|   Inscriere 

Profil Fundraiser

Valentin Muresan sustine Asociatia Culturala Diogene - CIVICULTURA

Valentin Muresan image
Suma stransa7,770RON
Target personal5,000RON
Procentaj din
target
155 %
Nr
donatii
50

Armies of Goodwill. Armies of the future.

Timotion e acel moment simbolic cand toti lasam jos tot ce avem de facut si ne intalnim intr-un spatiu comun ca sa demontam "vechiul" si sa ne reinventam prin modele si paradigme noi. La Timotion demontam neincrederea, demontam ignoranta, demontam dezbinarea, lucruri care ne tin de atatea ori in loc pe cursul evolutiei noastre. Iar cu zambetele pe buze, cu mic cu mare, reinventam, chiar si daca numai pentru un moment, solidaritatea si dragostea pentru comunitate. Acel moment unde lasam pentru moment competitia cu celalalt si folosim energia pentru a ne uni ego-urile pentru un bine mai mare, binele comun.

Anul acesta voi fi campion CiviCultura - festivalul implicarii civice - drept multumire pentru fiecare om care face acest moment posibil, pentru fiecare voluntar, pentru fiecare om generos pe care l-am intalnit si m-a inspirat sa merg cat mai departe cu credinta mea ca ce visez este posibil. Ca este posibil sa darami zidurile dintre noi impuse artificial de catre ignoranta si egoismul nostru. Chiar daca deocamdata noi cei care participam la Timotion parem ca fiind in gherila cu aceste metehne ale "vechiului", visez acum, dar sunt sigur totodata, ca in curand vom fi armate de oameni care vor folosi uniti bunavointa ca singura forta de schimbat lumea in bine.

Si pentru ca cei cu inima mare de la Teatrul Thespis vor sa intrupeze acest spirit printr-un act artistic, le dedic si va dedic fiecarui sustinator acest clip care descrie metaforic ceea ce spun si simt mai sus: http://bit.ly/T1M0T10NPrevious Next