|   Inscriere 

Profil Fundraiser

TIUREAN ANCA sustine ProPsiho: „Dascali cu aptitudine”

TIUREAN ANCA image
Suma stransa430RON
Target personal1,500RON
Procentaj din
target
29 %
Nr
donatii
5

DISCIPLINA
Dragii mei, desi nu alerg din placere, sunt prezenta la Timotion in fiecare an, sfidandu-mi propria `lipsa de chef` si cultivandu-mi `cheful` prin antrenament. De genul acesta de obstacol intern m-am lovit de-a lungul intregii mele vieti de elev, la diferite discipline, si de fiecare data am reusit sa depasesc cu succes impasul delasarii cu ajutorul celor dragi, familiei, colegilor, dascalilor, etc - care n-au incetat sa ma invite, chiar daca ii refuzam de o suta de ori. Disciplina nu e o treaba usoara, e adesea o lupta cu propriile sabotaje si o intalnire amiabila cu propriile limite, pe care nu merge sa le fortam, doar sa ne energizam prin entuziasm si uimire, pentru inca si inca o serie valoroasa de pasi inainte.
COLABORARE
Puteam la randul meu sa fac pur si simplu o donatie catre proiect si sa urmaresc evolutia lui de acasa din fata calculatorului, dar pentru mine aceste evenimente nu sunt doar cifre - cati bani, cati oameni, cate ateliere.... ca sa fie un rezultat aplaudabil. Pentru mine aceste evenimente sunt oportunitati de a fi impreuna cu comunitatea din care fac parte si de a misca ceva in Timisoara, impreuna cu ceilalti, deoarece tare greu e sa miste un om ceva atat de imens precum sistemul social din care face parte. Impreuna insa e mai simplu. Pentru ca energia cu care plecam dupa oricare dintre aceste evenimente ne insoteste in alte relatii, ne inspira in probleme si ne da sentimentul ca asa putina cum e, puterea noastra a fiecaruia capata greutate cand e pusa in balanta alaturi de cea a oamenilor cu viziuni si scopuri similare.
TIMOTION - TEAM MOTION
Capacitatea de a ne misca este un dar de care uitam cu usurinta sa ne bucuram in aceasta era a proliferarii muncii statice. Abia cand cineva din cercul de cunoscuti ajunge imobilizat la pat sau in fotoliu rulant, reintram in contact cu placerea noastra de-a dansa, de-a alerga, de-a merge la plimbare, de-a lucra in gradina, etc. De ce atat de tarziu? Ce ne `zombilizeaza` in felul acesta in restul zilelor noastre? In mod similar, societatea noastra e la randul ei un sistem viu, care se bazeaza pe miscarile sale interioare, adica pe noi, sa realizam conexiuni durabile, prin care sa ne hranim, sa ne informam, sa crestem. Ma duc la Timotion cu gandul la comunitatile profesionale ale psihologilor si dascalilor - oameni care isi dedica viata studiului si valorificarii conectarii sanatoase dintre oameni, mici si mari. Din efortul nostru colaborativ oferim acestor profesionisti oportunitati variate de vindecare, crestere, dezvoltare si inovare in domeniul vast al mentalitatii si al sanatatii psihice colective.
Ne vedem duminica!

Apropo, aici e grupul dascalilor nostri cu aptitudine si al sustinatorilor acestei cauze. Ne-ar face placere sa va cunoastem!
https://www.facebook.com/groups/dascalicuaptitudine/Previous Next