|   Inscriere 

Asociația Piticii Monei: TEAM BiblioZAUR

Suma
stransa
1,380RON
Target
proiect
37,500RON
Procentaj
din proiect
3.7%
Numar
donatii
15

De îndată ce am pregătit BiblioZAUR-ul cu ajutorul fondurilor strânse la Timotion din 2022, ne-am și trezit cu o echipă de… nici nu știm cum să îi numim, așa că îi prezentăm direct:

💙 Albastrosaurus, 🧡 Portodactyl, 💚 Verzoraptor , 💜 Violetodon, adică BiblioZAUR TEAM! Sunt o gașcă tare faină și energică de dinozauri bibliofili și fiecare are câte un plan pentru spațiul din curtea școlii Fibiș și pentru BiblioZAUR

💚 Verzoraptor, care e un spirit artistic iubitor de natură, dorește să redecoreze curtea școlii astfel încât cei mici să-și găsească inspirație și să-și dezvolte latura artistică. Ce vrea el? O scenă de TEATRU unde elevii să poată interpreta rolurile preferate, un PERETE MUZICAL și câteva COLȚURI DE LECTURĂ, pe care elevii să le folosească ori de câte ori doresc, în timpul școlii sau al vacanțelor.

🧡 Portodactyl, foarte sociabil și dornic de interacțiune cu oamenii, are în minte multe ATELIERE FORMALE și NONFORMALE de-a lungul anului, cel puțin la fel de interesante ca cele deja desfășurate în comunitatea Fibiș și comunitățile învecinate. Cel mai mare proiect al său este PRIMĂVARA EDUCAȚIEI FIBIȘ, o conferință regională organizată în colaborare cu Asociația Inițiativa în Educație și autoritățile locale, la care vrea să invite cel puțin 100 de dascăli din regiune!

💙 Albastrosaurus, cel mai activ și energic dintre toți, are în plan multe EXCURSII și VIZITE în județ și în țară. Nu numai atât, dar s-ar bucura tare mult să le ofere elevilor cu rezultate deosebite oportunitatea de a participa la TABERE EDUCAȚIONALE (de exemplu, Happy Faces, jud. Alba)

💜 Violetodon, cel mai inimos dinozaur al echipei, se gândește cu dragoste la toți elevii noștri și ar vrea ca fiecare să-și găsească locul în școala noastră. Nevoile copiilor sunt diferite, iar Violetodon dorește să îi ajute pe toți elevii care se confruntă cu cerințe educaționale speciale sau dificultăți emoționale să ajungă la cea mai bună variantă proprie și să aibă curaj să-și exprime gândurile și emoțiile fără frica de a fi judecați. Astfel, amicul nostru s-a împrietenit cu câțiva oameni minunați care îl vor ajuta să-și ducă planul la îndeplinire: un PSIHOLOG, un LOGOPED și un TERAPEUT școlar, care sunt atât de necesari în orice școală!

 


Doneaza si tu!


Campionii
nostri

Numar
campioni
1

Mona Vlai , din echipa #BiblioZaur

BiblioZAUR-ul a adus schimbare în școala și comunitatea FIBIȘ, facilitând o apropiere de cultură, învățare, lectură.. de educație, într-un cuvânt!
Fii Dino-Donator și ajută-ne să fim și mai activi și să atragem și alte comunități rurale în spațiul nostru dedicat învățării!

Suma stransa: 1,030 lei


SUSTINE-L SI TU

Donatii directe

Prisacariu Raul 25 RON Salut 
Prisacariu Raul 25 RON Salut! 
Oana Pe 20 RON Inspirată de donatorul de anul trecut care a susținut fiecare proiect...

Hai să plouă cu donații și oameni faini la Timotion 9! 
Previous Next