|   Inscriere 

Asociația Educația la Sat: Școala la sat

Suma
stransa
2,575RON
Target
proiect
55,500RON
Procentaj
din proiect
4.6%
Numar
donatii
29

În continuarea activităților din 2022, proiectul ”Școala la sat” va oferi peste 700 de ore de remediere și alfabetizare celor 32 de copii înscriși în program, care vin la Centrul de zi din comuna Coșteiu. În urma evaluărilor și a atelierelor susținute până în prezent, împreună cu specialiști și cu voluntari, de mai bine de 4 ani, s-a dovedit că acești elevi au rămas în urmă deoarece au întâmpinat dificultăți de înțelegere când s-a predat lecția la clasă și nu au fost susținuți suficient. Combatem abandonul școlar în rândul copiilor vulnerabili din comună și venim în întâmpinarea lor cu o masă caldă pe zi, și multă consiliere școlară, psihologică și logopedie, pentru a-i ajuta să crească și să se dezvolte cât mai sănătos posibil, în ciuda greutăților familiale sau sociale pe care le au.


Doneaza si tu!


Campionii
nostri

Numar
campioni
2

Enikő Mózes , din echipa O Carte pe luna

Dragii mei si anul acesta voi alerga la Timotion pentru a sustine Asociația Educația la Sat – Școala la Sat. In urma cu cativa ani am inceput sa alerg pentru mine, dar am descoperit multi oameni minunati, care pe parcus mi-au devenit prieteni, care au fost alaturi de mine si m-au sprijinit. Am ales acest proiect pentru ca mi-a placut daruirea si entuziasmul lor si vreau sa ajut sa fie cu un pas mai apoape in a-si atinge scopul . Poti pune si tu umarul pentru a ajuta la realizarea acestui proiect. Nu exista o suma minima, orice donatie este binevenita!

Suma stransa: 130 lei


SUSTINE-L SI TU

Pirlac Ovidiu , din echipa Movidius

Ma bucur sa vad intiative de acest fel, iar din partea mea au tot sprijinul.
Din pacate accentul pe educatie lipseste sau este pus gresit, in consecinta imi doresc ca sa ajut categoriile de risc sau cele defavorizate, iar aici majoritatea sunt copii de la tara.

Suma stransa: 0 lei


SUSTINE-L SI TU

Donatii directe

Prisacariu Raul 25 RON Salut! 
Alexandru Vancea 30 RON  
Alexandru Vancea 15 RON  
Constantin Trașcă 30 RON  
Prisacariu Raul 25 RON Salut! 
Oana Pe 20 RON Inspirată de donatorul de anul trecut care a susținut fiecare proiect...

Hai să plouă cu donații și oameni faini la Timotion 9! 
Previous Next