|   Inscriere 

Profil Fundraiser

Dan Bugariu sustine De-a Arhitectura - De-a arhitectura în școala mea

Dan Bugariu image
Suma stransa440RON
Target personal1,000RON
Procentaj din
target
44 %
Nr
donatii
6

Cum va arăta lumea de mâine? Cum ne ajutăm copiii să se pregătească pentru această lume? Mai face informația înmagazinată diferența? Ca părinti ne punem astfel de întrebări cu privire la actualitatea modelului educațional și capacitatea lui de a-i făuri pe copii.

Mă uit la munca prietenilor din jur, a oamenilor pe care îi admir și înclin să-i dau dreptate lui Tony Wagner, profesor la Harvard. Tony a făcut o serie de studii care căutau răspunsul la aceleași întrebări și a observat că inovatorii lumii prezente au fost educați asemănător: prin proiecte cu rezultate concrete, prin descoperirea și fructificarea motivației intrinseci, prin învățare continuă, prin focus pe dezvoltarea de competențe interdisciplinare, prin explorarea conținutului cu semnificație pentru viața reală.

Cred că proiectul “De-a arhitectura în școala mea” îl cunoaște pe Tony :)

Pe 22 aprilie voi alerga cu dorința ca “De-a arhitectura în școala mea” să ajungă la 30 de elevi care visează să devina inovatorii de mâine. Cei 30 de elevi vor implementa un proiect care va rezolva o provocare reala din propria lor școală, cu beneficii pentru ei, colegii lor, profesori și părinți. Rezultatul ar putea deveni un exemplu de bună practica pentru noi toți.

Hai să alergăm împreună! :)Previous Next