorici,/unul din bazele acestui club si am inteles cata dedicatie si voluntariat se face, ca acesti copii sa aibe asigurate cateva conditii minime. Ei participa la diverse competitii, etape regionale, nationale, competitii si schimburi de experienta in strainatate iar deplasarile costa. Ei nu au un mijloc de transport al clubului, acesta ar fi un target, sa achizitioneze asa ceva pentru a reduce costurile cu deplasarile pentru a eficientiza cheltuielile.
Proiectul acesta ofera o cale de cunoastere pentru copii, un mod de educatie, disciplina, sanatate , de daruire, de autocunoastere, de autodepasire si devenire pentru a fi la randul lor modele in viata altor tineri. De aceea eu sustin acest proiect , fi si tu alaturi de ei! da sansa unor copii sa devina campionii de maine!Previous Next