|   Inscriere 

Profil Fundraiser

Stanciu Carmen sustine Academia mamicilor: Suflet de Copil

Stanciu Carmen image
Suma stransa2,020RON
Target personal2,020RON
Procentaj din
target
100 %
Nr
donatii
3

Povestea fiecărui copil o scriu adulții, iar acolo unde părinții lipsesc comunitatea poate schimba destinul oricărui copil și comunitatea suntem noi!
Povestea ”Sufletului de copil” este despre copiii singuri în spital care experimentează singurătatea, lipsa de iubire necondiționată și trauma abandonului la care se adaugă suferința fizică cauzată de problemele medicale pentru care sunt spitalizati.
Imaginați-vă un copil mic (0-3ani) singur în spital!
Imaginați-vă nu un copil, ci 10 sau 20 de copii singuri în spital care își petrec luni sau ani într-un pătuț, copiii care desi primesc îngrijirile medicale necesare, nu simt niciodată căldura unei îmbrățișări, frumusețea unui zâmbet, fascinația unei povești sau a unui cântec, copii care nu văd soarele și luna, care nu simt mirosul florilor, care nu pot simți vântul sau ploaia! Ei sunt copiii singuri în spital la care voluntarii, deja, implicați în acest minunat proiect, merg de 2 ori/săptămână și le oferă îmbrățișări, zâmbete, mângâieri, îi ajută să facă primii pași, să vadă prima data un copac sau să simtă prima dată miros de iarbă. Pentru 2020 ne dorim să avem alături de noi cel puțin încă 20 de voluntari alături de care să facem lucrurile mai bine și mai mult. Visăm să reușim să ajungem la copiii singuri în spital cât mai des pentru că un copil are nevoie de iubire în fiecare zi!

Primii ani de viață (0-3 ani) sunt anii în care copiii au cea mai mare nevoie de iubire, atenție, luat în brațe etc . Dacă ei sunt privați de toate acestea în cea mai importanta etapă a vieții lor pornesc cu un mare minus pe care cu greu îl mai pot recupera ulterior.

Daca vreti să fiți parte din povestea ”Suflet de copil” vă aștept să ”alergați” alături de mine si echipa AMT. Doar împreună putem schimba destinul copiilor singuri în spital!Previous Next