|   Inscriere 

Profil Fundraiser

Bastean Raul sustine Little People Romania: Cursa împotriva cancerului

Bastean Raul image
Suma stransa1,000RON
Target personal1,000RON
Procentaj din
target
100 %
Nr
donatii
9

Anul acesta sunt campion la Timotion. Pentru că vreau mai mult. Vreau să împărtăşesc experiența mea şi să vă îndemn să susțineți proiectul nostru. Alerg pentru că îmi pasă. Mă implic pentru că vreau să dăruiesc. Reciprocitatea acestui lucru este evidentă şi enormă.
Alerg din apreciere pentru faptul că pot face asta, pentru că am ceea ce alții se luptă să dobândească - sănătate! Alerg pentru mine şi pentru copiii cu care lucrez de doi ani de zile. Ei sunt pacienții internați pe secția de onco-hematologie pediatrică de la Spitalul "Loius Țurcanu" din Timişoara. Ne antrenăm zilnic psihicul împreună, ca să răzbim în lupta cu boala. Voluntariatul în Asociația Little People mi-a oferit perspective noi, poveşti de viață, exemple remarcabile despre: curaj, putere, voință şi perseverență. Şi toate astea de la nişte copii. Altfel de copii, cu totul speciali.

TIMOTION 2020 va fi în 10 mai. Mă poți susține donând şi TU! Accesează acest link si mă poți susține cu o donație pentru Asociația Little People România. Chiar dacă nu vii să alergi, poți contribui şi tu cu orice sumă. Astfel ne ajuți să fim în fiecare zi alături de copiii bolnavi de cancer din toate cele 9 spitale din România.
Şi dacă distribui postarea, pentru ca ea să fie cât mai vizibilă, e de foarte mare ajutor fiindcă astfel putem aduna cât mai mulți susținători.
Mulțumesc şi ne vedem la Timotion 2020!!!Previous Next