|   Inscriere 

Hai v❤️luntar la Timotion 10!

Am dat startul înscrierilor pentru voluntarii care doresc să se implice în organizarea celui mai mare eveniment sportiv şi filantropic, cu o componentă de strângere de fonduri pentru proiecte comunitare din vestul ţării. Înscrierile se fac AICI.

Voluntarii Timotion pot alege să ajute în pregătirea traseelor de alergare şi la distribuirea kit-urilor pentru miile de alergători şi (bi)cicliști, să încurajeze alergătorii de la start, până la poarta de finish, să facă fotografii şi să surprindă amintiri pentru o viaţă, să înmâneze medalii sau să fie alături de participanţi la punctele de hidratare. Avem numeroase ocazii de implicare în ceea ce noi considerăm că este o adevărată sărbătoare a comunităţii, iar acum la ediţia 1❤️, cu atât mai mult.

Pentru mii de oameni, de zece ani, ziua Timotion e așteptată ca o sărbătoare. De câteva luni bune, organizaţii, şcoli şi grupuri de iniţiativă duc campanii de strângere de fonduri pentru cauzele lor importante din comunitate. Fac paşi, mai mari sau mai mici, care se măsoară în km de implicare, generozitate şi solidaritate. Prin Timotion am creat un context pentru oameni să se implice, cu bani, cu timp sau chiar doar cu o vorbă bună. Iar voluntarii Timotion sunt inima evenimentului care pulsează energie şi oferă zâmbete.

Timotion, ediţia a 10-a, va avea loc în 12 mai în Piața Iancu Huniade şi are pregătite 8 curse foarte diverse de alergare şi pedalare, incluzive, care oferă ocazia oricui doreşte să participe la eveniment să o facă indiferent de pregătirea şi abilitatea fizică. Timotion este un eveniment cu tradiție în Timișoara, de 10 ani el aduce oameni, organizaţii şi companii împreună, iar impactul său major în comunitate se traduce prin: peste 26.000 de alergători și bicicliști participanţi la curse, peste 1.000 voluntari implicați, donaţii de peste 2.563.000 lei strânse pentru 146 de proiecte comunitare care au adus schimbare în bine acolo unde au acţionat.  Înscrierile la eveniment sunt deschise doar până în 28 aprilie.

Mulţumim tuturor voluntarilor de până acum! Fără voi nu am fi ajuns atât de departe!

Previous Next