|   Inscriere 

Tricourile ediţiei Timotion 1❤

Suntem încântaţi să vă prezentăm tricourile ediţiei I❤ Timotion cu un mesaj călător, o declaraţie de dragoste pentru comunitate şi pentru tot ce am realizat bun împreună în ultimii ani. Iată, aşadar, mai jos cele 2 tricouri pentru toţi cei care ne au la inimă.

Tricoul de bumbac (imagine 1: model faţă şi 2: model spate) are un preţ de 50 RON pentru adulţi şi 35 RON pentru copii.

Mărimi femei -> click aici. Mărimi bărbați -> click aici

Tricoul tehnic pentru adulţi (imagine 3: model faţă şi imagine 4: model spate) are un preţ de 100 RON şi se poate comanda doar până la data de 14 aprilie (inclusiv).

Mărimi femei -> click aici. Mărimi bărbați -> click aici

Vânzarea tricourilor pe această platformă nu are ca scop obținerea de profit. Articolele au un adaos modic, banii obţinuţi merg în contul Fundaţiei Comunitare Timişoara, deci se transformă într-o donație care ne ajută să acoperim cheltuielilor generate de organizarea evenimentului şi gestionarea proiectelor.

Vă aşteptăm cu bucurie la start, duminică, 12 mai, în Piaţa Huniade. Recomandarea noastră este să asortaţi tricoul cu tot ce aveţi mai fancy în dulap, cu paiete, sclipici etc. Şi nu uitaţi să vă chemaţi toţi susţinătorii la sărbătoarea comunităţii! Un party unde vom celebra tot ce am reuşit să realizăm bun împreună în ultimii ani.

Un eveniment cu tradiție în Timișoara, Timotion aduce oameni, organizaţii şi companii împreună, iar impactul său în comunitate se traduce prin: peste 26.000 de alergători și bicicliști participanţi la curse, peste 1.000 voluntari implicați, donaţii de peste 2.563.000 lei strânse pentru 146 de proiecte comunitare care au adus schimbare în bine acolo unde au acţionat.

Previous Next