|   Inscriere 

Profil Fundraiser

Maria Hulea sustine Copii și Zâne - Copii între birocrație și terapie

Maria Hulea image
Suma stransa1,860RON
Target personal1,000RON
Procentaj din
target
186 %
Nr
donatii
20

Dizabilitatea nu alege pe sprânceană unde să lovească. Nu îi alege doar pe cei cu posibilități materiale sau doar familii care se pot mobiliza și care pot face ceva pentru copii lor incercati de soartă.

De multe ori dizabilitatea o găsim la copiii instituționalizați, la copiii aflați în plasament sau la copiii care provin din familii defavorizate. Și tragedia in aceste cazuri este că ei nu au nici o șansă pentru că nu au acces la terapie de recuperare.

Rareș și alți prunci asemeni lui ... sunt norocoși pentru că ne au pe noi, cei care le suntem alături și facem tot ce putem și știm mai bine să le valorificăm potențialul și să le dăm șansa pe care o merită.

Proiectul " Copii și Zâne " înscris la Timotion anul acesta este mai mult decât minunat. Prin el se oferă un început de drum câtorva copii proveniți din mediile mai sus amintite.

Am ales să îl susțin împreună cu Anastasia. Ne propunem targetul de 1000 de lei, dar am fi foarte fericite să adunăm mai mult. Vă rugăm să ne ajutați ... să îi putem ajuta.

Fiecare copil merită o șansă, indiferent de mediul din care provine. Citiți proiectul și dacă simțiți că puteți face asta ... nu ezitați. Le putem da o șansă câtorva.Previous Next