|   Inscriere 

Asociația Piticii Monei: TEAM BiblioZAUR

Suma
stransa
20,310RON
Target
proiect
37,500RON
Procentaj
din proiect
54.2%
Numar
donatii
154

De îndată ce am pregătit BiblioZAUR-ul cu ajutorul fondurilor strânse la Timotion din 2022, ne-am și trezit cu o echipă de… nici nu știm cum să îi numim, așa că îi prezentăm direct:

💙 Albastrosaurus, 🧡 Portodactyl, 💚 Verzoraptor , 💜 Violetodon, adică BiblioZAUR TEAM! Sunt o gașcă tare faină și energică de dinozauri bibliofili și fiecare are câte un plan pentru spațiul din curtea școlii Fibiș și pentru BiblioZAUR

💚 Verzoraptor, care e un spirit artistic iubitor de natură, dorește să redecoreze curtea școlii astfel încât cei mici să-și găsească inspirație și să-și dezvolte latura artistică. Ce vrea el? O scenă de TEATRU unde elevii să poată interpreta rolurile preferate, un PERETE MUZICAL și câteva COLȚURI DE LECTURĂ, pe care elevii să le folosească ori de câte ori doresc, în timpul școlii sau al vacanțelor.

🧡 Portodactyl, foarte sociabil și dornic de interacțiune cu oamenii, are în minte multe ATELIERE FORMALE și NONFORMALE de-a lungul anului, cel puțin la fel de interesante ca cele deja desfășurate în comunitatea Fibiș și comunitățile învecinate. Cel mai mare proiect al său este PRIMĂVARA EDUCAȚIEI FIBIȘ, o conferință regională organizată în colaborare cu Asociația Inițiativa în Educație și autoritățile locale, la care vrea să invite cel puțin 100 de dascăli din regiune!

💙 Albastrosaurus, cel mai activ și energic dintre toți, are în plan multe EXCURSII și VIZITE în județ și în țară. Nu numai atât, dar s-ar bucura tare mult să le ofere elevilor cu rezultate deosebite oportunitatea de a participa la TABERE EDUCAȚIONALE (de exemplu, Happy Faces, jud. Alba)

💜 Violetodon, cel mai inimos dinozaur al echipei, se gândește cu dragoste la toți elevii noștri și ar vrea ca fiecare să-și găsească locul în școala noastră. Nevoile copiilor sunt diferite, iar Violetodon dorește să îi ajute pe toți elevii care se confruntă cu cerințe educaționale speciale sau dificultăți emoționale să ajungă la cea mai bună variantă proprie și să aibă curaj să-și exprime gândurile și emoțiile fără frica de a fi judecați. Astfel, amicul nostru s-a împrietenit cu câțiva oameni minunați care îl vor ajuta să-și ducă planul la îndeplinire: un PSIHOLOG, un LOGOPED și un TERAPEUT școlar, care sunt atât de necesari în orice școală!

 

Campionii
nostri

Numar
campioni
10

Mona Vlai , din echipa #BiblioZaur

BiblioZAUR-ul a adus schimbare în școala și comunitatea FIBIȘ, facilitând o apropiere de cultură, învățare, lectură.. de educație, într-un cuvânt!
Fii Dino-Donator și ajută-ne să fim și mai activi și să atragem și alte comunități rurale în spațiul nostru dedicat învățării!

Suma stransa: 5,540 lei


Alina Ioana Iga

Sunt Alina, învățătoarea unor copii minunați și vocea care dă viață poveștilor pe canalul Cufărul cu povești, un podcast cu povești audio. Ador să citesc povești cu voce tare copiilor. Cred cu tărie că poveștile au un rol important în dezvoltarea și în evoluția copiilor.

Aștept cu nerăbdare să citesc povești în BiblioZAUR, copiilor din comunitatea Fibiș și nu numai.
Tu ai mai fost vreodată într-un autobuz- bibliotecă?

Ajută-ne să îmbunătățim spațiul BiblioZAUR-ului și să aducem bucurie și magie în viața copiilor.

Susține proiectul nostru TEAM BiblioZAUR!

Suma stransa: 2,650 lei


Raluca Neniu , din echipa DragonFLY

Alergam pentru BiblioZAUR!

Suma stransa: 1,850 lei


Adela Suciu , din echipa Dăruim Bucurie!

Împreună Dăruim Bucurie!

Suma stransa: 1,300 lei


Mădălina Pop , din echipa #BiblioZaur

Chiar și SuperMona are nevoie de puțin ajutor.

Suma stransa: 1,000 lei


DORINA MARIA LOBONT , din echipa Dăruim bucurie! 2

Împreună dăruim bucurie!

Suma stransa: 1,000 lei


Florentina Tutuian Epure , din echipa Delfinii susțin CNB!

Împreună dăruim bucurie!

Suma stransa: 1,000 lei


Felicia Baciu , din echipa #BiblioZaur

Sunt învățătoare, iubesc copiii și mi-au plăcut întotdeauna poveștile și cărțile, iar acesta este motivul pentru care te invit să fii alături de noi în susținerea BiblioZAUR-ului! Autobuzul transformat în bibliotecă are menirea de a aduce motivație pentru învățare, multă magie și multe zâmbete printre copiii Școlii Gimnaziale din Fibiș.
Fii Dino-Donator și hai să demonstrăm împreună că SE POATE!

Suma stransa: 640 lei


Vicentiu Demeter , din echipa #BiblioZaur

Sportul te face sanatos si puternic fizic. Caritatea te face puternic sufleteste. Combinatia dintre ele te va face Campion. Haide si tu si fii Campion la Timotion 2023!

Suma stransa: 30 lei


Rebecca Sarchiz , din echipa #BiblioZaur

Lumea poveștilor are nevoie de susținere. Și cred că mână de la mână facem școala mai bună.

Suma stransa: 0 lei


Donatii directe

Bogdan Marin Bica 70 RON  
Anonim 150 RON Succes! 
Matieș Margareta Anișoara 100 RON Vă îmbrățișez drag! 
Cruceru Cecilia 100 RON Doamne ajută! 
Prisacariu Raul 25 RON Salut 
Prisacariu Raul 25 RON Salut! 
Oana Pe 20 RON Inspirată de donatorul de anul trecut care a susținut fiecare proiect...

Hai să plouă cu donații și oameni faini la Timotion 9! 
Previous Next