|   Inscriere 

Asociația Little People România: Cursa împotriva cancerului

Suma
stransa
3,273RON
Target
proiect
52,750RON
Procentaj
din proiect
6.2%
Numar
donatii
37

În acest an, pentru a 7-a oară consecutiv, cerem ajutorul comunității din Timișoara de a continua să fim alături de copiii și tinerii afectați de cancer de la secția de oncopediatrie din Timișoara. În contextul în care pacienții își petrec perioadele lungi de spitalizare doar în salon, când conexiunea cu lumea de afară se întâmplă cu precădere online, dorim să concepem pe lângă activitățile individuale pe care deja le oferim pacienților sub forma unor fișe de lucru, un set de video-uri terapeutice în care să transmitem într-un mod interactiv conținut educativ pentru pacienți. Leul Curajos, îndrăgitul personaj și super erou al copiilor afectați de cancer, va fi personajul central al acestor video-uri. Totodată, vom organiza întâlniri între supraviețuitorii de cancer în care se vor simți în siguranță să împărtășească din provocările vieții de după tratament, să dezbată subiecte neatinse în nici un alt context: schimbările fizice care intervin după tratament, urmărirea unei rutine sănătoase care să pună corpul în mișcare, armonia emoțională care este în strânsă conexiunea cu cea fizică, nutriție și mișcare, toate în cadrul Taberei de Vară Temerarii.


Doneaza si tu!


Campionii
nostri

Numar
campioni
2

Sergiu Enache

Salut. Sunt Sergiu si sunt la a 3-a participare la Timotion. Pasiunile mele sunt arheologia, fitnessul, gatitul, chitara si dansurile latino. La fel ca anii trecuti si in acest an voi sustine Asociatia Little People. Ca voluntar in cadrul asociatiei am invatat foarte multe de la micutii curajosi care sufera in spital si cred ca merita toate sansele sa traiasca si sa treaca cu bine peste aceasta boala.

Suma stransa: 343 lei


SUSTINE-L SI TU

Cristina Matache

Numele meu este Cristina, iar în acest an voi alerga pentru Asociația Little People.
Timp de trei am fost unul dintre voluntarii plini de entuziasm, mereu cu zâmbetul pe buze și dorința de a oferi grijă și înțelegere micilor pacienți. Săptămână de săptămână mergeam pe secția de oncopediatrie și realizam activități terapeutice alături de copiii și adolescenții aflați la tratament.
Am văzut și simțit multe, dar poate cel mai important, aceștia mi-au oferit unele dintre cele mai valoroase lecții de viață.
Am învățat alături de ei ce este curajul, am descoperit cum să prețuiesc cele mai mici și însemnate momente, cât de important este sprijinul celor care îți sunt aproape atunci când totul este întunecat.
Îmi doresc acum să îi pot sprijini iarăși și să le arăt că au în spate o comunitate întreagă ce le este alături în lupta pentru viață.
Ajută-mă și tu ca împreună să contribuim la scrierea poveștii următoarelor generații de învingători.

Suma stransa: 0 lei


SUSTINE-L SI TU

Donatii directe

Prisacariu Raul 25 RON Salut! 
Prisacariu Raul 25 RON Salut! 
Oana Pe 20 RON Inspirată de donatorul de anul trecut care a susținut fiecare proiect...

Hai să plouă cu donații și oameni faini la Timotion 9! 
Previous Next